Gönderen Konu: Beklenen Gun Geldi Andrag Rezaletti. . . .  (Okunma sayısı 1909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Beklenen Gun Geldi Andrag Rezaletti. . . .
« : Temmuz 01, 2007, 19:57:50 »
Günlerdır bekledigim andrag bu gun baslıycaktı ve basladıda zaten.Nese sabah bıraz erken gıttım.Dıger takımlan bulustuk bıraz lastık bıraz vınlama derken zaman gectı12 oldu normalde yarıs baslıyacaktı ama nerde.Sonra standları gezdım mondeolara baktım 1.6 motorlar 45 den 2.0 motorlar 75 bın ytl den baslıyodu ve hemen arabadan asagı ındım.Nese derken yarıs 3 de basladı ama artık eskı ılgıyı kımse gostermedı ve kafasına gore yanlayanlar pıyasaaya cıktı tabı kotude olmadı hani  nese  sora eve gıtme vaktı geldı.Tam kapıya doru gıdıyodum kı anam ercan abının araba hemen basına dıkıldım ercan abıyı aradım bende.Meger oda arabaya dogru gelıyomus sora kısa bır sohbet ve ardından veda  bızı saolsun cıkıs kapısının oraya kadar bıraktı dıger takımla bulustuk konustuk kaynastık ( toyotacılarla olsam daha ıyı olurdu ama ne yaparsın ıste  ) heh ondan sora eve geldım sımdı de resımlerı upload edıyorum.Bu arada mesut abıyle dun bulustum.Bi gün daha kalmasına ıkna edebılseydım o da andraglara gelecekti.Nese saglık olsun ferdı abının dugunu ıcın guzel planlar yaptık  ismaıl abı bu arada senı de unutmus degılız sızın orada gectı sohbetımızde nese cok uzattım.Sımdı bı kac foto ekleyelım. . . . .

pek fazla ıyı cıkmadım gunesten dolayı

Toyota Club Türkiye

« : Temmuz 01, 2007, 19:57:50 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2007, 20:29:04 »

bu da lastıkcı  hemde corollacı  tek bu vardı bırde ae101  

ritim oto muzıkten klas bır arac ınlettı valla ortalıgı . . . .

bu da efsane 1(06 ae 422)

ticarı olduguna bakmayın ınletıyodu o da ortalıgı  

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2007, 20:46:36 »

buyrun burdan yakın bu arabaya 75 mılyar verını nese gerısını solemıyım resmen sogudum arabadan ındım hemen ıcınden guzel degıldı zaten  

efsanemız, nese oglanla baya bı kaynastım cuflatıp durdu sankı ınadıma blov u ama olsun genede ıyıbı cocuk.Farlar ıcın bana yardımcı olacak ısallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2007, 00:32:43 »
Resimler için teşekkürler coşkun.Gerçekten tam bir rezaletti slalomdan başka hiçbişey yapılmadı.Zaten o da saat 3 e doğru başladı ve sadece arabalar normal gitti geldi herifler sanki sahilde dolanıyo böyle olunca gerçekten çok sinirlendim ve kalktım ayağı söylenmeye başladım "biz bunu sokakta da izliyoruz saat kaç oldu hala hiçbirşey yok " diye ben diyince sanki millet beni bekliyor gibi herkes yuhlamaya başladı.O kadar para verdik gittik kaç saat güneşde bekledik ve bişey olmayınca herkes kendi lastik yakmaya ve yanlama yapmaya başladı.Neyse bizde kendi çapımızda birşeyler yaptık size resimleri ve videoları koyacağım.

Bunlar resimler videolarıda upload edip link vereceğim arkadaşlar

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2007, 02:33:32 »

bu da ercan abının kaplanının arkadan goruntusu. . .

bu da yavas yavas sıteden uzaklasmaya başkaladıgımın gostergesı teampalıoyla takılıyom valla ne yapıyım bi stıckerımız bıle yok ya

daha cok fotograf varda benım upload ederken bekleyecek kadar sabrım yok . . . .

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2007, 09:59:41 »
sağol coşkun. Epey uğraşmıisın. Hayatımda hiç bu kadar rengarenk bi motor görmemiştim. O neydi öyle cidden. Adam yağlıboya tablo çalışmış sanki  

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 02, 2007, 11:30:14 »
abi renklen işi yok adamların gordugun 106 da orjınal hıç bır pejo parcası yok(motor olarak) ankarada geçmedıgı subarı evo kalmadı gorecen yanı cok delı makına . . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
« Yanıtla #7 : Temmuz 02, 2007, 12:24:19 »
coskun genede sağol alaka östeip bizimle paylaştığın için ummudugum gibi olmamıs sen canını sıkma toyota club olarak o işi biz halledicez 2018 gibi falan
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 02, 2007, 12:48:21 »
yani bana bıraz zor gelıyo takımın uyelerı genellıkle orta yas ve ustu gençlerın sayısı bellı zaten onlarda aktıf yetmıyo  dunku corollacıyı sıteye davet edeyım dedım oglan baya delı dedım yok bunla bız bıse yapamayız vazgeçtım.Nese yakında draglar baslıycak.İşallah ozaman bıseler yaparız.Bu arada bu yarısta dragtı ama ne drag

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2007, 14:42:28 »
Arkadaşlar videolarıda upload ettim veriyorum.

Bu videodaki Ben   lastikler yeni kardeşim çekmiyo tam...Gittik iyi lastik alalım kaymasın dedik ilk defa burada pişman oldum yahu....Neyse iyi kötü gösterim bittiğinde arkadaş geldi hala çekiyormuş yahu nerden bileyim bende neyse verdik öyle linki izleyin...

target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QKtvkCoReRw&eurl=

target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6D4ByrVvGiA&eurl=