kontörlü abi, avea mobil öğrenci
alttaki hattın ne? avea, turkcell, vodafone? korkmadan arayıp saatlerce konuşabiliyor musun?
Turkcell faturalı her yöne dk sı 15 krş.Sınırsızda kol gibi giriyo

Alttaki ne sormamı istersin?
onu sen dusun cevap verıyım

Alttaki araban kac beygir ?
bu soru çok zor, ruhsata ve teknik verilere göre 114hp, ama yıllar yıprattı kendisini, çalmıştır beygirlerinden, hava filtresi gibi uygulamalar da ne katıyor bilmediğimizden bu soru dynoya çıkmadan cevabı zor bir soru oldu
n81 satıyorum 430ytl ihtiyacım var diye saçma ucuz bir rakama mı gidiyor, üzülürmüyüm sattıktan sonra?
Yerinde olsam satmazdım.Aile den gelir alabiliyosan al derim.Sonra aileye geri takdim edersin.Pişman olacağın şeylere başvurma

Bu pazar ki buluşma heyecanı nasıl sence?
pazarki buluşma heyecanı diye birşey yok emre ne yazık ki, çok sönük gidiyor, ankara iyi gibi hadi hayırlısı..
alttaki pazar günü gidiyormusun buluşmaya?
Altı üstü ben

Kocaeli olarak gidiyorum
Alttaki araban temiz mi? En son ne zaman yıkadın?
arabam leş gibi emre, kafayı yicem, okul yurdunda kalıyorum yıkamak için imkanım yok, öyle yıkamacıya vermeyi de sevmem, ben okşaya okşaya yıkamayı severim

ama içi tertemiz onu temizliyorum sürekli
alttaki, buluşmaya giderken aracı temizleyim ama değil mi
Tabi ki Türkay.Dün gece çok rüzgar vardı dışarıda bide üstüne hafif çise atmış.Okula giderke narabanın üzerine bir baktım sanki çimento dökmüşler.Camlar gri olmuş

(Anlaşılan bizim muhabbet yerimiz gibi bi yer oldu burası katılan yok yau.Hadi millet soru sormaktan mı çekiniyorsunuz?)
Alttaki araba içi hangi kokuyu önerirsin?
üstteki bugün özcan abiyle buluşup arabaları yıkadık, benim yaşlı kurt pırıl pırıl oldu parladı vallah

bir de koku olarak ben glade kullanıyorum, bu carbon tipi olan havandırmaya takılan, hoş bir kokusu var, kalıcı
alttaki, sen aracın iç temizliğine mi dış temizliğine mi önem verirsin?
İlk başta iç temizliği daha sonrasında dış temizliğine önem veririm.
Alt mesajdaki sence be ncam filmi uygulamamakla iyi yapıyormuyum?
ön cam mı ? bence iyi yapmıyorsun emre yaa, polis amcalar cıss diyebilir

bir de allah korusun kaza anında araçta sıkışırsan camdan çıkarmaları gerekebilir, film olunca dağılmaz cam sıkıntı olur
Alttaki bulusmalar nasil gecti
güzeldi yaa, tanışmak istediğim insanlarla tanıştım, çok güzeldi

konvoy kısmını sevdim

ben soru sormayı unutuyorum ya, bu yaşta bunaklık mı başladı ne? (bu soruydu

)
ön cam mı ? bence iyi yapmıyorsun emre yaa, polis amcalar cıss diyebilir
bir de allah korusun kaza anında araçta sıkışırsan camdan çıkarmaları gerekebilir, film olunca dağılmaz cam sıkıntı olur 
Türkay camda film yokki zaten

Film uygulaMAMAKLA iyi yapıyormuyum demiştim
Hay Allah yanlış anlaşıldı galiba.Demekki iyi yapıyormuşum zaten.Ben sadece arkaya perde koydum(vantuzlu) arkada oturanların ensesi yazın accaip pişiyo.
-Bunaklık değilde bu kadar sorular sorduk tabi buraya girince
-yaa... Acaba ne sorsam ki şimdi? diye hemen akla gelien soru kendimize oluyo

Soru:Yaz geliyo araba için değişik neler yapabiliriz?
Izolasyon

Gercekten yaz geliyor mu? Iki gun once yine kar yagdi buraya
Ahmet abi Mart ayı ne olacağı belli değil.Bir yağmur bir günlük güneşlik.Ağaçlarda çiçeklerini açtı yaprak çıkardı.
Bende kış gelmeden düşünüyodum acaba bi çift kar lastiği alsak mı? diye de normal lastikler bile sayılı kara basmıştır

-Bagaj ışıklandırması için hangi renk düşünürsün?
Lacivert,
Arac ici yer dosemesi olarak hali kullaniyorum, kayiyor, nasil sabitleyebiliriz?
Abi hani montlarda vs olur ya cırt cırt onlardan dikiver

Halılı kısmını dikmezsin diğer böyle tırtıklı kısmını paspasa dikersin paspastaki kısmı zaten halıyı kapar sabitlenir.
Abi lacivert çok koyu kaçamz mı?Benim ki gri.Beyaz acaba nasıl durur?Veya biraz çingenelik var kırmızı ya hep gözüm kaçıyo