0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaBenim arabada malesef ipod adaptörü veya mp3 çalar bağlayabileceğim herhangi bir bağlantı seçeneği yok.ipodum var o yüzden ipod adaptörü en iyi olur. FM transmitter denedim ama hiç iyi kullanışlı bir şey değil. Ankarada boş frekans bulmak mümkün değil gibi. Eskiden kaset apatörü kullanıyordum çok iyiydi ama bu arabada malesef kaset yeri de yok. Ankara Toyan daki aksesuarcıya sordum yeni ipod adaptörü gelecek 400 dolara takarız dediler. Basit bir adaptör için fazla geldi bana . Sizce bu fiyat uygun mu. Dışarda taktırsam garanti sorunu olurmu. Extra garanti de yaptırdım çünkü. ipod kullanmak için fm verici ve kaset adatörü dışında önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler[/quote]Senin derdine deva bu arkadaşım. [url]http://www.xcarlink.com.tr[/url]Bu cihaz,isterseniz USB flash Memori'ye yada harici bir hdd'ye oluşturduğunuz klasörlere koyacağınız mp3 leri çalabilir(cihazın önündeki usb girişine takılıyor) dilerseniz line in girişinden herhangi bir müzik çaları(ipod,md player vb.) bağlayabilirsiniz.Yani hem bir mp3 player olarak hemde bağlantı arabirimi olarak kullanabilirsin.Kutusundan çıkacak olan sd-mmc/rs-mmc cart reader'la da cep telefonu vs.hafıza kartlarındaki mp3 lerinizi dinleyebilirsiniz. Xcarlink'in en büyük kolaylığı aracınızın orjinalliğini bozmadan mp3 dinlemeniz ve tüm kontrolleri araç teybinden varsa direksiyon kumandasından yapmanız.!!Fiyatı ise oyle pahalı değil 130 euro +kdv.
bende transmitter aLmayı duşunuyordum. bu yorumlardan sonra vazgeçtim
İşte sorunda burda .Tüm bu ekipmanlar araç radyosunun FM alıcı özelliğinden yararlanıyor.Zaten ürün özelliklerinde de bundan bahsedilmiş.İlandan bir alıntı:1) Urünün FM Transmitter özelliğini kullanabilirsiniz..2) Aracinizda mevcut ise Aux in girişini kullanabilirsiniz3) Ayrıca satın alabileceğiniz kablolu FM bağlantı modülünü kullanabilirsiniz. Bizim sorunumuzda burda başlıyor.Küçük şehirlerdeki insanlar belki boş frekans bulup FM transmitteri görece verimli kullanabilir. Ancak büyükşehirlerdeki insanlar için bu imkansız gibi bir şey. Bilirsiniz 0.5 mHz gibi bir aralıkta radyo kanallrı değişiyor.Buda FM transmitter ve onun çalışma prensibindeki cihazları en son seçenek olarak bırakıyor.Yapmamız gereken direkt bir bağlantı yapmak.Ama x car link, ama CD changer.