0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hemen bir kapalı yer bulup bodoslam adalmak. Dolu aracın kaportasında göçüklere yolaçabilir. Ağaç altı dam altı neyse hemen gördüğünüz üstü kapalı yere dalın hüç düşünmeden.[/quote] Aman dikkat Erdem bey,yağmurda ağaç altına saklanmayın;biliyorsunuz yıldırım tehlikesi çok büyük.Bir de araba ile(Metal elektrik akımını çabuk çeker.) aman Allah korusun.
en ıyısı durup bı yerde beklemek. . .[/quote] Kesinlikle katılıyorum.
Ama üstü kapalı biryer olursa daha iyi olmaz mı. Sonuçta araçlarımıza zarar verebilir dolu.[/quote] Evet Erdem bey üstü kapalı bir yere amenna ama ağaç altı olursa çok sakıncalı;hele bir de gök gürültülü ve şimşekli ise hava,aman dikkat.
Valla onu bunu bilmem de, 4 lilerinizi yakıp yola devam etmeyin.4 lüler park halindeyken veya birden duran trafiklerde arkadan geleni uyarmak içindir.Bir kere Evrimle yakalandıydık Lüleburgaz dönüşü, sağa çekmiş millet 4 lüleri yakmış.Önümüzde giden 4 lüleri yakmış.E ben nereden bilecem hangisinin gidip hangisinin gitmediğini?[/quote]Benim bildiğim dörtlü, Ya araç bozuktur, ya ters yönde hareket ediyorsunuzdur, yada ben iyi kontrol sağlayamıyorum bana fazla yaklaşmayın çarparım falan diye yakılır dolu yağarken niye yakmışlar çok komik geldi
Valla onu bunu bilmem de, 4 lilerinizi yakıp yola devam etmeyin.4 lüler park halindeyken veya birden duran trafiklerde arkadan geleni uyarmak içindir.Bir kere Evrimle yakalandıydık Lüleburgaz dönüşü, sağa çekmiş millet 4 lüleri yakmış.Önümüzde giden 4 lüleri yakmış.E ben nereden bilecem hangisinin gidip hangisinin gitmediğini?[/quote]O gerizekalılardan çok var. Neredeyse her dört kişiden biri. Diğer bir dörtte bir de hiç bir şey yakmaz, yağmur olsun, sis olsun. Bir diğer dörtte bir de gece gündüz sürekli ön sisleri yakar, göz alır. Geriye kalan dörtte bir de bizim gibi, rahatsızlığı, saplantısı olmayan, akli dengesi yerinde, herkesin kurala uymasını bekleyen mağdurlar oluyor.
Benim bildiğim dörtlü, Ya araç bozuktur, ya ters yönde hareket ediyorsunuzdur, yada ben iyi kontrol sağlayamıyorum [/quote]Bunu yapanlar tam sopalik. Dörtlüleri yakinca sanki kaza olmuyor. God mode gibi.