Gönderen Konu: Sigarayı Bırakmak  (Okunma sayısı 2749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Sigarayı Bırakmak
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2007, 17:16:20 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Bende sizi tebrik ediyorum.   Biraz belki ilk günler ararsınız ama dayanın sigaranın sizi yenmesine müsade etmeyin. Sağlıklı yaşam gibisi yok. Sigaranın etkilerini üzerinizden atmak için de Yeşil Çay içmenizi öneririm.
Yeşil Çay ayrıca insan vücudundan bütün toksinleri ve yediğimiz yiyeceklere eklenmiş antioksidan maddeleri vede meyve-sebzelerdeki hormonları atıyor benden söylemesi. Lipton'un Yasemin'li olanını tavsiye ederim! Yanlız aşırıya kaçmayın günde 2-3 fincan gibi için. Değilse içindeki kafein normal çaya nazaran daha fazla olduğundan uykusuzluk yapıyor. Saygılarımla...
[/quote]

Teşekkür ederim Yasemin Hanım, Yeşilçay tavisyenizede uyacağım ve Lipton'un Yasemin'li olanından alacağım gündüz normal çay yerine onu içerim.

Yalnız bu sigarada bırakma konusunda pek bir zorlanmam yok ama çok çabuk acıkmaya başladım  yemek yiyorum 1 - 1.30 saat sonra acıkıyorum
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Toyota Club Türkiye

Sigarayı Bırakmak
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2007, 17:16:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Sigarayı Bırakmak
« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2007, 17:37:27 »
Alıntı yapılan: Abdurrahman ARSLAN
Teşekkür ederim Yasemin Hanım, Yeşilçay tavisyenizede uyacağım ve Lipton'un Yasemin'li olanından alacağım gündüz normal çay yerine onu içerim.

Yalnız bu sigarada bırakma konusunda pek bir zorlanmam yok ama çok çabuk acıkmaya başladım  yemek yiyorum 1 - 1.30 saat sonra acıkıyorum
[/quote]

Abdurrahman Bey,
Çay için şimdiden afiyet olsun! normal çayımızı da hemen yabana atmayalım onunda sinirleri teskin edici,
dinlendirici etki gibi bir çok faydaları var! Tabii fazla demli içmemek kaydıyla...
Acıkma konusunda da her karnınız acıktığında büyük bir bardak oda ısısında su için bu biraz olsun açlık hissini bastırmanıza yardımcı oluyor.  Zafer direnenlerindir bunu unutmayın!