0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet anladım ama bende bundan birkaç ay önce otohaberin testin okumuştum ve Linea 40M nin üzerinde durabiliyordu 100Km/s. hızda. Corolla ise 39 M. nin altında. Ayrıca Linea'nın yol uttuşunu beğenmemişlerdi. Oysa Corolla'nın oldukça iyi olduğunu söylemişlerdi. Malzeme kalitesinde ise zaten bişey demeye gerek yok. Virajda savrulan Corolla'nın modeli neydi? Lastikleri ne durumdaydı? Yanlış hızda ve yanlış çizgide viraja girip girmediğini biliyormusunuz? Virajın bir noktasında lastiklerin kaygan ya da bozuk zemine gelip gelmediğini biliyormusunuz? Ben yoldan çıkıp takla atan Porsche'de gördüm malesef. Ama buradan Porscheler kötü yol tutar anlamı çıkmaz bence. Bu arada Fiat bence geride kaldığı için bazı Japon ve Alman markalarından, yeni politikalra izleyip aradaki farkı kapatma düşüncesinde. Gelişme bence var ama henüz diğerleri ile aynı seviyede değiller bence.
İşinize gelen yerleri olunca doğru, işinize gelmeyen yerleri olunca arabam.com a güvenmemek lazım. Sizede bu yakışır.
İşte mesele orada neyi iyi diyorum teknik bilgiyle gelen yok. Toyoya iyidir mantığıyla iyi olmaz. Teknik kanıtlar gerekir diyorum. Benim demek istediğim bu. Ben teknik olarak negatif yönlerini yazdım. Biriside çıksın teknik olarak pozitif yönlerini yazsın. Ama maalesef buforum sitesinde bu yok. Takılmış plak gibi iyidir, iyidir. o kadar. Teknik bilgi sıfır.
hangi marka benim arabam yolda kalmaz diye cesur reklam yapabiliyo!2003 avensis kullanmışsın iyi bende marea kullandım 5 para etmez etmiyoda zaten piyasadatüm dünya kabul etmiş toyota kalitesini sen etmesende olur.....wv bile hedefi toyotayı geçmek.......fiat sadece şirketlerde kullanılan ucuz kullan at araç olarak geldi ve gidecekeminim bunu kendileri bile kabul etmiştir........
teknik veri istiyiodun al sana teknik veri:2000 marea euro ncap güvenlik test sonucu:yolcu güvenliği 2 yıldız , yaya ve arka koltuk çocuk güv. teste tabi tutmaya gerek görülmemiş........
http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?make=143abd18-8b11-4d9f-be51-45ec03ab3c36tam karşına çıkarsenin verdiğin site kadar resmi olmasada idare edereuro ncap ın resmi sitesibide atıp tutuyosun burdaki insanlar kafadan atıyo diyeaynaya bak
bravo ve punto var nası göremediniz 2 şer yıldızlı