Gönderen Konu: Laptopumu servise bıraktım  (Okunma sayısı 3013 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Laptopumu servise bıraktım
« Yanıtla #20 : Temmuz 18, 2010, 16:12:16 »
Dediklerinde haklisin Tarik zaten kimse aksini idda etmedi bahsettikleri servislerin hizmet kalitesi sadece... Ayrica senin bahsettigin 1ay dedigin periyot ise is gunu olarak hesaplaniyor normal 1 ay degil...

tabiki normal 1 ay değil =) oda işin en kötü kısmı :(
ama hizmet kaliteside asusun gayet iyi ben hiç sorun yaşamadm. yaşasaydımda işte tüketici hakkı zart zurt parayı alırdm :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 18, 2010, 16:12:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 20, 2010, 00:45:36 »
Arkadaşlar bu sabah ASUS telefonuma bilgisayarımın tamir edildiği bilgisini mesajla göndermiş. Öğleden sonra almaya gittim. Ordaki görevli arkadaşa formu teslim ettim ve biraz sonra bilgisayarımı getirdi. Kontrol etti ve tamamdır dedi. Ne yapıldı dediğimde Ekranının değiştiğini, menteşelerinin ve kapaklarının değiştiğini söyledi. Bunları duyunca şaşırdım açıkçası 1000 Tl ye yakın masraf olmuş. Bunu tam bir hafta sürede yapmışlar 12 Temmuzda teslim ettim 19 Temmuzda teslim aldım. ASus servisini bu kadar hızlı olmasından ve kaliteli bir servis sağladığından dolayı tebrik ediyorum.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 20, 2010, 08:16:43 »
Arkadaşlar bu sabah ASUS telefonuma bilgisayarımın tamir edildiği bilgisini mesajla göndermiş. Öğleden sonra almaya gittim. Ordaki görevli arkadaşa formu teslim ettim ve biraz sonra bilgisayarımı getirdi. Kontrol etti ve tamamdır dedi. Ne yapıldı dediğimde Ekranının değiştiğini, menteşelerinin ve kapaklarının değiştiğini söyledi. Bunları duyunca şaşırdım açıkçası 1000 Tl ye yakın masraf olmuş. Bunu tam bir hafta sürede yapmışlar 12 Temmuzda teslim ettim 19 Temmuzda teslim aldım. ASus servisini bu kadar hızlı olmasından ve kaliteli bir servis sağladığından dolayı tebrik ediyorum.
Garanti kapsamında değişti sanırım. Çoğu ekran 200 tl civarı. kapak menteşe vs. max. 200. Geçmiş olsun.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 20, 2010, 18:21:18 »
1000tl tutmamıştır da garanti dışı olsa 400tl ile 500 tl civarında bir malzeme bedeli ortaya çıkardı. Vedatında dediği gibi Lcd ekran 200tl civarı menteşeler çifti en pahalısı 150tl civarı kapaklarda 100-200tl arası desen hesap ortada. Güle güle kullanın :D
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 21, 2010, 12:28:18 »

geçmiş olsun hazım.
eşimin dizüstü bilgisayarı da 1,5 senelikken menteşelerden dolayı plastik aksamında kırılmalar oldu. asus genel merkeze mail attım. garantili bilgisayarımın sıkıntısını anlatan. ardından da bilgisayar benim için önemli eğer günübirlik servis imkanınız varsa istanbul a getirip, bekleyerek hemen alabilirim dedim. mailime döndüler gerek yok, siz aras kargo ile ücretsiz yollayın dediler. ben de orjinal kutusuna, faturanın kopyası ile birlikte koyarak yolladım (pazartesi günü) perşembe günü makina geri gönderildi. ekran panelinin kapakları ve klavyenin ordaki yüzey kapağı değiştirilmiş olarak.
teşekkürler asus.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 22, 2010, 00:21:03 »
Abimin Acer marka laptopunun da ekranı değişmişti ve bir ay sürmüştü. Asusu hızlı olmasından dolayı kutluyorum
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #26 : Temmuz 22, 2010, 00:59:02 »
ben fanını temizletmeye bile yollamıştım. ne kadar sürdü hiç hatırlamıyorum. asus gerçekten iyi. ama şöle bişe var toshiba daha iyi, genelde servis yüzü görmüyorlar , taş gibi aletler maşallah:)