0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önemli değil. bir arkadaşım ae101inin iç kısmını boyatmıştı ama çok kalitesiz bir görünüm olmuştu çünkü vernik te atılmıştı boyanın zarar görmemesi için. Ben mat olanları seviyorum. Daha kaliteli daha orjinal gözüküyor çünkü. Foliatec firmasının değişik modelleri var pastel görünümlü olanı da var metalik olanı da. Ben 2002-2007 sollerdeki gibi bi görünümü seviyorum. Bunun kolay yolu da var folyo kaplama gibi ama klima kanallarında girintiler çok olduğu için iyi sonuç alamazsınız. Boya en güzeli. Ama ben çıkmacıdan bir panel alıp onu boyatmanızı tavsiye ederim eğer herhangi bir sorun çıkarsa eskisini takıp kafanız rahat bir şekilde devam edersiniz.[/quote]+1 aynen katılıyorum.
Wurth ün aluspra adında bir ürünü var. Önce plastik astarı at, sonra tam kurumadan (attıktan 15-20 dk falan sonra) bahsettiğim ürünü kullan direk aluminyum gibi gözükür. Geçmişte corolla sedan ın konsolunu evin banyosunda boyamış biri olarak en iyi yöntemin bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ne çıkar ne de atar.[/quote]mertol abi söküp iç kapı açma kollarını da boyayabiliriz o zmn..?