Gönderen Konu: Tofaş 1 Milyonuncu Fiat Doblo'yu Üretti  (Okunma sayısı 1480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Tofaş 1 Milyonuncu Fiat Doblo'yu Üretti
« : Temmuz 22, 2010, 11:46:49 »

Tofaş 1 Milyonuncu Fiat Doblo'yu Üretti,
Hafif ticari araç sınıfına adını veren ve model ismiyle kendi başına bir marka h...aline gelen Fiat Doblo’nun 1 milyonuncusu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ve Tofaş CEO’su Ali Pandır’ın da katıldığı bir törenle Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretim bantlarından indirildi.

Devlet ve hükümet erkanı, Koç Holding ve Tofaş üst düzey yöneticileriyle çalışanlarının yanı sıra yan sanayi ve bayi temsilcilerinden oluşan seçkin bir davetli grubunun katıldığı törende alkışlarla banttan inen 1 milyonuncu Fiat Doblo, Türk Tüketicisine özel çıkartılan “Türk Kahvesi” rengiyle dikkat çekti.

1 Milyonuncu Fiat Doblo’nun üretim töreninde bir konuşma yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, “Fiat Doblo, Tofaş için büyük bir gurur kaynağı ve Türk Otomotiv Tarihi’ nin çok önemli bir kilometre taşıdır. Türkiye’nin ihracatında önemli artış sağlamış ve Türk mühendis ve işçisinin üretim kalitesini tüm dünyaya ispatlamıştır” dedi.

Müşterilerine sunduğu kalite, donanım ve fonksiyonel avantajlarla yıllardır ulusal düzeyde en çok tercih edilen model unvanına sahip olan Fiat Doblo’nun yeni neslinin 8 yıl daha üretileceğine dikkat çeken Mustafa V. Koç, “Yine 1 milyon adetten fazla üretilecek yeni Fiat Doblo’nun % 70’ini Tofaş çeşitli dünya pazarlarına ihraç edecek. Bu sayede ise Türkiye’ye 6.3 milyar Dolar’lık ihracat getirisi elde edilecek olması hem Tofaş’ın hem de Fiat Doblo’nun önemini ve gücünü açıkça göstermektedir” dedi
Ev Alma... Toyota Al...

Toyota Club Türkiye

Tofaş 1 Milyonuncu Fiat Doblo'yu Üretti
« : Temmuz 22, 2010, 11:46:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Tofaş 1 Milyonuncu Fiat Doblo'yu Üretti
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2010, 14:25:41 »
Daha çok milyon üretilir bundan, kuş serisinin yerini bu araç dolduruyor artık :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2010, 14:29:18 »
ama hakediyorlar bence hakkı abi... çok güzel ticari araç yapıyorlar... aslında ticari araç devi ford transitler benim gözümde ama bunlar ufak ticari araç işini iyi biliyor abi.otomobil konforunda otomobil kadar az yakan ticari araçları bitek bu adamlar yapıyor.ayrıca çok yakışıklı araç bu doblolar...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2010, 22:16:35 »
hakkı hocam bu mesajın yeri "otomobil dünyasından haberler" olmamalı mı sizce?
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2010, 22:21:03 »
dobloyu hiç sevmiyorum niyeyse oyuncak gibi geliyor ama connect harika bir araç ticaride özellikle 50.yıl özel üretimi yok yok arabada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2010, 22:41:11 »
connect'in 100 lük deluxe ü olacak, az yakıyor çok kaçıyor. kaya gibi de sağlam. ama 75 likler yakıt düşmanı, gitmiyor araba...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2010, 10:07:43 »
hakkı hocam bu mesajın yeri "otomobil dünyasından haberler" olmamalı mı sizce?

Seni mi kıracağım Murat hocam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2010, 10:15:01 »
Daha çok milyon üretilir bundan, kuş serisinin yerini bu araç dolduruyor artık :)
  Amirim bence Doblo'ya haksızlık ediyorsun.İlk üretilenler pek iyi değildi (VIP modeli hariç) ama üçüncü nesil gerçekten şahane olmuş.Şu anda sınıfından en büyük iri araç Doblo oldu.Malzeme ve işçilik kalitesi ticari bir araç için gerçekten üst seviyede.VW Cady'de çok büyük değişiklikler yapmadığı sürece mevcut Doblo sınıfının en iyisi olmaya devam edecek.Yeni Doblo'nun Premio (italyanca yol arkadaşı demek) modelinde kullanılan çift renkli ön göğüs,koltuklar ve döşemeleri "beni al" diye bağırıyor...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2010, 10:52:27 »
Yok Özcan'ım, Doblo'yu küçümsemiyorum kesinlikle :) Fiyatı, pratikliği yani kısaca Türk halkının ihtiyaçlarına cevap verebilmesi yönüyle Kuş serisinin boşluğunu doldurdu demek istemiştim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2010, 10:59:48 »
Yok Özcan'ım, Doblo'yu küçümsemiyorum kesinlikle :) Fiyatı, pratikliği yani kısaca Türk halkının ihtiyaçlarına cevap verebilmesi yönüyle Kuş serisinin boşluğunu doldurdu demek istemiştim :)
   Önemli değil amirim.Öyle desen bile ne fark edecekki.Banane Doblo'dan :D :D Tofaş/Fiat'ın bir türlü anlam veremediğim bir özelliği vardı.Her marka modellerinde iyileştirmeler,eklemeler yaparken Fiat özellik eksiltiyordu.Palio ve Albea'lardan tek dokunuşlu cam özelliğini,Doblo VIP modelimde ön yolcu koltuğu altında bulunan Sub Bass'ı ve direksiyonda ki maunu kaldırdı....İlk üretim Doblo'larda müzik dinlemek daha zevkliydi benim için.Çok hoş tatlı bir bas gelirdi.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR