Gönderen Konu: Stop?  (Okunma sayısı 2203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« : Mayıs 17, 2007, 11:31:47 »
ya arabanın stoplarını degıstırecemde bı turlu cıkaramadım.kenardakı vıdalar ne ıle cıkıyo?yardımlarınızı beklıyorum.97 corolla.

Toyota Club Türkiye

Stop?
« : Mayıs 17, 2007, 11:31:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Stop?
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2007, 15:29:19 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
ya arabanın stoplarını degıstırecemde bı turlu cıkaramadım.kenardakı vıdalar ne ıle cıkıyo?yardımlarınızı beklıyorum.97 corolla.
[/quote]

aynı olayı ben de yaşamıştım. bak şimdi. stopun yanında 2 tane vida var zaten görmüşsündür. onları çıkarıyosun. sonra içeriden halıfleksi açıyorsun orada 1 tane somun var. onu da çıkarıyorsun. daha sonra dışarıdan hala da yan taraftan bi şeylerin stopu tuttuğunu görürsün. kibar davranma. oynatarak kendine doğru çek. orada sadece içine çubuğun girdiği bir delik var. hafif zorla, ve stop elinde. bagajın içindeki plastik tırnakları zorlamana gerek yok (ben zorladım ordan biliyorum)
99 / T22 / 2.0 / SOL

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2007, 18:21:37 »
ya son kısmına kadar geldım cıkardım kenarda kaportaya baglı 2 vıda var onlar cıkmıyo bı turlu.kendıme dogru mu cekıyım sımdı zorlasam gercı degıstırcem kırılsada onemlı degıl.selım abı bıde sen stopları aldın mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Stop?
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2007, 18:50:04 »
ya son kısmına kadar geldım cıkardım kenarda kaportaya baglı 2 vıda var onlar cıkmıyo bı turlu.kendıme dogru mu cekıyım sımdı zorlasam gercı degıstırcem kırılsada onemlı degıl.selım abı bıde sen stopları aldın mı?
[/quote]

yok ben daha stopları alamadım. işler yoğun bu aralar. hafta arası çıkamıyorum hiçbir yere. aksaraya da uzak düşüyo iş yeri. bak yan tarafta vida yok. tekrar söylüyorum. stop lambasına monte bi halka var, araca monte bi çubuk var. senin bagaj içinden gördüklerin o çubuğun klipsleri. korkmadan zorlayabilirsin. stopu tutan 2 vida ve 1 somun var. başka hiç bir şey yok. 2 vida zaten bagajı açınca görünür, 1 somun da içeride. hepsi o kadar. onun haricinde aşağı yukarı sağ sol yap stopu çekerek kendisi yolunu bulup tık diye çıkacak yerinden. benim stopları ben su boşaltmak için her pazar söktüğüm için artık ezberledim.
99 / T22 / 2.0 / SOL

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2007, 19:31:33 »
selim abı yardımların ıcın cook tesekur ederım.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2007, 22:13:51 »
ya selım abı ben gene cıkaramadım ya.ne sınır bıse pazar gunumu buna ayırmaya kara verdım.kafama cok taktım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Stop?
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2007, 00:42:13 »
ya selım abı ben gene cıkaramadım ya.ne sınır bıse pazar gunumu buna ayırmaya kara verdım.kafama cok taktım.
[/quote]
dostum bende söktüm selim arkadaşımız doğru söylüyor vidaları gerçekten ezberlemiş  
bu arada şöyle güzel yeni stoplar ne kadar biliyormusunuz bende almayı düşünüyorumda

[url]http://www.badongo.com/pic/650182[/url]

mesela bu nekadardır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Stop?
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2007, 09:50:31 »
Alıntı yapılan: Ercan OZAN
dostum bende söktüm selim arkadaşımız doğru söylüyor vidaları gerçekten ezberlemiş  
bu arada şöyle güzel yeni stoplar ne kadar biliyormusunuz bende almayı düşünüyorumda

[url]http://www.badongo.com/pic/650182[/url]

mesela bu nekadardır
[/quote]

ercan internet sitelerinde çiftine 330 YTL falan diyolar. ama ben aynısını aksarayda tanesini 55 YTL'ye buldum. kalite aynı olmaz ama nasılsa ikisi de su alıyor. muhabbet kısmında galiba bi konu açmıştım ae101 yarı şeffaf stop diye. ordakine de bak istersen. orada göreceğin stoplar yine aksarayda 45 YTL, bizim standartlar da 35YTL. bi de google da "corolla tail" diye arama yaptığında kaç çeşidi varsa çıkıyo zaten. ok

bu arada coşkun tekrar söylüyorum çok kibar davranıyosun.
99 / T22 / 2.0 / SOL

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2007, 17:43:14 »
Bu gun tekrar denıycem selım abı napalım artık.

selım abı msnye ekledım senı ok?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2007, 20:54:15 »

benım derdım su 2 acayıp cey  ? ? ??  ??? ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Stop?
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2007, 10:07:17 »
ah coşkun ah coşkun   benim bahsettiğim sorlama dediğim klipsler onlar işte. o klipsler dışarıda olan çubuğu arabaya monte etmek için kullanılmış. sana dediğim gibi bak. orada dışarda arabaya paralel bi çubuk var. o klipsler onu tutuyo. biraz zorlamışsın sanki. yuvarlak bi hat olmuş etrafında. bu gösterdiğin kısımla işin olmasın. yukarıda anlattığım gibi. KİBAR DAVRANMA. 2 vidayı bi somunu sök, sonra stopu sağ sol yukarı ağaşı oynatarak kendine doğru çek. TEKRAR SÖYLÜYORUM Bİ ŞEY OLUR DİYE KORKMA. ASIL  

bak bundan daha açıklayıcı olamam. çubukları görüyormusun yan taraftaki. işte o çubuklar arabada iki yuvarlağın içine giriyor. vida yok somun yok. yanlız kafası biraz şişman o yüzden elinde kalacak gibi hissediyorsun. yardımcı olabilirim bu sefer umarım.

99 / T22 / 2.0 / SOL

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2007, 16:38:17 »
sağol selım abı bakıyorum bu sefer kesın oldu

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2007, 15:03:07 »
nıhayett cıkarabıldım.herkeze cok tesekurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Stop?
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2007, 17:39:28 »
Yeni stopların şeffaf mı resim ekle.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Stop?
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2007, 18:45:10 »
yok abı seffaflar yolda 1-2 haftaya kalmaz onlarda gelır.malum bu ay jant tup egzoz derken benı baya kastı.onumuzdekı haftalarda ısalla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Stop?
« Yanıtla #15 : Mayıs 21, 2007, 16:25:23 »
nıhayett cıkarabıldım.herkeze cok tesekurler.
[/quote]

hadi geçmiş olsun.    rica ederiz...
99 / T22 / 2.0 / SOL