Gönderen Konu: Arkadaşlar acil yardımmm (uzun yola çıkacağım gösterge panelim yok)  (Okunma sayısı 8311 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
sat toyota al  :nija: :nija: :nija:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
sat toyota al  :nija: :nija: :nija:
hazır piyasasıda yüksek öylemi yapsam acaba :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Gördüğüm kadarı ile yaşınız 16. Bu aracı ustaya falan sizmi götürüp getiriyorsunuz, birde en başından beri aklımın almadığı şey, uzun yola çıkmaktan bahsetmişsiniz ilk mesajınızda. Uzun yolda kim kullanacak aracı, siz mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ya siz böyle bir şey düşüne biliyor musunuz.Direk kısa olması için öyle yazdım
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Ya siz böyle bir şey düşüne biliyor musunuz.Direk kısa olması için öyle yazdım
Bende böyle bir şey düşünemiyorum zaten. Yinede sorarak aracı sizin kullanmadığınızı teyit etmenizi istedim. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar maillerime cevap geldi ve tahmin ettiğim gibi çok uçuk bir fiyatla karşı karşıyayım.Aracın gösterge panele ama bakın sadece panel işçilik felan yok içinde 1753 lira kdv dahil   :(  >:(  :blink:  :olu:
Kemal bey'e şimdi gerçekten soruyorum reva mı bu Honda'nın yaptığı şimdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
Atakan hiç olmadı çıkma alırsınız. Yuh diyorum yani 1750 lira altından kadran mı satıyorlarmış...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Abi çıkma alırız almasına da ondada aynı problemin olup olmayacağını bilemiyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
bu hondaların abuk subuk sorunları olmasa çok iyilerde ortalık karıştımı bidaha kolay kolay çözülmüyor.bendede 2001 vtec es5 vardı(1 saat önce yeni sahibine teslim ettim yeni corollamı bekliyorum.)şöför altındaki paspas orta kısımdan ıslanıyordu. ara tara  hiçbişey bulamadım döşemeleri bile söktüm birşey yok.sonra hortumu ön camın önünden tuttum 30 dakika kadar bekledim eğilip baktığımda kaput açma mandalının kablosundan damla damla süzüluyor contası aşınmış silikonla doldurduk hallettik ama bir kışı burnumdan getirdi.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Honda motora çok önem veriyor.toyota gibi tüm aksamı gözetmiyor bence.Es5 benmkinin bir alt versiyonu heralde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Benim arkadaşda volvo 850t marka aracının gösterge panelini led sevdası yüzünden değiştirdi ama sonuç hüsran oldu ibre 60 dan sonra ilerlemiyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
direnç farklı olunca bu tür sorunlar verebiliyormuş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar maillerime cevap geldi ve tahmin ettiğim gibi çok uçuk bir fiyatla karşı karşıyayım.Aracın gösterge panele ama bakın sadece panel işçilik felan yok içinde 1753 lira kdv dahil   :(  >:(  :blink:  :olu:
Kemal bey'e şimdi gerçekten soruyorum reva mı bu Honda'nın yaptığı şimdi.

Hyundai S coupe bi arabam vardı, biraz kötü kullanıyordum, bir gün vitesleri kiltlendi, sadece 1. vitese geçiyor, diğerlerine takamıyordum, servislerin  çoğusunda motor inecek şanzıman yenilenecek falan gibi masraflı çözümler çıkıyordu, ama başka bir serviste Hakan isimli dev kırması bir usta (boyu 2.05 m.) arabayı lifte kaldırıp , iki demir kolun arasından ufacık bi taş çıkardı, küçük bi ayar yaptı, araba düzeldi iyimi, para falanda almadı; kısa bir süre sonra hakan kendi tamirhanesini kurdu ve işleri çok iyi şimdi
Asıl olay ise şu: 2002 model mitsubishi carisma aldım ama servis falan hak getire çok güzel bir araba olmasına rağmen nedense ülkemizde tutmadı, sanırım 2004 veya 2005 te üretimide bitti, veya en azında türkiyeye gelmiyor artık,
Hyundai yükseliş servisi bununda yetkili servisi oldu, benim aldığım arabanın kornası çalışmıyordu, maç sonrası sürekli basılı tutup yakmışlar kornayı; srvise gittim direksiyon değişecek dediler (1.750.-Tl) neymiş efendim, direksiyon açılamazmış, hava yastığı patlarmış, o yüzden ufacık korna için koca direksiyon değişecekmiş...tabiki bu acemilerin düşeceği bir tuzak...payton kornası alır elle çalarımda genede o kadar parayı verip korna için direksiyonu değişmem dedim, kendi kendim..
Tahmin edebileceğiniz üzere "Hakan" ustaya gittim, durumu anlattım , sadece gülümsedi, direksiyonu açtı, kornanın bir teli kopmuş onu halletti, korna çalıştı, sadece 20 tl aldı

Şimdi atakancıım, izmirde olsan seni hakan ustaya götürsem emin ol bir kaç dakikada işin hallolur ve en fazla 50-60 tl ödersin, hadi onu geç, çıkmacı japon usta diye bi yaratık var, adamda yok yok ve çok hesaplı, hurda  kazalı, çalıntı .. ne bulsa toplayıp söküyor, daha 1 ay önce yep yeni gıcır gıcır bir göstarge panelini 250 Tl ya aldık arkadaşa, (montaj da dahil)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
abi iyi güzelde yani alacağım panelde aynı sorun olmayacağı ne malum.vede istanbulda bir çok elektrik ustasına gittim hepside güvendiğim ustalar.İş tamami ile göstergelerin elektroniğinde.Yani herhan gibi bir ustanın yapabileceği bir şey değil.Tamamı ile çiplerle donatılmış bi elektronik tablo.Ancak servis çözer.Servise gidip ne olacağıda belli değil.Şuan mali durumda yer ayırıyorum.Zaten panelin değişmesi gerekirse.Çıkmacıdan alır takar satarım.Uğraşılacak gibi de değil.