Gönderen Konu: Corolla hava filtre kiti aldım.. Yalnız SOrunum büyük :S  (Okunma sayısı 7368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar uzun zamandır araştırdığım ve buldugum kiti aldım kargo ile geldi Ve babam görünce bi parladı bana bune arabaya taktırmam bozulur da çalışmazda istemiyorum öyle böyle anlayacagınız İstemedi ve geri göndertti  iade ettirdi...

Şimdi babama ben laf anlatamıyorum kullanan arkadaşların sizlere söylüyorum zararını gördünüzmü varmı bir sıkıntı sizin sözünüze bari inanır... Lütfen Arka cıkın bana ? ... Bi heves ettim Boş oldu cok sıkkın canım... 2 hafta sonra ehliyet alıcam kit ile dolasmak istiyordum :(
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla hava filtre kiti aldım.. Yalnız SOrunum büyük :S
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2010, 15:14:56 »
keşke önce babana sorsaydın.genelde ebeveynler böyle şeylere kızarlar.mantıksız geliyor bize ama yapacak bişey yok.onlar ne derse o olur :D bence boşver hava filtresini felan.sen şimdi onun sesine heveslenip deviri hep yüksek tutarsın sürat felan yaparsın... hiç gereği yok bence... orjinaliyle takıl en iyisi...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2010, 15:15:51 »
keşke önce babana sorsaydın.genelde ebeveynler böyle şeylere kızarlar.mantıksız geliyor bize ama yapacak bişey yok.onlar ne derse o olur :D bence boşver hava filtresini felan.sen şimdi onun sesine heveslenip deviri hep yüksek tutarsın sürat felan yaparsın... hiç gereği yok bence... orjinaliyle takıl en iyisi...
sürat değil 1.vites 2.vites baska vites sevmem .. Benzin parası diyorsan sırf onun için calısıyorum zaten ... İstedigim gibi harcıcaam lpg mi
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2010, 15:19:12 »
o zaman aradan biraz süre geçsin...sonra babandan habersiz al taktır :D ama farkedermi acaba :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2010, 15:22:26 »
o zaman aradan biraz süre geçsin...sonra babandan habersiz al taktır :D ama farkedermi acaba :D
onlarsız iş yapmam söylerim Ben Hayatta sevmem yalan söylemeyi yada söylememeyi .. Söylerim kızacagını bilsemde .. Ya bu kadar hevesim var neden anlamam taktırmazlar ebeveynler...

Ben bunun için pioneer 6985 kolonumu sattım kıyamadıgım kolonlarımı filtre alıcam diye... Şimdi bana yapılan muamele cok canımı sıktı ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2010, 15:27:28 »
Mehmetçim canını sıkmaya deymez, babana bu sayfayı okut veya internetten araştır açık hava filtrelerinin yararlarını ve o yazıları okut, sonuç itibari ile araca bir zararı yok, sakin kullanımda aracın daha iyi hava aldığı için yakıt tasarufuna katkısı bile var, ancak ses çıkıyor diye gaza gelipte basarsan ozamanda yakıt sarfiyatı artıyor, önemli olan kullanmaya bilmek, ayrıca kaliteli markalardan alınmış kaliteli bir filtre ile hem motor ömrün uzamış olur hem performansın artar hemde güzel bir görünüm elde etmiş olursun, ayrıca bu tarz filtrelerin ömrü  1 milyon km olduğu için servis bakımlarında filtre parasındanda tasaruf etmiş olursun,

ben kendi aracımda 2005 ten bu yana kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim, aracı sıfır almıştım 2005 te ve o günden bu yana hep filtre takılıydı üzerinde, şuanda aracım 113000 km de ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

buda motorumdan bir fotoğraf:

bu arada mutlaka bu filtrenin temizliğini bu ürünle yapmalısın  sağlıklı bir motor istiyorsan , ben daha 1 seti ancak bitirdim 5 yılda ve yenisini alıcam şu sıralar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2010, 15:31:09 »
Ellerine sağlık Mesut abi göstericem bu sayfayı babama ... Dua edin banada babam izin versin taktırayım şunu cok hevesim var benimde şu kit için... Hız sevmiyorum Kaza olayımdan sonra ... Hız için chip mhip taktırırdım ama onlarla işim yok yavas gidicem ve sadece ses olsun istiyorum hepte olmaması için filtre cok uygun geliyor bana .. Ama işte babam ... Benim hevesimi hiçe sayıyor... 200tl ye almıştım.. Ben bu zevki 200tl ye yasayamam ama bilmiyor işte ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2010, 15:36:09 »
Mehmet sizin araçta bendeki motorla aynı motor var, bababn filtre sesinden rahatsız olmaz , vitesleri 3000 devir civarında değiştirirsen filtreden hiç ses gelmiyor , 90km hızla giderkende araba çok ama çok sessiz, filtre sesi ancak arabayı zorlarsan veya bir araç sollamaya kalkarsan 3500 devir üstlerine çıktığında duyulmaya başlıyor, uzun yolda 900 100km yi geçmediğinde araç çok sessiz ilerliyor buda çok güzel bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2010, 15:43:04 »
Tesekkurler mesut abi ... Bakalım Anlaşabilecekmiyiz babamla ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2010, 15:53:55 »
inşallah anlaşırsınız Mehmetçim. ama sakın sinirli konuşma güzel bi dille anlat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2010, 16:12:27 »
Mehmetçim canını sıkmaya deymez, babana bu sayfayı okut veya internetten araştır açık hava filtrelerinin yararlarını ve o yazıları okut, sonuç itibari ile araca bir zararı yok, sakin kullanımda aracın daha iyi hava aldığı için yakıt tasarufuna katkısı bile var, ancak ses çıkıyor diye gaza gelipte basarsan ozamanda yakıt sarfiyatı artıyor, önemli olan kullanmaya bilmek, ayrıca kaliteli markalardan alınmış kaliteli bir filtre ile hem motor ömrün uzamış olur hem performansın artar hemde güzel bir görünüm elde etmiş olursun, ayrıca bu tarz filtrelerin ömrü  1 milyon km olduğu için servis bakımlarında filtre parasındanda tasaruf etmiş olursun,

ben kendi aracımda 2005 ten bu yana kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim, aracı sıfır almıştım 2005 te ve o günden bu yana hep filtre takılıydı üzerinde, şuanda aracım 113000 km de ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

buda motorumdan bir fotoğraf:

bu arada mutlaka bu filtrenin temizliğini bu ürünle yapmalısın  sağlıklı bir motor istiyorsan , ben daha 1 seti ancak bitirdim 5 yılda ve yenisini alıcam şu sıralar.

offf motora bak ALLAH nazarlardan saklasın abim :wacko: benım d4d'ye olurmu bu fıltre acaba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 19, 2010, 16:22:34 »

offf motora bak allah nazarlardan saklasın abim :wacko: benım d4d'ye olurmu bu fıltre acaba :)

K&N  olmaz  ,  pipercross   olur :D :D :rofl:  :rofl:
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Temmuz 19, 2010, 16:27:28 »
K&N  olmaz  ,  pipercross   olur :D :D :rofl:  :rofl:
    :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:  :dans3: :dans3: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 19, 2010, 16:32:38 »
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/komik-hikayeler/

hala  gülerim  hea :rofl:

hahaha :D daha şimdi konuya bakıyordum Taylan Ercan Bintepe abinin adını ciddi söylüyorum, Taylan Ercan Pipercross diye okudum :Debayda filtrelere bakıyordum ondanmı kaynaklandı anlamadım ama bi an öyle okudum abi kızma ha   :D:D:D

ulenn  musti  nasıl   okudun   onu  öyle :D :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Temmuz 19, 2010, 16:34:53 »
valla yaa tamam adım soyadım uzunda bu kadar manasız değil bea :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 19, 2010, 17:38:32 »
Corolla cold air intake 2 parça boru ile geliyor sanırım. Short Ram tek parça doğrumuyum?

2 parça boru sedanlarda farın altına yetişiyormu aceba :). yetişiyorsa tam süper olur :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 19, 2010, 17:49:00 »
Corolla cold air intake 2 parça boru ile geliyor sanırım. Short Ram tek parça doğrumuyum?

doğrusun  Vedat abim  short ram  bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #18 : Temmuz 19, 2010, 18:05:50 »
Tunç abinin aracındaki hava filtresinden almayı planlıyorum bende  :P Sırf o sesi duymak için ayrı bir bütçe ayırdım  :D
http://www.izlesene.com/video/arabalar-fabia-acik-hava-filtresi/1080890
Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim  :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 19, 2010, 18:15:12 »
Teşekkürler Tunç. Bakalım sedana çift boruyla far altı yapan var mı ? :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.