0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abivcicm hiçbiri hazır kit değil bunların her aşaması benim elimden geçmekte yapım aşamalrını düzenlediğimde ve paylaştığımda olayı anlamış olucaksınız..hepsi el emeği göz nuru dedikleri olay..elime sadece bir proje ulaşır 1 2 3 4 5 pafta şeklinde bende uygular bitirir paylaşırım.. boya macun üzerinede bulununan bütün akşamlar elde yapılır hazır alına tek şey pervaneler dümenler babalar mataforalr okadar.. beğendiyseniz ne mutlu bana..
yok abi estagfurullah..yapıyoruz işte amatörçe profesyonelliğe geçtik mi tamam..aslında ALLAH uzun ömür veririse ihtiyarlığa yatırım bunlar emekli olunca torun torbaya hediye misali...
tabi ya....bende diyom.. miraslık ..tarihleri mevcut 50 sene sonra ne hale gelirler acaba
sen bana emanet et bi şeycik olmaz. bak toyotama 13 yaşında ama güller gibi baktım ona hala taş, taş....
dimi..maşallah ..ya ama ben maketleirmi görmeden atölyede çalışamam ilham kaynagım bi tanesini eve götürdüm..biraz evi süslesin diye karadenzi balıkçı motorunu..anam geri götürmeme izin vermiyor yok burda duracak kirlenir kırılır oralarda..diye ..bi ara evden kaçıracağım..tezgahım boş kaldı.. bilmiyo ki ne olursa evde olur..ona..