0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direk savunmamız gereken zaten çevreye verdiği zarar benzine oranla yarı yarıya zararlı gaz salgılaması bunu küresel ısınmaya bağlayarak direk zaten çürütücez karşı tarafı
lpg takmamak için nedenler:1.Motor ömrünü azaltıyor.2.Araçta sık sık arızalara neden oluyor.3.Arabamın perfonmansı düşüyor.4.Lpg patlamaları5.Arabamın orjinalliği bozulacak.bunları çürütmek içinse cevaplar bulunacak;1.Aracınızda doğru yağ kullanıldığı taktirde motor ömründe azalma olmaz.Lpg ile alakası yoktur.2.İyi bir lpg kiti ve iyi bir ustanın elinden çıktıktan sonra sorun yaşamazsınız.3.Kesinlikle sıralı sitemlerde düşme olmayacaktır.4.Benzin deposundan farksızdır.5.Orjinalliği bozulmaz kesinlikle.bunlar olabilir kendi kafamdan tasarladım bilgisi olan arkadaşlar sayesinde dahada güzelleşecektir.
rica bazı sitelerden de lpg montajı hakkında resimler eklersin sunumuna ve oradaki kişi görüşleri dünya da ki örnekleri çevre açısından ve bazı avrupa ülkelerindeki vergi indirimleri olabilir. Şimdilik bu kadar geliyor aklıma kusura bakma.
benzin tankıyla lpg tankı farklıbiri plastik gibi bişeydiğeri adı gibi tank
lpg takmamak için nedenler:1.Motor ömrünü azaltıyor.2.Araçta sık sık arızalara neden oluyor.3.Arabamın perfonmansı düşüyor.4.Lpg patlamaları5.Arabamın orjinalliği bozulacak.bunları çürütmek içinse cevaplar bulunacak;1.Aracınızda doğru yağ kullanıldığı taktirde motor ömründe azalma olmaz.Lpg ile alakası yoktur.2.İyi bir lpg kiti ve iyi bir ustanın elinden çıktıktan sonra sorun yaşamazsınız.3.Kesinlikle sıralı sitemlerde düşme olmayacaktır.4.Benzin deposundan farksızdır.5.Orjinalliği bozulmaz kesinlikle.
Arkadaşlar malum yaz okuluna kaldığım için hala ingilizce derdiyle uğraşıyorum.. Gelecek hafta sunum yapmam lazım.. Ve konu hepimizi ilgilendiren bir konu LPG .. Konum: Araçlara LPG takılmalı mı , takılmamalı mı ? ( Biz takılmalı görüşünü destekleyeceğiz )Amaç: İnsanları LPG takmaya ikna etmekSunum Şekli: Sunumun yapısı şöyle olacak.. 2-3 tane LPG takmak için olumlu neden belirtmem lazım, nedenleri ile birlikte...Ayrıca 2-3 tanede takmamak için neden belirtcem.. Ama bu nedenleri söyledikten sonra bunları çürütmem lazım.. Yani insanlar lpg'nin şöyle şöyle zararları var diye düşünüyorlar ama , aslında öyle değildir cinsinden..Sizinde fikirlerinizi bekliyorum..