0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..sende gör Nagihan ...
abla sofrayı paylaşmadım ..rakısız olduğu söylenmez..ama küçüklerimize kötü örnek olmayalım..diye paylaşmadık.. karışmaaa bendee...
haber edeceğim... size şöyle terbiyelenmiş norveç uskumrusu hazırlıyayımda tarihe geçeyim.. parmaklarınıza kılıf falan yaptırın..
Ya konuyu açında bana bi mesaj atın ya. Murat ÖM at bana bak tükandayım bazen bakamıyorum yeni konulara.
Konu açmaya gerek yok Vedat abim yarın Maltepe sahildeyiz
aaa aşkolsun kardeş takılırız kola fanta meyvalı falan.. heheeew
göricis Nagihan
valla murat abi sırf balık ıcın istanbula bıle gelirim ama ithal yerıne has memleketımızın istavrıtını yapalım yahu mangalda yanında bırde beyaz doluca birde coban salata allah beaa
Murat adamsınnn neresi orası kartal sahil yolu falan mı? seni nerede arayacağımızı bilelimde
Maltepe imiş. Yarın uygun mu herkese şahsen bana uygun
arkadaşlar..bahsettiğim mekana en yakın benim evime 5-10 dakika..bu işin tek sorunu sahilde araca boş yer bulmak sorun değilde dağınık dağınık boş bulunan yerlere park edilir..kişi sayısına göre kartala gidilicek balıklar alınıcak yağa limona batırılacak mnagal yakılıcak be örtü serilicek soganlar kesilicek içecekler buz..ateş hazır..üzerine balığı dizcez bir sağa bir sola..çevridinmi bi partide 5 dilim fleto çıkıyor..ona göre yemege çalışırken ikinci parti derken çayımızda demlenir..varya tavlası okeyi olan saat 23:00 24:00 sabah 05:00 varsa devammmmmmmmmmm
Tavlayı ben getirirm 2 takım tavla var evde yalnız Murat ben gelirken et getirim biraz eşim balık yemiyor çünkü
Nagihandamı geliyor Oktay ve Surayda geliyor ozaman, ben ve eşim , Hakkı abi + Vedat off topluluğa bak muhabbet fena koyu olucak ozaman