Gönderen Konu: Sonunda Oldu  (Okunma sayısı 1962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sonunda Oldu
« : Haziran 18, 2007, 22:44:52 »
arkadaşlar aracımı alalı henüz3ay olmadı vede benim ilk arabamdı gozum gibi bakıyodumki aracım park halindeyken birisi arka tampona bi güzel sürtmüş ve 20santimlik bir kısmı boyasıyla beraber kazımış.aracım kaskolu fakat boyle bişey için kaskoyu bozdurmalımıyım veyada şöyle  sorayım boyatmasamda dursa boyatırsam aracıma vurukta ondan boyalı muamelesimi yaparlar diye düşünüyorum.aracın tampon bolgesinin fotosunu filanmı çeksem satarken vuruk muamelesi gormesin diye gerçi tamponda boya olması çok mühim değil ama galericiler nereden indiririz onun derdindeya ondan sordum...sizce ne yapayım arkadaşlar

Toyota Club Türkiye

Sonunda Oldu
« : Haziran 18, 2007, 22:44:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Sonunda Oldu
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2007, 23:55:10 »
Alıntı yapılan: A.kerim Aktaş
arkadaşlar aracımı alalı henüz3ay olmadı vede benim ilk arabamdı gozum gibi bakıyodumki aracım park halindeyken birisi arka tampona bi güzel sürtmüş ve 20santimlik bir kısmı boyasıyla beraber kazımış.aracım kaskolu fakat boyle bişey için kaskoyu bozdurmalımıyım veyada şöyle  sorayım boyatmasamda dursa boyatırsam aracıma vurukta ondan boyalı muamelesimi yaparlar diye düşünüyorum.aracın tampon bolgesinin fotosunu filanmı çeksem satarken vuruk muamelesi gormesin diye gerçi tamponda boya olması çok mühim değil ama galericiler nereden indiririz onun derdindeya ondan sordum...sizce ne yapayım arkadaşlar
[/quote]

Öncelikle geçmiş olsun! Bulunduğunuz çevreden bir arabaysa size geçen bir renk olmuş mu? İlk önce temizlemeden bakın. Çevrenizdeki araçlarada bir bakının arabanızın rengide ona muhakkak yansımıştır yada onunda arabası hasar görmüştür. Zararı karşılama durumu için! Dersiniz böyle böyle eğer kabul etmezse yapacağınız bir şey yok! aynı durum benim başıma da gelmişti sakınan göze çöp batıyor. Kasko bu tip durumlarda zararı karşılamıyormuş. Benimde sol yan çamurluktu içine göçtü çizildi. 800-1000 ytlyi geçmeyen vuruk çarpık karşılanmıyor sanırım sizinki de olsa olsa 100ytl yi geçmez. Fotograflarını çekin, plakanız gözükecek biçimde! Ve boyatın yada değiştirin! Galeriye gitmeden elden satarsanız, pek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın! Kazasız günler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Sonunda Oldu
« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2007, 00:09:10 »
Geçmiş olsun. Eğer hasar kasko bedelinin %5 'ni aşmıyorsa kasko bozulmuyor diye biliyorum.
Tampon boyası yada değişimi aracın orjinalliğini bozacağını düşünmüyorum.Resmini çekmek artı bir durum olmuş olur kolay gelsin...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Sonunda Oldu
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2007, 11:54:10 »
Kaskoya müracaat edin belli ufak tefek şeyleri bölgesel boyaları ücretsiz anlaşmalı oldukları tamircilere yaptırıyolar.