0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
savaşta olacaktıkta.israil ancak silahsızlara kurşun sıkar.tamam israil güçlü dediysem o kadar değil.nükleerleri var.eğer bizim eskortumuz orada olsaydı kimse ses çıkaramazdı.fakat böyle bir olayın olacağını gören başakan sağolsun adamları ölüme yolladı resmen
Önce bende kızdım ama sakin kafayla düşününce israil haklı olabilir diyorum, Mesela Bizim savaşta olduğumuz PKK ya israil yardım gönderseydi acaba ne yapardık, israil gemilerini tutuklarmıydık yoksa anında batırırmıydık
gazzedeki insanların derdi neden bizi aldı
Vedat, talep etsinler, etmesinler.Oraya olmek/sehit olmak beklentisiyle gidenler olabilir. Onlarin bilecegi is.Kimin ne icin oraya gittigini biz bilemeyiz. Ama vatandasini korumak devletin isi.Devlet, isini yapmamis.
aynı hassasiyeti ermeni soykırımında ortaya koyunca tuuu kaka oluyorlar ama
Osmanli'nin varisi asgari ücret olarak 600 lira bicerken kendi vatandasina, bu uyduruk kiydirik denilen Yunanistan'da herhalde 3 ila 4 kati olmasi lazim. Büyük potansiyelimiz var, büyük hedefler koyalim; ama kendimizi dev de zannetmiyelim.
Baştan Başbakan Başlattı Bu olayıOne minütes ve Dahada gelmem Davosa resti , israillileri kızdırmış olmalıki böyle davrandılarTV de bir israilli "neden teröristlere destek yolluyorsunuz" deiinsani yardım yollayacaksanız BM kanalıla falan yollayın dedi
Verilseydi ve israil seyretmeseydi, şuan savaşta olabilirdik.