0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşım çok geçmiş olsun.zamanında benim babamda cereyanda kaldığı için geçirmişti ama çabuk atlattı.seninkinin sebebi ne acaba?
Nerdeyse her gün boyunca güneşin altında kalan arabaya biniyorum. mecburen camları açıyorum .
erdi geçmiş olsun. düzce de bir eczacı arkadaşım halı saha maçı sonrasında aracın klimasını açınca yüz felci geçirmişti. birkaç ay içinde toparladı. doktor durumunu bilmiyorum, düzce'de mi yoksa istanbul'da mı?arayıp öğrenebilirim. seninki de aynı şekilde klima yüzünden mi?
geçmiş olsun Erdi. inşallah kısa zamanda düzelir.
sen fazla canını sıkma...bu tedavinin çabuk gerçekleşmesi için moralinin çok iyi olması gerekiyor ve beslenmene çok dikkat etmelisin.fındık,üzüm vs. besin değeri çok yüksek şeyler tüket.ayrıca hiç aynaya bakmaman gerekiyor.babam yüzfelci geçirince doktor bize evdeki aynaları toplatmıştı... dediğim gibi morali yüksek tutmaya çalış çabucak atlatırsın inşallah...
en çok 1 ay sonra tamamen düzelmiş olacak hiç moral bozmaya gerek yok....
Erdi Bey geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.Emin olun kalıcı birşey olmayacaktır,ilaç tedavisi yeterli oluyor.Aracın camına mutlaka rüzgarlık taktırın,büyük faydası var direk çarpmıyor.Sağlık ve esenlikler dilerim.
çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
cok gecmis olsun erdi. Aracta suruculerde acik camdan dolayi genelde yuzun solunda gorulur bu durum, ilaclarini kullanirsan ve bir sure ozellikle dikkatli olursan bir handikap birakmadan gecer bence. Bu sirada beslenmenede dikkat et.
Çok geçmiş olsun Erdi, en kısa zamanda atlatırsın inşallah
Şekersiz sakız çigneyebiliyorsan çigne,faydasını görürsün özellikle çene kaslarını çalıştırır güçlendirir.
çok geçmiş olsun, valla bende hep cam açık gidiyordum korktum şimdi iyimi