0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya şunun 2,0 ını ve yüksek hp lisini getirseler de diğer markalar araba görse... tsi, fsi... arkasından bakıp dursa...
haklısın timuçin hocam. ya da 1,3 motora sahip 250 hp lik motor yapar japonlar belki de... güç isteyenler için...
Bizdeki vergi oranları motor hacmine göre olduğu ve 2.0 motorların vergisi çok çok yüksek olduğu için yeterince sayıda satılmaz diye getirmiyorlar. Vergi sistemi bu halde oldukça anca Yaris motorlu Auris görürüz yollarda.
Timuçin Hocam çok haklısın, ancak Mercedes, BMW, Volvo, Audi gibi arabaları alan bir kitle var ve bunlar vergi falan düşünmüyorlar.. Toyota'nın da aynı ayarda arabaları var, Lexus var herşeyden önce, ama ana markanın da camry, sienna, venza gibi türkiyedeki paralı kitleden çok rağbet görebilecek arabaları var.. Az satabilir ama sonuçta mercedes s350 kaç tane satıyor? aynı klasmandaki mercedes R serisi kaç tane satıyor ki? ama marka stratejik olarak bunları getirtip ürün gamına koyuyor.. Bence Toyota türkiye de bu tarz bir konumlandırma yapmalı, başta toyota lüks araç değil diyerek direnç görebilir ama kaliteyi gördükçe kitleler almaya başlar, ürün kendini konumlandırır zaten diye düşünüyorum. Toyota türkiye bu riskleri en azından bir süre karşılamalı ve markanın prestijini üst liglerde de yükseltmeye çalışmalı bence.
Toyota Sabancı'dan ayrıldıktan sonra birşeyler değişmeye başladı gibi. Eskiden Camry yoktu buraya getirilen modellerde, az önce toyota.com.tr web sitesine baktım oraya eklenmiş, gayet de büyük motor seçeneği ile eklenmiş ve yazılanlardan anladığım kadarıyla zengin kesime, daha çok yüksek düzey yöneticilere yönelik tanıtmışlar. Küçük de olsa birşeyler değişiyor, bu küresel kriz ortamında bir anda büyk bir değişim beklemiyorum.
Camry Türkiye'ye Sabancı döneminde geldi. Kesin olarak hatırladığım 2006 yılından bu yana Türkiye'de Toyota tarafından satışı yapılan bir model. Belki daha önce de satışı vardı ama benim kesin olarak bildiğim tarih 2006 ve sonrası. Önce 2400 ve 3500 cc motor modelleri ile satılıyordu, sanırım şu anda sadece 3500cc modeli var Büyük motorlu araçlarda ülkemiz şartlarında bir de vergi durumuna dikkat etmek gerekiyor. Dürüst konuşmak gerekirse, olayın bir de kar boyutuna bakmak gerekir. Türkiye'de satılması çok zor olan motor seçenekleri için yatırım yapmak veya onu Türkiye'ye getirmek çok akıllıca bir iş değil. Aynı zamanda eğer özel olarak isterseniz, istediğiniz modeli getirtme şansınız var; daha önce Türkiye'de bir arkadaşım FJ istemişti, toyota özel istek üzerine getirebileceğini söylemişti Varsa, fazladan masraflarına katlanırım diyen 2000cc 4x4 Corolla sipariş eder, parasını ve vergileri öder, arabasını da paşa paşa sürer. Lütfen bu yazı yanlış anlaşılmasın, hiç kimse için birşey ima etmeye çalışmıyorum. Sadece duruma biraz daha gerçekçi yaklaşıyorum