0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya arabanın stoplarını degıstırecemde bı turlu cıkaramadım.kenardakı vıdalar ne ıle cıkıyo?yardımlarınızı beklıyorum.97 corolla.[/quote] aynı olayı ben de yaşamıştım. bak şimdi. stopun yanında 2 tane vida var zaten görmüşsündür. onları çıkarıyosun. sonra içeriden halıfleksi açıyorsun orada 1 tane somun var. onu da çıkarıyorsun. daha sonra dışarıdan hala da yan taraftan bi şeylerin stopu tuttuğunu görürsün. kibar davranma. oynatarak kendine doğru çek. orada sadece içine çubuğun girdiği bir delik var. hafif zorla, ve stop elinde. bagajın içindeki plastik tırnakları zorlamana gerek yok (ben zorladım ordan biliyorum)
ya son kısmına kadar geldım cıkardım kenarda kaportaya baglı 2 vıda var onlar cıkmıyo bı turlu.kendıme dogru mu cekıyım sımdı zorlasam gercı degıstırcem kırılsada onemlı degıl.selım abı bıde sen stopları aldın mı?[/quote]yok ben daha stopları alamadım. işler yoğun bu aralar. hafta arası çıkamıyorum hiçbir yere. aksaraya da uzak düşüyo iş yeri. bak yan tarafta vida yok. tekrar söylüyorum. stop lambasına monte bi halka var, araca monte bi çubuk var. senin bagaj içinden gördüklerin o çubuğun klipsleri. korkmadan zorlayabilirsin. stopu tutan 2 vida ve 1 somun var. başka hiç bir şey yok. 2 vida zaten bagajı açınca görünür, 1 somun da içeride. hepsi o kadar. onun haricinde aşağı yukarı sağ sol yap stopu çekerek kendisi yolunu bulup tık diye çıkacak yerinden. benim stopları ben su boşaltmak için her pazar söktüğüm için artık ezberledim.
ya selım abı ben gene cıkaramadım ya.ne sınır bıse pazar gunumu buna ayırmaya kara verdım.kafama cok taktım.[/quote]dostum bende söktüm selim arkadaşımız doğru söylüyor vidaları gerçekten ezberlemiş bu arada şöyle güzel yeni stoplar ne kadar biliyormusunuz bende almayı düşünüyorumda[url]http://www.badongo.com/pic/650182[/url]mesela bu nekadardır
dostum bende söktüm selim arkadaşımız doğru söylüyor vidaları gerçekten ezberlemiş bu arada şöyle güzel yeni stoplar ne kadar biliyormusunuz bende almayı düşünüyorumda[url]http://www.badongo.com/pic/650182[/url]mesela bu nekadardır[/quote]ercan internet sitelerinde çiftine 330 YTL falan diyolar. ama ben aynısını aksarayda tanesini 55 YTL'ye buldum. kalite aynı olmaz ama nasılsa ikisi de su alıyor. muhabbet kısmında galiba bi konu açmıştım ae101 yarı şeffaf stop diye. ordakine de bak istersen. orada göreceğin stoplar yine aksarayda 45 YTL, bizim standartlar da 35YTL. bi de google da "corolla tail" diye arama yaptığında kaç çeşidi varsa çıkıyo zaten. ok bu arada coşkun tekrar söylüyorum çok kibar davranıyosun.
nıhayett cıkarabıldım.herkeze cok tesekurler.[/quote]hadi geçmiş olsun. rica ederiz...