0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keşke önce babana sorsaydın.genelde ebeveynler böyle şeylere kızarlar.mantıksız geliyor bize ama yapacak bişey yok.onlar ne derse o olur bence boşver hava filtresini felan.sen şimdi onun sesine heveslenip deviri hep yüksek tutarsın sürat felan yaparsın... hiç gereği yok bence... orjinaliyle takıl en iyisi...
o zaman aradan biraz süre geçsin...sonra babandan habersiz al taktır ama farkedermi acaba
Mehmetçim canını sıkmaya deymez, babana bu sayfayı okut veya internetten araştır açık hava filtrelerinin yararlarını ve o yazıları okut, sonuç itibari ile araca bir zararı yok, sakin kullanımda aracın daha iyi hava aldığı için yakıt tasarufuna katkısı bile var, ancak ses çıkıyor diye gaza gelipte basarsan ozamanda yakıt sarfiyatı artıyor, önemli olan kullanmaya bilmek, ayrıca kaliteli markalardan alınmış kaliteli bir filtre ile hem motor ömrün uzamış olur hem performansın artar hemde güzel bir görünüm elde etmiş olursun, ayrıca bu tarz filtrelerin ömrü 1 milyon km olduğu için servis bakımlarında filtre parasındanda tasaruf etmiş olursun,ben kendi aracımda 2005 ten bu yana kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim, aracı sıfır almıştım 2005 te ve o günden bu yana hep filtre takılıydı üzerinde, şuanda aracım 113000 km de ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.buda motorumdan bir fotoğraf:bu arada mutlaka bu filtrenin temizliğini bu ürünle yapmalısın sağlıklı bir motor istiyorsan , ben daha 1 seti ancak bitirdim 5 yılda ve yenisini alıcam şu sıralar.
offf motora bak allah nazarlardan saklasın abim benım d4d'ye olurmu bu fıltre acaba
K&N olmaz , pipercross olur
hahaha daha şimdi konuya bakıyordum Taylan Ercan Bintepe abinin adını ciddi söylüyorum, Taylan Ercan Pipercross diye okudum :Debayda filtrelere bakıyordum ondanmı kaynaklandı anlamadım ama bi an öyle okudum abi kızma ha :D:D
Corolla cold air intake 2 parça boru ile geliyor sanırım. Short Ram tek parça doğrumuyum?