Gönderen Konu: Auris'e Modifikasyon (yay+far karartma+ledli stop+xenon+jant boyama)  (Okunma sayısı 8211 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar Aurisime modifiye yaptırmak istiyorum. başlıkta da yazdığım gibi sırlamak istiyorum yaptıracağım işlemleri.

1- 3,5 mm helezon yay.
2- Jantları siyaha boyatma
3- ön far karartma (orjinal olarak satılan yok) ve led dizimi.
4- ledli stop (orjinal olarak satılan yok) (transparan folyo da çektirebilirim ya da spreyle boyama)
5- xenon kit
6- sislere ve arka plakalık aydınlatma ampüllerini beyaza çevirme.
7- siyah tavan kaplama (parlak siyah renge) (yaptırmayadabilirim)

Arkadaşlar sizce bu yaptırmak istediklerim nasıl olur, aracıma yakışır mı?
Muayene ve çevirmelerde ne gibi sıkıntılar çekerim?
Far karartma ve ledli stopların orjinali olmadığı için bunu İstanbul'da güvenli ve işçiliği düzgün olan tarz bir şeyler çıkartabilecek olan bir modifiyeci ya da dükkan nereden bulabilirim?

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

İşte aracım:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Bence aracınız güzel hiç ellemeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
Bence aracınız güzel hiç ellemeyin.

hakan bey. fotolardan öyle gözüküyor. gerçekte bu kadar da güzel değil aslında. bunu herkes söylüyor. arabayı 36,200'e almıştım ama hiç de öyle bir arabaymış gibi durmuyor. arkası çok ama çok yüksek...çok biçimsiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
1- 3,5 mm helezon yay. / eibach 3.5mm yay uygun olur
2- Jantları siyaha boyatma / orjinallere ellemeden 16" içi kara jant alırsanız daha iyi olur
3- ön far karartma (orjinal olarak satılan yok) ve led dizimi. / orj farlarınızı karartın çok harika olur.ama sakın led dizmeyin çünkü hiç yakışmaz.şahsi fikrim.
4- ledli stop (orjinal olarak satılan yok) (transparan folyo da çektirebilirim ya da spreyle boyama) stoplarınız orjinal kalsın.hiç ellemeyin
5- xenon kit / 10k xenon kit güzel olur.imkanınız varsa sisleride 10k yapın.
6- sislere ve arka plakalık aydınlatma ampüllerini beyaza çevirme. / arka plakalık beyaz ampül gerçekten hoş olur.4 noktalı led kullanırsanız güzel aydınlatma olur
7- siyah tavan kaplama (parlak siyah renge) (yaptırmayadabilirim) / bence yaptırmayın orjinal kalsın.

bunlar tamamen benim kendi fikrim.bende auris hastasıyım o yüzden birazda kişisel modifiye listemi yaptım diyebilirim :) bu dediklerimi yaparsanız aracınız gerçekten çok şık olur.ha bu arada
8. güzel bir bagaj üstü spoiler ile son noktayı koyun derim
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
valla dostum bende yenı aldım arabamı auris 1,4 dizellerden ;
bahsettıklerının cogunu bende suan sanayıde yaptırıyorum hatta arabama bınmedım bıle dırek sanayıde aldım solugu bahsettıgın yay bu arabaya kesınlıkle sart hatta 5mm lıklerden bıle olabılır...arka stoplar  sanırım yan sanayı yanı tunıng fırmalarının uretımlerınde var dıye bılıyorum hatta onler ıcınde ledlı angel lar var ama benımm aracım sıyah oldugu ıcın ve ıyıce onu bogulmasın dıye on farları aynı bırakmayı dusunuyorum ama arka stopları bende degıstıryorum...bence orjınal jantlarını kıslıga cıkar yerıne daha buyuk ama sade bı jant almak lazım en azından benım fıkrım bu ,ben oyle yapacagım..xenon orjınalındede bulunabılınıor zaten sıslerle bırlıkte olmazsa olmazım benım için tabı ben arac modıfıyesını sevdıgım ıcın yaptırıyorum bunları herkezın tarzı farklıdır ama sen bılırsın bırde dızelse bence chıp uygulaması da sart 1,4 motora dıye dusunuyorum...ınsallah onumuzdekı aya bunların hepsını tamamlamayı basarırsam fotolarını paylasmaya calısırım..muayenede de sıkıntıları atlatmanın yolları falasıyla var onu herhangıbır tunıng cıye sorarsan zaten sana yol gosterırler...iyi keyıfler kolay gelsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
yay ve cam filmi güzel olur.fakat jantlara ellemeyin,büyük hata olur.tavanı siyaha boyatmak yakışmaz çünkü araç rengi ile uyumlu olmaz.spoiler şart zaten.bahsettiğiniz ampulleri ledli beyaz yaparsanız şık olur.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
Mehmet abicim imkanın varsa jantları büyük inc alıp yay tak.Senin jant ve lastikleri verip üste bir miktar para ödeyerek iyi birşey alabilirsin gibime geliyor.

Arkası çok kalkık diyorsan fibercilerden ek tampon gibi birşey ayarlamaya çalış derim,bu şekilde aracın güzel gözükür gibime geliyor.
Far karartma konusunda ise Ergin abinin aracınınki gibi birşey  bence hoş durur.Belkide büyük jant lastik ve yay taktıktan sonra buna gerek bile kalmayabilir.Bahsettiğim araç bu (umarım resim koymamda sakınca yoktur Ergin abi için.)

Siyah cam filminde kararsızım çünkü aracın rengini tam bilmiyorum,gümüşlere güzel gidiyor seninkine nasıl gider bilemeyeceğim.Bunlarda benim fikrim saygılar.

Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
yay ve cam filmi güzel olur.fakat jantlara ellemeyin,büyük hata olur.tavanı siyaha boyatmak yakışmaz çünkü araç rengi ile uyumlu olmaz.spoiler şart zaten.bahsettiğiniz ampulleri ledli beyaz yaparsanız şık olur.

jant konusunda atakana katılıyorum.blue serisi aurislerin jantı güzel
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota