Gönderen Konu: Kadınları Anlamak  (Okunma sayısı 2830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Kadınları Anlamak
« : Mayıs 23, 2007, 10:59:10 »
Kadınları Anlamak
Adamin biri Californiayda bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina "Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis. adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs..." "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sıkılmaya başladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaiiye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gulmus ve "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik%in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir,baska bir dilek dusun" demis. Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda, Dort kere evlendim ve bosandim.Butun karilarim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari
anlayabilmeyi diliyorum...Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini,bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini... onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermis: "Köpru iki şeritli mi olsun dört şeritli mi...???  

Toyota Club Türkiye

Kadınları Anlamak
« : Mayıs 23, 2007, 10:59:10 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2007, 14:06:33 »
:D:D:D:D sağol mesut abı cın ne kadar dogru solemıs valla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 14:41:51 »

((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 16:03:39 »
Cin fikirli deyimi burdan geliyor demek ki  
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2007, 16:48:54 »
beyler bende koptum valla ilk okuduğumda  bi cindende bu cevap beklenirmi onada çektirmişler heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 52 kere teşekkür edildi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2007, 21:21:40 »
Bunu bir zamanlar Fenerin sampiyonlugu icin diyorlardi
Neyse Einstein in bir sozu var.
Kimi erkekler, kadinlari anlamak icin hayatlarini verirler, kimisi ise izafet teorisi gibi basit seylerle ugrasir...

Ve Freud u da unutmamak lazim

Hayatimin 25 (!) yilini kadinlari anlamak icin gecirdim.Hala gercekten ne istediklerini bilmiyorum...

(Simdi Yasemin Hanim bize kizacak  )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2007, 21:35:16 »
süper!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2007, 23:07:27 »
gözünü sevdiğiminin cini. adamda çok şey istemiş. değil havai ye dünyanın bir ucundan diğer ucuna köprü yapmak daha kolay.

ALINTI
Simdi Yasemin Hanim bize kizacak  [/quote]
bişey demediğine göre herhalde doğru....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2007, 01:04:46 »
Konuyu biraz önce gördüm okudum aşkolsun niye kızayım   hiç bir kadın birbirine benzemez ne ben diğerlerine, nede onlar bana benzeyebilir. Yani bazıları kızabilir. Ben kızmadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2007, 11:05:10 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Konuyu biraz önce gördüm okudum aşkolsun niye kızayım   hiç bir kadın birbirine benzemez ne ben diğerlerine, nede onlar bana benzeyebilir. Yani bazıları kızabilir. Ben kızmadım
[/quote]

Çavuşum  (Yasemin hanım) ben başlığı açarken kızarmısınız kızmazmısınız diye düşündüm  kızmayın diye gerekli açıklamayı yazmıştım ilk mesajıma ama sildim sonradan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2007, 02:01:20 »
Hadi iyi tarafıma geldiniz dermişim...  Mesut Bey, Herkes benim kızmamdan niye bu kadar korktu anlamadım  O kadar korkulacak bir insan değilim. Burcum aslan ama evcilleşmiş hali, yani kedi gibiyim. Fakat konu ülke meselesi, politika olunca haksızlıklara hiç gelemem biraz atıp tutarım. Demek ki beni yanlış anladınız. Değilse aşırı derece hümanist bir insanımdır! Aslında kadın veya erkek diye ayrım yapılmadan: insanları anlamak çok zordur! desek şuna...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #11 : Mayıs 25, 2007, 21:27:02 »
yeni üye olarak (er) yasemin hanıma katılıyorum. hiçbir kadın birbirine benzemez. fakat erkeklerde hep kadınları anlayamama durumu vardır. erkekler cok cabuk mu anlasılıyor acaba?
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #12 : Mayıs 26, 2007, 01:06:29 »
Alıntı yapılan: Tuba Akkır Kandemir
yeni üye olarak (er) yasemin hanıma katılıyorum. hiçbir kadın birbirine benzemez. fakat erkeklerde hep kadınları anlayamama durumu vardır. erkekler cok cabuk mu anlasılıyor acaba?
[/quote]

tuba hanım hoş geldiniz foruma  ne iyi nihayet medeni cesaret gösteripte sessiz bir şekilde kalmayıp yazı yazan bir hemcinsim çıktı. çok memnun oldum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #13 : Mayıs 26, 2007, 01:36:56 »
trafikten sonra artık bayanlar forumda da boy gostermeye basladı alkışşş
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2007, 16:14:42 »
Valla Barış bey her yerde bi bayan eli olması lazım bence. Orayı derleyip toplayacak, milleti hizaya getirecek.

Baksana millet cevap bile yazarken Yasemin hanımdan nasıl korktuklarını her seferinde dile getirmişler ve hizaya gelmişler. E buda evlendiklerinde nasıl eşlerinin kuzusu olacağının göstergesidir sanırım.    

Şimdi hepinizi cephe aldım sanırım bu lafımla ama siz bana kızmazsınız. Burda inanıyorum ki açılan her konu medenice konuşulup tartışılan ve görüş ve önerilerinizi medenice dile getireceğiniz bi ortam. O yüzden kimse kimseye ne konuda olursa olsun kırılmaz ve darılmaz. Ha şahsi saldırılar hariç.

Bi genellme var konuda ve forumumuzun gülü Yasemin hanım zaten belirtti. Kendisine katılıyorum. Desteklerinden dolayı Tuba hanımada ayrıca müteşekkirim ve kendisine yasemin hanıma bi hemcins olarak forumumuza hoş geldiniz diyorum.

Kendilerine katılıyorum. Her kadında, her erkekde bir değildir. Her insan bir değildir daha doğrusu.
 Kadınları anlamak için tamamen duygusal düşünmeniz lazım. Kadınlar bir çok şeye, kısaca her şeye duygusal yaklaşımlarla değerlendirirken erkekler tamamen mantıksaldır. Çatışma bu konuda çıkar. Erkeğin aklı kadının bahsettiği meseleye mantıksal yanaştığı için "beni anlamıyosun"  gibi bi cevapla karşılaşması kaçınılmazdır. Ama çatışma konularında sinirlenip kendi mantıksal düşünceniz konusunda diretmektense, sinirlerinize hakim olup onu önce bi dinleyin. Dinlemek anlamanın yarısıdır zaten. Anlaşmak için birbirinizi dinleyin. lafını bitirmeden kendini tamamen ifade etmeden lafını bölüp konuyu saptırıp sinirleri germeyin. Emin olun o zaman siz onları onlarda sizleri anlayacaktır. Hiç anlayamadığınız yerdede sadece susun. ve "tamam" deyin yeter. Bu onuda sizide mutlu edecektir. İtiraz edip huzurunuzu kaçırmayacaksınız çünkü.  

Dağhanın bahsettiği kişiler hepimizin bildiği gibi kendileri sadece bilime adamışlar. Einstein formüllerden kafasını kaldıramadığı için, karısını anlayacak vakti olduğuna inanmıyorum zaten.

İnsanları anlamak zor değildir. Önemli olan onları dinlemektir. Düşünceler ve görüşler farklılık gösterebilir. Burda da anlayışlı olmaya çalışın. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.  Anlayış iki insan arasındaki en iyi melhemdir. Zaten dinlemeden, anlayamazsınız.

Her şeye rağmen hikaye güzeldi. Önemli olan herkesin okuyup biraz olsun gülmesi ve yüzünde bi tebessüm oluşturması değilmiydi. Anlayışlı olanların anlayışlarına zaten sığınılmıştı. Kızmalarını göze alarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2007, 23:08:47 »
Erkekle kadın aynı şeyi düşünseydi... Hep beyaz, hep siyah. Yok istemem kalsın. Erkekler kadınlara, kadınlar erkeklere bir şeyler anlatsın, öğretsin. Duygusallık eksikse duygusallık, mantık eksikse mantık. Böyle daha güzel değil mi ?
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #16 : Haziran 02, 2007, 00:10:23 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Valla Barış bey her yerde bi bayan eli olması lazım bence. Orayı derleyip toplayacak, milleti hizaya getirecek.

Baksana millet cevap bile yazarken Yasemin hanımdan nasıl korktuklarını her seferinde dile getirmişler ve hizaya gelmişler. E buda evlendiklerinde nasıl eşlerinin kuzusu olacağının göstergesidir sanırım.    

Şimdi hepinizi cephe aldım sanırım bu lafımla ama siz bana kızmazsınız. Burda inanıyorum ki açılan her konu medenice konuşulup tartışılan ve görüş ve önerilerinizi medenice dile getireceğiniz bi ortam. O yüzden kimse kimseye ne konuda olursa olsun kırılmaz ve darılmaz. Ha şahsi saldırılar hariç.

Bi genellme var konuda ve forumumuzun gülü Yasemin hanım zaten belirtti. Kendisine katılıyorum. Desteklerinden dolayı Tuba hanımada ayrıca müteşekkirim ve kendisine yasemin hanıma bi hemcins olarak forumumuza hoş geldiniz diyorum.

Kendilerine katılıyorum. Her kadında, her erkekde bir değildir. Her insan bir değildir daha doğrusu.
 Kadınları anlamak için tamamen duygusal düşünmeniz lazım. Kadınlar bir çok şeye, kısaca her şeye duygusal yaklaşımlarla değerlendirirken erkekler tamamen mantıksaldır. Çatışma bu konuda çıkar. Erkeğin aklı kadının bahsettiği meseleye mantıksal yanaştığı için "beni anlamıyosun"  gibi bi cevapla karşılaşması kaçınılmazdır. Ama çatışma konularında sinirlenip kendi mantıksal düşünceniz konusunda diretmektense, sinirlerinize hakim olup onu önce bi dinleyin. Dinlemek anlamanın yarısıdır zaten. Anlaşmak için birbirinizi dinleyin. lafını bitirmeden kendini tamamen ifade etmeden lafını bölüp konuyu saptırıp sinirleri germeyin. Emin olun o zaman siz onları onlarda sizleri anlayacaktır. Hiç anlayamadığınız yerdede sadece susun. ve "tamam" deyin yeter. Bu onuda sizide mutlu edecektir. İtiraz edip huzurunuzu kaçırmayacaksınız çünkü.  

Dağhanın bahsettiği kişiler hepimizin bildiği gibi kendileri sadece bilime adamışlar. Einstein formüllerden kafasını kaldıramadığı için, karısını anlayacak vakti olduğuna inanmıyorum zaten.

İnsanları anlamak zor değildir. Önemli olan onları dinlemektir. Düşünceler ve görüşler farklılık gösterebilir. Burda da anlayışlı olmaya çalışın. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.  Anlayış iki insan arasındaki en iyi melhemdir. Zaten dinlemeden, anlayamazsınız.

Her şeye rağmen hikaye güzeldi. Önemli olan herkesin okuyup biraz olsun gülmesi ve yüzünde bi tebessüm oluşturması değilmiydi. Anlayışlı olanların anlayışlarına zaten sığınılmıştı. Kızmalarını göze alarak.
[/quote]

İsmail Bey, Ne güzel bir yazı yazmışsınız. Size yürekten katılıyorum. Ne kadar ince düşüncelisiniz. Her Türk erkeği sizin gibi düşünse; ne dargınlıklar ne ayrılıklar olur ne de boşanmalar ama ne yazık ki insan ne kadar iyi de düşünse ne kadar temiz yürekli de olsa, haketmediği halde hepsini yaşayabiliyor. Benim hakkımda düşündükleriniz içinde ayrıca çok çok teşekkürler ediyorum.
Nihayetinde bende anlanabiliyormuşum, taktir edilebiliyormuşum! Kendi adıma çok duygulandım.
Eşiniz çok şanslı biri, onu yürekten kutluyor size bir ömür boyu çocuğunuzla birlikte sonsuz mutluluklar diliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #17 : Haziran 02, 2007, 19:05:32 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu

Kadınları anlamak için tamamen duygusal düşünmeniz lazım. Kadınlar bir çok şeye, kısaca her şeye duygusal yaklaşımlarla değerlendirirken erkekler tamamen mantıksaldır. [/quote]

yazınız uzun olduğu için biraz kısalttım. ben de size tesekkür ederim. ayrıca yasemin hanıma da. forumu her gün okuyorum. uzun ve cok düzgün yazılar yazıyorsunuz. hanımlara bakıs acınız için ayrıca tesekkurler. hayatta su var.. her erkeği doğuran bir kadın. ne kadınlar erkeksiz ne de erkekler kadınsız olabilir değil mi?
hala onbaşıyım :(

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2007, 13:09:34 »
ALINTI
İsmail Bey, Ne güzel bir yazı yazmışsınız. Size yürekten katılıyorum. Ne kadar ince düşüncelisiniz. Her Türk erkeği sizin gibi düşünse; ne dargınlıklar ne ayrılıklar olur ne de boşanmalar ama ne yazık ki insan ne kadar iyi de düşünse ne kadar temiz yürekli de olsa, haketmediği halde hepsini yaşayabiliyor. Benim hakkımda düşündükleriniz içinde ayrıca çok çok teşekkürler ediyorum.
Nihayetinde bende anlanabiliyormuşum, taktir edilebiliyormuşum! Kendi adıma çok duygulandım.
Eşiniz çok şanslı biri, onu yürekten kutluyor size bir ömür boyu çocuğunuzla birlikte sonsuz mutluluklar diliyorum...[/quote]

Öncelikle bende size teşekkür ediyorum.

Forumumuzun gülü dedik avatarınızı gül resmi yapmışsınız.  Güzel olmuş.
Anlaşılmayan insan yoktur. Sizide anlayanlar vardır. Medeni halinizi bilmiyorum ama karşılıklı fedakarlıkla erkek arkadaşınız yada eşinizle anlaşmamak için bi neden yoktur. Önemli olan dinleyip anlamaya çalışmaktır.

Her insan kendi doğrularından vaz geçmez. Ben ne diyosam doğrudur zihniyeti ile hareket edince ve özelliklede karşındakine saygın yoksa zaten onu dinlemez ve anlayamazsın. Bir ilişkiyi ayakta tutan (bu dostluk olur, arkadaşlık olur, evlilik olur fark etmez) karşılıklı saygıdır. Saygı varsa, sevgi zaten vardır. Saygını yitirdiğin an dibine dinamit yerleştirilmiş bir bina gibi zamanla çatışmalar ve nefretler olacaktır ve boom. Bina çöktü ilişki bitti demektir. O zamn yapacak hiç bi şey yok. Ne kadar fedakarlıkda etsen anlayışlıda olsan, olmaz.

İnsan dinlenildiği zaman kendini değerli hisseder, sayıldığını hisseder. Boşuna denmiyo iki insan konuşurken araya girip saygısızlık etme diye. Aslında bi insana indirilmeli bu. Biri konuşurken öteki veya ötekileri dinler.  
 Çocuklar bile hep dinlenilmek isterler.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Kadınları Anlamak
« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2007, 13:29:17 »
ALINTI
yazınız uzun olduğu için biraz kısalttım. ben de size tesekkür ederim. ayrıca yasemin hanıma da. forumu her gün okuyorum. uzun ve cok düzgün yazılar yazıyorsunuz. hanımlara bakıs acınız için ayrıca tesekkurler. hayatta su var.. her erkeği doğuran bir kadın. ne kadınlar erkeksiz ne de erkekler kadınsız olabilir değil mi?[/quote]

Bende size teşekkür ederim. Saolun.  Hakikatten Yasemin  hanım araştırmacı gazeteci gibi her dalda parmağı var. Her konu hakkında düzgün, önemli ve mesaj içeren konulara değinerek uzun uzun sıkılmadan açıklamalar yapıyor. Ne mutlu bunları okuyup aydınlanabilene.

Bu gidişle su kalmayacak.     Dünyanın dengesini bozdular valla. 3 haftadır Rize gibi yere damla düşmedi yaa. Yağmurdan güneşi göremezdik normalde. bu yaz tatile çıkmıyorum. Burda denize girecem.