0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be.. nereden nereye... Hyundai modelleri içinde elantra hep silik kalmıştı..Konuşmak için erken tabi ama bence şimdi olmuş.
Evet , Zaten isim değiştirmiş , Artık Hundai Avante olarak geçiyor , Renaut Fluence için dişli bir rakip olacağa benziyor , 6 otomatik şanzıman sorun çıkarmazsa gerçekten kullanılacak bir araç konumunda. Yalnızca tapomnun kenarındaki vida deliği dikkatimi çekti pek hoş durmuyor. ön farlarıda bayağı büyük yapmışlar. Orjinalinde çok ince yanak bir lastik kullanmışlar. Tasarım olarak ERAnın büyüğü gibi bir izlenim yarattı bende. Bayada yerden yüksek bir araç olmuş , Türkiyede tutulacağına inanıyorum. Avanteın eski kasalarıda bence çok güzeldi.
Erdem o yandaki vida deliği değil yeni nesil birçok araçta bulunan ve ilk önce BMW nin kullanmaya başladığı yan kamera sistemi vardır araçta, hiçbir firma tamponda vida deliği bırakmaz, bu kamera sistemi ara sokaklardan ana yola çıkarken tam yolun kesiştiği yerde sağlı sollu binalar yüzünden sağını solunu göremiyecek konumda iken kullanılan bir sistem
Bak bunu bilmiyordum Mesut. Erdem'in mesajindan sonra Allah Allah nasil vida deligi birakmislar oraya diye dusundum bir an. Rekabet musteriye yarasin tabii.
arkadaşlar güzelde yersiz bi kasa olmuş.ben olsam para vermem neden derseniz elantranın olduğu segment bildiğim D segment.D segment bir aracın bence ağırlığı ve karizmaı olması lazım.bu biraz yeni accent ile kurbağa karışımı olmuş.birazda mazda 3
ilk bakışta bir suv zannettim.hyundai nin iyi yerlere geleceği belliydi,pek kimse inanmasada.iddialı geliyor.ancak onlar 1 adım atar toyota 3.