Gönderen Konu: 2008 corolla dokunmatik ekranlı dvd sorunu  (Okunma sayısı 4429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
2008 corolla dokunmatik ekranlı dvd sorunu
« : Mayıs 03, 2010, 18:40:32 »
merhaba arkadaşlar,
2008 model toyota corolla için geçen yıl çinden siparişle getirttiğim dokunmatik ekran araç dvd sistemi dokunmatik ekranı çalışmıyor,
cihazın cd, dvd, radyo, arka kamera özelliklerini tuşlarla kullanabiliyorum fakat navigasyonunu dokunmatik ekran çalışmadığı için kullanamıyorum. ekranda bazen şu hata mesajı çıkıyor FymMain.exe.......program vendor gibi birkaç cümle hata mesajı veriyor. acaba bu hata mesajı ekranla mı ilgili yoksa bilmeden ekranın dokunmatik ayarlarını bozdum bilmiyorum. cihazı tradesolution.hk.firmasından aldım T7305 modeli yazılım Windows Ce
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

2008 corolla dokunmatik ekranlı dvd sorunu
« : Mayıs 03, 2010, 18:40:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 64 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 corolla dokunmatik ekranlı dvd sorunu
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2010, 21:32:40 »
Navigasyon dışındaki özellikler dokunmatik ekrandan kontrol edilebiliyorsa navigasyon programında sorun vardır.

Aksi takdirde ekranda sorun vardır.

Ayrıca ekran kalibrasyonu varsa onu çalıştırıp bir kalibrasyon yapmayı deneyin.

Ekranda sorun yoksa navi sd kartını formatlayıp ekran çözünürlüğüne uygun bir program (igo8.3.x) yükleyip navpath kismından tanıtıp çalıştırmayı deneyin.

(4.3" ekran dokunma ekranı için yedek ekran satılıyor ama sizinkine uygunu var mıdır bilmiyorum.)

Bir de yakın zamanda araç temizliği yaptırmışsanız ıslak bezle silip ekranı nemlendirmiş olabilirler. Güneş görecek şekilde bekletin veya hafifçe ısıyla kurutmayı deneyin.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2010, 11:13:41 »
mehmet bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. cihazın hiç bir fonksiyonu dokunmatik ekrandan çalışmıyor diğer cihazın üzerindeki düğmelerle radyo, cd.dvd özelliklerini kullanabiliyorum. sanırım sorum ekranda... teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Temmuz 09, 2010, 17:41:43 »
mehmet bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. cihazın hiç bir fonksiyonu dokunmatik ekrandan çalışmıyor diğer cihazın üzerindeki düğmelerle radyo, cd.dvd özelliklerini kullanabiliyorum. sanırım sorum ekranda... teşekkür ederim
tuncay bey selam. sorununuzu çözebildiniz mi?
bende de aynı sorun oluyor. ama akşamları dokunmatik ekranı çalışıyor. gündüzleri sıcaktan mı bilmem çalışmıyor.
corolla 2010 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2011, 21:15:11 »
ayni sorun bende de var dediginiz gibi sicaktan etkilenme durumu soz konusu olabilir.sorunu ilk yazin yazlikta farketmistim, gunesin altinda kaldiktan sonra ara ara calisir snra duzelirdi fakat artik hicbir sekilde calismiyor navigasyon ekranindaki dokunmatik. bunun cozumunu bulabilen veya bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim. urunu yurtdisindan getirmistim ben garanti/servis durumu da yok haliyle.