0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
usta yukarda 49bin gördüm galiba fiyat o .. ama sportif araç istiyosan mini cooper 50bine çok rahat temiz az kullanılmş bulabilrsin. megane a gelince dizaynı mükemmelll.. ama performans vs. kullanmadığm için bilmiyorum. araç test ve inceleme sitelerinden veya megane forumlarından da yorumları okuyup karar verebilirsin
Bence yerli Megane'ler ile ithalleri ayrı değerlendirmekte fayda var.
hakkı ben bu sözünüzü biraz daha anlatabilir misiniz?Hayatın her alanında gerek araç gerek ev elektroniği ve diğer ihtiyaç malzemelerinde de bu söz sıkça konuşuluyor abi Türkiye de toplama bu bundan uzak durun ithal gelenleri alın gibi tavsiyeler bunun nedeni nedir? Kullanılan fabrika aletlerinden mi kaynaklanıyor avrupa ve diğer ülkelerle aynı seviyede değilmi fabrikalarımız? biraz fazla dağıldı sorum kusura bakmayın.
Evet sanırım haklısın Türk insanı olarak bu halimizi sevmiyorum genetik deyip atalarımıza mı atmalı suçu. Yoksa eğitim şart mı demeli bilemiyorum Sizede geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ALLAH korumuş ve sevdiklerinize bağışlamış sizi. Bir ama türk insanının bunları aşacağını umuyorum...
Tabi ana firmalarda bunu istiyor olabilir, daha ucuza, kaliteden biraz ödün verme ile ve daha çok üretim. Avrupa'da bir fabrikada ki işçinin çalışma saatleri ve ücreti ile burayı bir kıyaslayın. Bu açılardan da olayı görmek lazım bence.