Gönderen Konu: TOYOTA KARŞILAŞTIRMASI BİR SORU  (Okunma sayısı 2650 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA KARŞILAŞTIRMASI BİR SORU
« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2010, 09:39:38 »
:) Abilerim Var ya harikasınız ya Tamam kuralları bende severim ki kural oldugu için forumun tadı tuzu var .. Ama yeni gelen bir misafirimiz daha o bizim bu kadar üstüne binmek iyi değil manasında demiştim :) Yanlıs birsey söylediysem affola ... He bana 3 4 elestiri gelmiş eyvallah ben kaldırırım :) ama yeni üyemiz Daha yeni geldi samimiyeti yok daha forumla hoş karşılamayabilir.. Bunun için demiştim :)...

Bu arada Ufuk Bey 93-98 kasa cok tuttu ve hoş güzel duruyor zevkler tabi... 99 Kasa tutmadı he bir sorunu filan oldugu için değil zevkler olsa gerek  ama güzel bi arac temizse dik ise alınız satarkende 3 hafta değilde 4 hafta sonra satarsınız :) Hayatta satılmayacak araba yoktur...
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2010, 09:39:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2010, 18:17:39 »
arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı sağ olun. 99 modelin hız kadranı 220. acaba en fazla kaç yapar. birde yakıt tüketimi nasıl 99 model corollanın. hani 1 litre ile kaç kilometre yapar acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 19, 2010, 18:31:11 »
Ufuk bey kendinizi tanıttınızmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 19, 2010, 19:10:42 »
  Ufuk bey, elbetkide herkes aracının sınırlarını bilmek ister ancak Trafik Kuralları konusunda duyarlı ve iyi örnek olmamız gerekmektedir, sizinde böyle düşündüğünüze eminim.
 En son hangi hıza çıkabileceğinin yanında, o hızda düz yolda kaç metrede durabilir acaba, bunada bakmak lazım.

Not: Eğer buradaki aile yapısını farketti iseniz; size karşı kimsenin bir tavır sergilemediğini, sadece bazı değerlerin korunmasının öncelikli amacımız olduğunu ve bunun içinde sizide görmek istediğimizi farketmişsinizdir. Aramıza hoş geldiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 20, 2010, 11:45:48 »
arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı sağ olun. 99 modelin hız kadranı 220. acaba en fazla kaç yapar. birde yakıt tüketimi nasıl 99 model corollanın. hani 1 litre ile kaç kilometre yapar acaba.
arabaya binen çocuklara kadrandaki son rakamla hava atacaksanız 98 model almanızı öneririm, 240 yazıyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 20, 2010, 18:48:08 »
arabaya binen çocuklara kadrandaki son rakamla hava atacaksanız 98 model almanızı öneririm, 240 yazıyor..

Helal vallahi türkay, bende düşünmüştüm ne yazsam diye, çünkü soru ilginç ve ( çocuksu ) cevabı da öyle olmalı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 20, 2010, 18:57:32 »
  Paylaşımım umarım yanlış anlaşılmaz.

Şu şekilde kadranlarda olabilir. :)

İlki zaten gerekli mesajı veriyor sanırım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 21, 2010, 00:14:14 »
Helal vallahi türkay, bende düşünmüştüm ne yazsam diye, çünkü soru ilginç ve ( çocuksu ) cevabı da öyle olmalı :D
ben aslında hakan abinin koyduğu ilk resmi koycaktım aradım ama bulamadım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 21, 2010, 00:24:38 »
ayıp ama tamam demişsiniz hala bi tanışma mesajınız yok.......
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif