0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimse işinden tam anlamıyla memnun değildir bence.Ancak özel sektöre göre daha çalışma ortamımız daha iyi.Buna şükür gurban
ben inşaat müh. olmak istiyordum, dedem müteahhit, ondan çok özenirdim..pilotluk çok çok istediğim bir şeydi, askeri lise sınavında hava tutturamadım, kara ve deniz tutturdum sonra zaten öğrendiğime göre 1.90 üzerinde boy olunca pilot olunmuyormuş, kara hizmeti yaptırıyorlarmış, lanet olsun dedim soğudum..şimdi uluslararası ilişkiler öğrencisiyim ama yine ilk hayalime dönerim ben, müteahhit olurum..alaylı inşaat müh olurum
190 olayı doğruysa benim planlarım şuan titanik oldu
Sarıkaya Göl Evleri'nden bir villa verirsin artık genç
190 olayı doğruysa benim planlarım şuan titanik oldu misafir değilmiyiz bu dünyada umduğumuzu değil bulduğumuzu yiyip kalkıp gitmek lazım
Mükemmelsn ufuk aynen öyle misafiriz bu dünyada İlginçtir küçükken hep öğretmen olmak isterdim bizim ilk okul ve anadolu öğretmen lisesi aynı bahçedeydi belkdie bunun etkisi... Öğretmen olduğum gün okula R1 imle gitmeyi hayal ederdim Gel zaman git zaman okul olayları beni kasmaya başladı öss denedik olmadı yabancı dil bölümünden rehber hocam bana bu kafayla ancak turizm otelcilik okur garson olursun dedi Haklıda çıktı otel işeltmeciliği tuttu 2. yılımda tam hedefimden uzaklaşıyorken benimle aynı yaşta olan üniversite hocam verdi gazı sınava girdim bir kere bile deneme çözmeden Anadolu Üni ingilizce öğretmenliği bölümündeyim, kader mi denir ne denir bilinmez ama şu an hedefime yakınım....
Meslek lisesi elektrik bölümü okudum. Hayalimde hep elimde bir ölçü aleti, kıçımda (arka cebimde ) bir tornavida, bir pense inşaat sahalarında teknik eleman olarak dolaşmayı çok isterdim. Yaklaşık 3 yıl falanda bu hayallerimi gerçekleştirdim. Ama hayat işte DMS ile devlet memuru oldum şu an maliyeciyim.
askeriyede durum böyle ama sivil havacılığı bilemiyorum
Ohh rahat böyle tınn Her şey olacağına varıyor tabii
Helal olsun yazılımcı usta valla Denebilecek bir şey yok burada include, int, char, while, printf, scanf ya da ne bileyim getchar return vs yazmak isterdim ama neyse C hakkında bildiğim şeyler bunlardan ibaret aslında tabii daha bikaç tane daha terimden haberdarım Takdir etmişimdir hep yazılıma kafası basanları ama... Herbi helal olsun ustam
.....misafir değilmiyiz bu dünyada umduğumuzu değil bulduğumuzu yiyip kalkıp gitmek lazım