Gönderen Konu: Dolu Yağarsa!  (Okunma sayısı 2048 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Dolu Yağarsa!
« : Mayıs 23, 2007, 00:03:01 »
Marmara Bölgesi için dolu ve yağış uyarısı  
İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, Marmara'nın güneyinde 3 gün süreyle yer yer dolu ile birlikte sağanak yağış görülebileceğini ifade ederek, sel, su baskınları ve yıldırım tehlikesine karşı uyarıda bulundu. (haberi mynette okudum)

Yağmur berekettir. İstediği kadar yağsın, yağabilirde. Çünkü önümüzde sıcak bir yaz bizi bekliyor.
Yurdumuzun her yerinin suya ihtiyacı var! Özellikle İstanbul'un...
Barajlar da 300 günlük su stoğumuz varmış. Gerçi bunu Allah bilir. Allah isterse bu barajı 1 günde bile doldurur!
Yağmur değilde; en büyük korkumdur, seyir halindeyken doluya tutulmak. Böyle bir durumda ne yapmalı? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Hiçbir şey olmamış gibi yola devam mı?, Hızı daha da attırıp yürü gülüm diyip kaçmak mı? Yol kenarına çekip durmak mı? Hangisi???

Toyota Club Türkiye

Dolu Yağarsa!
« : Mayıs 23, 2007, 00:03:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2007, 17:44:47 »
bence sağa çekip beklemek en güvenlisi...
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 19:07:26 »
Hemen bir kapalı yer bulup bodoslam adalmak. Dolu aracın kaportasında göçüklere yolaçabilir. Ağaç altı dam altı neyse hemen gördüğünüz üstü kapalı yere dalın hüç düşünmeden.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 23:39:56 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
Hemen bir kapalı yer bulup bodoslam adalmak. Dolu aracın kaportasında göçüklere yolaçabilir. Ağaç altı  dam altı neyse hemen gördüğünüz üstü kapalı yere dalın hüç düşünmeden.
[/quote]
         Aman dikkat Erdem bey,yağmurda ağaç altına saklanmayın;biliyorsunuz yıldırım tehlikesi çok büyük.Bir de araba ile(Metal elektrik akımını çabuk çeker.) aman Allah korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 11:54:13 »
Haklısınız da o bi örnek yani ama dolu yağarken nereyi bulursam dalarım ben o panikle....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2007, 15:02:57 »
en ıyısı durup bı yerde beklemek. . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2007, 20:23:40 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
en ıyısı durup bı yerde beklemek. . .
[/quote]
    Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2007, 21:24:54 »
Ama üstü kapalı biryer olursa daha iyi olmaz mı. Sonuçta araçlarımıza zarar verebilir dolu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2007, 21:47:12 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
Ama üstü kapalı biryer olursa daha iyi olmaz mı. Sonuçta araçlarımıza zarar verebilir dolu.
[/quote]
    Evet Erdem bey üstü kapalı bir yere amenna ama ağaç altı olursa çok sakıncalı;hele bir de gök gürültülü ve şimşekli ise hava,aman dikkat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2007, 22:42:52 »
Valla onu bunu bilmem de, 4 lilerinizi yakıp yola devam etmeyin.4 lüler park halindeyken veya birden duran trafiklerde arkadan geleni uyarmak içindir.
Bir kere Evrimle yakalandıydık Lüleburgaz dönüşü, sağa çekmiş millet 4 lüleri yakmış.Önümüzde giden 4 lüleri yakmış.E ben nereden bilecem hangisinin gidip hangisinin gitmediğini?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2007, 01:16:20 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
Valla onu bunu bilmem de, 4 lilerinizi yakıp yola devam etmeyin.4 lüler park halindeyken veya birden duran trafiklerde arkadan geleni uyarmak içindir.
Bir kere Evrimle yakalandıydık Lüleburgaz dönüşü, sağa çekmiş millet 4 lüleri yakmış.Önümüzde giden 4 lüleri yakmış.E ben nereden bilecem hangisinin gidip hangisinin gitmediğini?
[/quote]

Benim bildiğim dörtlü, Ya araç bozuktur, ya ters yönde hareket ediyorsunuzdur, yada ben iyi kontrol sağlayamıyorum bana fazla yaklaşmayın çarparım  falan diye yakılır  dolu yağarken niye yakmışlar çok komik geldi  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2007, 12:45:36 »
Çünkü içinde bulunduğunuz aracın kaputunu bile zor görebiliyordunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2007, 14:00:32 »
Öle bir durumda sislerimi yakarım ön arka ve akşında devam ederim. 4lüleri yakmak çok yanıltır herkesi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2007, 12:50:41 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
[/quote]
O gerizekalılardan çok var. Neredeyse her dört kişiden biri. Diğer bir dörtte bir de hiç bir şey yakmaz, yağmur olsun, sis olsun. Bir diğer dörtte bir de gece gündüz sürekli ön sisleri yakar, göz alır. Geriye kalan dörtte bir de bizim gibi, rahatsızlığı, saplantısı olmayan, akli dengesi yerinde, herkesin kurala uymasını bekleyen mağdurlar oluyor.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Dolu Yağarsa!
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2007, 13:20:02 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Benim bildiğim dörtlü, Ya araç bozuktur, ya ters yönde hareket ediyorsunuzdur, yada ben iyi kontrol sağlayamıyorum
[/quote]

Bunu yapanlar tam sopalik.
Dörtlüleri yakinca sanki kaza olmuyor. God mode gibi.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante