Bi adam varmış, Herşeye "bunada şükür" "çok şükür" "beterin beteri var"
diye yaklaşırmış..., bir sabah kahveye geldiğinde herkeste bi gariplik görür
hayrola ya ne oldu diye sorar; arkadaşlarından birisi olayı anlatır; Ömer bey dün akşam eve erken
gitmiş, evde karısını sıtkı beyle yatakta yakalamış, önce karısını sorra sıtkıyı vurmuş, kendiside intihar etmiş....
Bizimki gene her zamanki gibi, "şükür bunada şükür, çok şükür , beterin beteri var" demiş
Arkadaşı: yav Vahdet bey , bunun daha beterimi olurmuş üçüde ölmüş , daha beteri ne...
Vahdet bey bi şükür daha çekmiş ve eklemiş "öyle demeyin arkadaşlar tabiki daha beteri var, mesela
Ömer dün gece değilde evvelki gece erken gelseydi beni yakalayacaktı karısıyla 
Bu süperdi yaa , heryerde anlatasım geldi
Bi adam varmış, Herşeye "bunada şükür" "çok şükür" "beterin beteri var"
diye yaklaşırmış..., bir sabah kahveye geldiğinde herkeste bi gariplik görür
hayrola ya ne oldu diye sorar; arkadaşlarından birisi olayı anlatır; Ömer bey dün akşam eve erken
gitmiş, evde karısını sıtkı beyle yatakta yakalamış, önce karısını sorra sıtkıyı vurmuş, kendiside intihar etmiş....
Bizimki gene her zamanki gibi, "şükür bunada şükür, çok şükür , beterin beteri var" demiş
Arkadaşı: yav Vahdet bey , bunun daha beterimi olurmuş üçüde ölmüş , daha beteri ne...
Vahdet bey bi şükür daha çekmiş ve eklemiş "öyle demeyin arkadaşlar tabiki daha beteri var, mesela
Ömer dün gece değilde evvelki gece erken gelseydi beni yakalayacaktı karısıyla 
Kemal abicim, fıkra ve karikatürler bölümünde paylaşsanız daha uygun olur gibi geldi bana...
bi ara o bölüme yazmıştım bunu, şimdi burada "şükür" muhabbeti olunca dürtükledi bi daha yazdım
ayrıca bu demek oluyorki fıkralar bölümüne pek takılan yok galiba
takılıyoruz abi de, gözden kaçmış olabilir veya benden önce paylaşılmış olabilir. yoksa böyle bir fıkrayı okuyup unutmak mümkün mü
Sayın abilerim bu forumda yeniyim ama konuşmalarınıza şöyle bir göa gezdirdiğim zaman hepenizin şeker gibi ve hoş sohbet insanlar olduğunuz kanısına vardım
Sayın abilerim bu forumda yeniyim ama konuşmalarınıza şöyle bir göa gezdirdiğim zaman hepenizin şeker gibi ve hoş sohbet insanlar olduğunuz kanısına vardım
ooo hemşerimde varmış

Buradaki dostluk tarıf edilemez birşey. Abi gibi Baba gibi. Anne sevgisini göremesekte

birçok forum sitelerinde gezdim ve adminlik yaptığım siteler oldu ama burası başka. en sevdiğim yönü ise insanların seviyeli espri anlayışının düzgün olmasıdır

yaşasınn TCT
Ben biraz sivri dilliyim, ama emin ol hiç bi art niyetim yok
Ben biraz sivri dilliyim, ama emin ol hiç bi art niyetim yok
bende....bende
Kesinlikle bknz Yağ konusunda
ağzına bor sürerim.
borun sesi azaltma özelliğini kullanıcaksın galiba Atilla amcacım
aynen öyle Ercüm.
Bor bor bor

eskişehir çevresinde çıkıyor ya oyüzden böyle bi kendine çekiyor
Bor bor bor
eskişehir çevresinde çıkıyor ya oyüzden böyle bi kendine çekiyor 
sana borpower ın reklam faslından koltuk çıkması lazım,yazılarını okuyan yüzlerce tct ci bor kullanmıştır.