Gönderen Konu: corolla d4d motor ömrü  (Okunma sayısı 75283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla d4d motor ömrü
« Yanıtla #60 : Haziran 25, 2013, 22:40:44 »
Abi Ford'ta da Motor kucağında gibi hissediyorsun binmediğim araba değil yani.

Tesekkurler hocam gercektn focus daha tipli ama yukarida belirtigim gibi araba bildigimiz temiz ve km dusuk diye dusunuyorum arkadas arabaya kefil sifir gibi 2009 olsada kullnilmamis 14680 km de araci siz degerli tecrubelerinizden faydalanmak istedik
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 25, 2013, 22:40:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 25, 2013, 23:17:18 »
Abi Ford'ta da Motor kucağında gibi hissediyorsun binmediğim araba değil yani.

Cemal abi haklı olarak donanımdan şikayet edince ondan tavsiyede bulundum . Ben ford kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyor dizeli toyotanın dizeline göre biraz sesli ama çok abartılacak derecede değil . Ama Cemal abi 2009 model 15000 km dizel bir corolla bulduğundan ve sahibi km düşük diye fiyatı abartmadı ise bende corollayı almasını tavsiye ederim . Dediğim gibi corolla da güzel araç ama donanım isteniyorsa o sınıf ve modellerde focusta mantıklı tercih olur tabi önce temizini bulmak koşulu ile .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 26, 2013, 01:14:05 »
Tesekkurler hocam gercektn focus daha tipli ama yukarida belirtigim gibi araba bildigimiz temiz ve km dusuk diye dusunuyorum arkadas arabaya kefil sifir gibi 2009 olsada kullnilmamis 14680 km de araci siz degerli tecrubelerinizden faydalanmak istedik
Evet focus daha tipli yol tutuş olarak daha başarılı performans olarak daha iyi ama temiz ve düşük km'li bi Corolla da sizi üzmez.Tam olarak kriterlerinizi bilmiyorum ama özellikle motor ses yalıtımı olarak Toyota bayağı önde diyebilirim.
Cemal abi haklı olarak donanımdan şikayet edince ondan tavsiyede bulundum . Ben ford kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyor dizeli toyotanın dizeline göre biraz sesli ama çok abartılacak derecede değil . Ama Cemal abi 2009 model 15000 km dizel bir corolla bulduğundan ve sahibi km düşük diye fiyatı abartmadı ise bende corollayı almasını tavsiye ederim . Dediğim gibi corolla da güzel araç ama donanım isteniyorsa o sınıf ve modellerde focusta mantıklı tercih olur tabi önce temizini bulmak koşulu ile .
Sen de haklısın abi ama Donanım=Araba değildir bence.Her aracın kendıne göre iyi bi yönü var tabi ki.Focuslarında düşük km'li olanlarına bayağı yüksek fiyat çekiyorlar.Bi de o araçlarda benim şahsi takıntım olan fıskıyelerın kaputta olması ve antenin önde olması gibi sevmediğim 2 özellik bi arada. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Haziran 26, 2013, 10:45:55 »
Aradigim kriter sanayiye ugratmayan (toyota alai gitmedim gerci) aile genisledi bagaj problemi olmayan az yakan ve yokusta zorlanmayan. Kafamda araba degistirmek yoktu km dusuk ve model yuksetmk birde dizel olmasi tercih sebebim. Kende arabammasallah hic problemim yok ggayet memnum bu istekler icin araba değiştirmek dogru mu acaba bu noktada kararsız kaldım. ..
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Haziran 26, 2013, 11:07:54 »
Bir sıfır fazla olabilir mi? Kullanan kişi önemli olmasına önemlide sürekli şehiriçi kullanıyorsanız,yoğun bir trafik varsa buna sürücü ne yapsın,balata ne yapsın.Her şeyin etkisi değişik oranlardada olsa var.

Kusura bakma Ertan :):)  141000 KM  olacak evet :)
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #65 : Haziran 26, 2013, 12:04:58 »
Sen de haklısın abi ama Donanım=Araba değildir bence.Her aracın kendıne göre iyi bir yönü var tabi ki.Focuslarında düşük km'li olanlarına bayağı yüksek fiyat çekiyorlar.bir de o araçlarda benim şahsi takıntım olan fıskıyelerın kaputta olması ve antenin önde olması gibi sevmediğim 2 özellik bir arada. :D

Mustafa teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde de arka camları kolla açılan c sınıfı bir araçta üretilmez be kardeşim hepsi maliyeti ne kadar . Yeni aurise adamlar bildiğin kol takmış . Tamam ufak tefek detaylar belki göz ardı edilebilir ama bu devirde de arka camları otomatik olmayan sıfır araç alınmaz hele birde bu araca 40000 tl civarı veriyorsan hiç alınmaz . Konu sadece arka camların manuel olması da değil adamlar halen dizele hız sabitleyici gibi uzun yolda konfor ve güvenlik sunan basit bir donanımı opsiyonel dahi sunamıyorlar . Millet adaptif hız sabitleyici sunmaya başladı toyota daha normalini sunamıyor . Amacım toyotayı kötülemek değil güzel arabalar üretiyor fakat teknolojiye de ayak uydurması gerekiyor .

Neyse konuyu çok saptırmıyak . Bu arada konu d-4d nin motor ömrüymüş  . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Haziran 26, 2013, 14:10:32 »
Mustafa teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde de arka camları kolla açılan c sınıfı bir araçta üretilmez be kardeşim hepsi maliyeti ne kadar . Yeni aurise adamlar bildiğin kol takmış . Tamam ufak tefek detaylar belki göz ardı edilebilir ama bu devirde de arka camları otomatik olmayan sıfır araç alınmaz hele birde bu araca 40000 tl civarı veriyorsan hiç alınmaz . Konu sadece arka camların manuel olması da değil adamlar halen dizele hız sabitleyici gibi uzun yolda konfor ve güvenlik sunan basit bir donanımı opsiyonel dahi sunamıyorlar . Millet adaptif hız sabitleyici sunmaya başladı toyota daha normalini sunamıyor . Amacım toyotayı kötülemek değil güzel arabalar üretiyor fakat teknolojiye de ayak uydurması gerekiyor .

Neyse konuyu çok saptırmıyak . Bu arada konu d-4d nin motor ömrüymüş  . :)
Haklısın abi kendilerini geliştirmeleri gerekiyor her yönden işte o zaman bu olmuş diyebilelim bizde.Benxe ufuk abi son noktayı koymuş motor ömrü hakkında. :)
Aradigim kriter sanayiye ugratmayan (toyota alai gitmedim gerci) aile genisledi bagaj problemi olmayan az yakan ve yokusta zorlanmayan. Kafamda araba degistirmek yoktu km dusuk ve model yuksetmk birde dizel olmasi tercih sebebim. Kende arabammasallah hic problemim yok ggayet memnum bu istekler icin araba değiştirmek dogru mu acaba bu noktada kararsız kaldım. ..
Eğer içinize siniyorsa alın derim ben.Sonuçta 2004 model araç arada bi değişiklik şart bence. :)
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 27, 2013, 21:54:14 »
Arkadaslar sonunda araba sahibi ağızdan baklava yi çıkardı.  2009 mdl corolla 14350 km de sifir hata fiyati 44 bin tl son olur dedi aslında 45 bin tl imisde bana 44 bin mos. Ya cok degil mi arkadaslar fiyat ?
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #68 : Haziran 27, 2013, 22:01:46 »
Arkadaslar sonunda araba sahibi ağızdan baklava yi çıkardı.  2009 mdl corolla 14350 km de sifir hata fiyati 44 bin tl son olur dedi aslında 45 bin tl imisde bana 44 bin mos. Ya cok degil mi arkadaslar fiyat ?

Kesinlikle çok . O arabaya o kadar para verileceğine bir 10000 daha verilir veya kredi çekilir sıfır araç alınır . Sonuçta bahsi geçen araç düşük km de olsa 2009 model 4 yaşında bir araç . Sıfırı 55000 tl civarı olan bir aracın 4 yaşında olanına 45000 civarı para vermek mantıksız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 27, 2013, 22:05:14 »
Kesinlikle çok . O arabaya o kadar para verileceğine bir 10000 daha verilir veya kredi çekilir sıfır araç alınır . Sonuçta bahsi geçen araç düşük km de olsa 2009 model 4 yaşında bir araç . Sıfırı 55000 tl civarı olan bir aracın 4 yaşında olanına 45000 civarı para vermek mantıksız .
Kesinlike fazla sizce kac ederdi piyasasi yani
Bende 37.5 bin verdim isine geliyorsa tamm dedim guldu gecti   ;)
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #70 : Haziran 27, 2013, 22:16:41 »

Abi bence de ederi 37500 tl civarı . 44000 tl 2009 model corolla için fazla isterse 0 km olsun . Sıfır comfort extra zaten 56000 tl gözüküyor pazarlıkla 54000 tl ye rahat alınır 2009 eleganta ek olarak vsc , elektrikli katlanır ayna , far yıkama var . Eksilkleri ise oto kararan ayna , far ve yağmur sensörü . Kısaca + ları bence - lerine göre daha mühim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 27, 2013, 23:28:01 »
Bayağı fazla bi fiyat söylemiş sana abi.Gel abi benim Aurisi vereyim sana hb düşünüyorsan. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Haziran 28, 2013, 07:52:35 »
Bayağı fazla bir fiyat söylemiş sana abi.Gel abi benim Aurisi vereyim sana hb düşünüyorsan. :)
sağol ben hb istemiyorm dusuncen için
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • Japanese Man-Youtube Channel
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '19
  • 224 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Temmuz 21, 2020, 14:22:17 »
Ben olsam toyota ile yaşadıklarımdan sonra bir daha toyota almam . :)

Ama sizi bilgilendirmek için hem 2009 corolla elegant 1.4 dizel hem 2010 comfort extra 1.4 dizel araca sahip olmuş biri olarak düşüncem alacağınız araçta yağ yakma problemi yok ondan km si orjinal ise kaçırılmayacak bir fırsat çünkü o model o km de dizel araç bulmak çok ama çok zor . Fakat km si düşük diyede piyasa değerinden fazla isterlerse yanaşmayın .

Mahmut bey Toyota ile ne yaşadınız merak ettim? Teşekkürler
Corolla 2019 ve üstü modeller icin her sey-> Facebook Corolla2019+ Grubunda!
2019 Corolla Vision 1.6 Valvematic
2014 Corolla Advance 1.4 D4D
2011 Auris 1.33 Dual VVT-I

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Temmuz 21, 2020, 21:29:28 »
Sefa msj tarihi 2013 !
Tarihi kaçırmışsın herhalde :lol:
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.