0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagihandan randevu almalısınız buluşabilmek için arkadaşlar
Balık ekmek mi ?! Bak canım çekti şimdi, aferim oldu mu şimdi offf Hande ablam sen gel İstanbul'a rakı balığa götüreyim seni bi deniz kenarında iki bağyan ohh Nispet yaparız
aheyy..... ramazandan önce 2 gün izin alıp kaçayım....
muradım sen artık 3lü değil 33lü takılcan sanırım pööööööh
ok abi bekleyin bu cumartesi düşünüyorum aslında demir tavında dövülür...konu tazeyken yemkelrde taze yenirse anlamı olur fazla uzatmamalı böyle işleri gidiyomuyuz evet gidiyoruz..bitti..zorla olunca güzel oluyor..bu işler..o zaman katılım hat safada olur..biz burdayız gelen buyursun..
bu cumartesi olmaz Murat haftaya cumartesi olur ama, bu cumartesi Eşimi ağilesini ziyarete götürücemde bursaya
Efsane olur valla
murat seni nasıl bulacaz kartal maltepe sahilde kocaman sahill bir ucu bostancı bir ucu tuzlaya kadar uzanıyor seni nasıl tanıya biliriz hiç yoksa tam yer yada bulabilmemiz için bir ip ucu ver
nagi sen ne zamana kadar istanbuldasın? tatil vs? bir de nerde oturuyordunuz siz? zira ben istanbulu çok bilmiyorum gelirsem büyük ihtimalle ataköyde kalırım.....
bize gel kalmaya Hande abla hazır gelmişken misafirimiz ol.
oy kurban olurum.... gelde sevme bu insanları şimdi....
Ablacım valla bekliyoruz bak, eğer gelirsen mutlaka bizede gel lütfen lütfen çok ciddiyim ama bu konu Hande abla