0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi Yaka ?
Avrupa yakası
Ben bugün bir uğrarım kendilerine. Muhtemelen bu ay taktıracağım. Zaten araç 3000 km oldu. Gerçi aracım çok yakmıyor. hep 7.2 ve 7.3 ortalamada şehir içi ama benzin malum. Alırkende lpg taktıracağız diye düşünmüştüm fakat bir 10.000 km beklerim diyordum. Gerek yok beklemeye.
Merhabalar Mehmet Bey,Geçen ay 2010 132 hp multimode aurisime BRC My10 sistem tekıldı. Yaklaşık 2000 kmdir kullanıyorum ancak son 2 gündür sabahları tam gaza geçerken benzinde kalıyor ve bip bip şeklinde ötmeye başlıyor. Yarın sabah tekrar kontrol edeceğim, sizinde görüşlerinizi almak istiyorumAyrıca LPG taktırdığım bayiyi aradım sizin araca pipo uygulaması yapılmıyor dediler, ayrıca my 10 serisinin my 11 den farkı sadece program dediler acaba doğrumu söylediler. Teşekkürler.
Mehmet Bey, öncelikle doğru bilgilendirme konusundaki hassasiyetiniz için çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..Benim 2010 model (132hp valvematic) verso aracım var ve şirketinizin internet sitesini incelerken benimkiyle aynı model araca yaptığınız uygulamayı gördüm..Bu konuda bir kaç sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim1. Afyonkarahisar'da tanıdığınız/tavsiye edebileceğiniz bir usta (yetkili bayi) var mı?2.Valvematic motorlar için emme manifoltunun delinmeden uygulama yapıldığını söylemiştiniz bu duruma usta mı karar verir müşteri olarak ben isteyebilir miyim?3.Uygulama yaptığınız araçta my 11 enjektörler mi kullanıdı?4.Son olarak kaç litrelik yakıt tankı kullandınız?Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Çok teşekkür ederim Mehmet Bey, Afyon konusunda haklısınız...Peki Eskişehir'de referans verebileceğiniz bir isim var mı? Olmadı Çoruma gelicez anlaşılan
Merhaba Mehmet Bey;bende 2004 model toyota versoma lpg taktırmıştım.ama taktırdığım yer daha önce bu tür bir uygulama yapmış mı yapmamış mı bunu sormak aklıma hiç gelmemişti.benim size sorum şu aracımı başka bir uygulama yapan servise gösterme me gerek var mı.yoksa ,götürmeden benim gözle bakarak kontrol edebileceğim sizin söyliyebileceğiniz tavsiyeler varmı yardımlarınızı bekliyorum...
Mehmet Beyyyyy;benim sorularıma neden cevap yazmıyorsunuzzzzz......
resimleri çektim ama yolluyamamıştım sitedeki arkadaşlardan yardım istemiştim nasıl yükleyeceğim konusunda kimseden ses çıkmayınca yükleyemedim.sizin bir bilginiz varmı acaba.
Merhaba Mert Bey ;Muhtemelen aracınızın ısı sensöründe ya da devir ya da map baglantılarında sorun var.Aracınızı servise götürüp bilgisayara bağlatın ve geçiş parametrelerini kontrol etsinler ,bakalım sorun nerde ?
merhaba mehmet bey,lpg yı konyada taktırmıstım.suanda canakkaledeyım.burda servısıne goturdum,bılgısayara bagladılar ve ayarları normal dedıler.sorun ısı sensorunden olabılır dedıler.artık onu konyaya gıttıgımde gosterecegım.bu arada ben aracı dırek lpgde calıstırıyorum.bu araca zarar verırmı? hayırlı gunler(2001 corolla 1.6 vvt-i zavollı sıralı sıstem lpg)