0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu biraz önce gördüm okudum aşkolsun niye kızayım hiç bir kadın birbirine benzemez ne ben diğerlerine, nede onlar bana benzeyebilir. Yani bazıları kızabilir. Ben kızmadım [/quote]Çavuşum (Yasemin hanım) ben başlığı açarken kızarmısınız kızmazmısınız diye düşündüm kızmayın diye gerekli açıklamayı yazmıştım ilk mesajıma ama sildim sonradan
yeni üye olarak (er) yasemin hanıma katılıyorum. hiçbir kadın birbirine benzemez. fakat erkeklerde hep kadınları anlayamama durumu vardır. erkekler cok cabuk mu anlasılıyor acaba? [/quote]tuba hanım hoş geldiniz foruma ne iyi nihayet medeni cesaret gösteripte sessiz bir şekilde kalmayıp yazı yazan bir hemcinsim çıktı. çok memnun oldum
Valla Barış bey her yerde bi bayan eli olması lazım bence. Orayı derleyip toplayacak, milleti hizaya getirecek. Baksana millet cevap bile yazarken Yasemin hanımdan nasıl korktuklarını her seferinde dile getirmişler ve hizaya gelmişler. E buda evlendiklerinde nasıl eşlerinin kuzusu olacağının göstergesidir sanırım. Şimdi hepinizi cephe aldım sanırım bu lafımla ama siz bana kızmazsınız. Burda inanıyorum ki açılan her konu medenice konuşulup tartışılan ve görüş ve önerilerinizi medenice dile getireceğiniz bi ortam. O yüzden kimse kimseye ne konuda olursa olsun kırılmaz ve darılmaz. Ha şahsi saldırılar hariç. Bi genellme var konuda ve forumumuzun gülü Yasemin hanım zaten belirtti. Kendisine katılıyorum. Desteklerinden dolayı Tuba hanımada ayrıca müteşekkirim ve kendisine yasemin hanıma bi hemcins olarak forumumuza hoş geldiniz diyorum. Kendilerine katılıyorum. Her kadında, her erkekde bir değildir. Her insan bir değildir daha doğrusu. Kadınları anlamak için tamamen duygusal düşünmeniz lazım. Kadınlar bir çok şeye, kısaca her şeye duygusal yaklaşımlarla değerlendirirken erkekler tamamen mantıksaldır. Çatışma bu konuda çıkar. Erkeğin aklı kadının bahsettiği meseleye mantıksal yanaştığı için "beni anlamıyosun" gibi bi cevapla karşılaşması kaçınılmazdır. Ama çatışma konularında sinirlenip kendi mantıksal düşünceniz konusunda diretmektense, sinirlerinize hakim olup onu önce bi dinleyin. Dinlemek anlamanın yarısıdır zaten. Anlaşmak için birbirinizi dinleyin. lafını bitirmeden kendini tamamen ifade etmeden lafını bölüp konuyu saptırıp sinirleri germeyin. Emin olun o zaman siz onları onlarda sizleri anlayacaktır. Hiç anlayamadığınız yerdede sadece susun. ve "tamam" deyin yeter. Bu onuda sizide mutlu edecektir. İtiraz edip huzurunuzu kaçırmayacaksınız çünkü. Dağhanın bahsettiği kişiler hepimizin bildiği gibi kendileri sadece bilime adamışlar. Einstein formüllerden kafasını kaldıramadığı için, karısını anlayacak vakti olduğuna inanmıyorum zaten. İnsanları anlamak zor değildir. Önemli olan onları dinlemektir. Düşünceler ve görüşler farklılık gösterebilir. Burda da anlayışlı olmaya çalışın. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz. Anlayış iki insan arasındaki en iyi melhemdir. Zaten dinlemeden, anlayamazsınız. Her şeye rağmen hikaye güzeldi. Önemli olan herkesin okuyup biraz olsun gülmesi ve yüzünde bi tebessüm oluşturması değilmiydi. Anlayışlı olanların anlayışlarına zaten sığınılmıştı. Kızmalarını göze alarak.[/quote]İsmail Bey, Ne güzel bir yazı yazmışsınız. Size yürekten katılıyorum. Ne kadar ince düşüncelisiniz. Her Türk erkeği sizin gibi düşünse; ne dargınlıklar ne ayrılıklar olur ne de boşanmalar ama ne yazık ki insan ne kadar iyi de düşünse ne kadar temiz yürekli de olsa, haketmediği halde hepsini yaşayabiliyor. Benim hakkımda düşündükleriniz içinde ayrıca çok çok teşekkürler ediyorum.Nihayetinde bende anlanabiliyormuşum, taktir edilebiliyormuşum! Kendi adıma çok duygulandım. Eşiniz çok şanslı biri, onu yürekten kutluyor size bir ömür boyu çocuğunuzla birlikte sonsuz mutluluklar diliyorum...
Bi genellme var konuda ve forumumuzun gülü Yasemin hanım zaten belirtti. Kendisine katılıyorum. Desteklerinden dolayı Tuba hanımada ayrıca müteşekkirim ve kendisine yasemin hanıma bi hemcins olarak forumumuza hoş geldiniz diyorum. Kendilerine katılıyorum. Her kadında, her erkekde bir değildir. Her insan bir değildir daha doğrusu. Kadınları anlamak için tamamen duygusal düşünmeniz lazım. Kadınlar bir çok şeye, kısaca her şeye duygusal yaklaşımlarla değerlendirirken erkekler tamamen mantıksaldır. [/quote]yazınız uzun olduğu için biraz kısalttım. ben de size tesekkür ederim. ayrıca yasemin hanıma da. forumu her gün okuyorum. uzun ve cok düzgün yazılar yazıyorsunuz. hanımlara bakıs acınız için ayrıca tesekkurler. hayatta su var.. her erkeği doğuran bir kadın. ne kadınlar erkeksiz ne de erkekler kadınsız olabilir değil mi?