0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O ek depo çıkarılıp temizlenebilir Erhan. Radyatör sıvısının çok geç değiştirilmesi iyi olmadığı gibi, sürekli değiştirmekde iyi değil aslında. Ama değişim sırasında o deponunda temizlenmesi iyi olur. İçinde tortu kalmayacak şekilde.
O zaman normal mi bu durum Hakan? Bu kaptan eklemistim gecen sene.Simdi o seviyenin altinda biraz.Ekledigim zamanki max seviyeye gelmiyor hic. Acaba fazla mi geldi de tahliye etti ekstra antifrizi?O zaman da radyator doluydu agzina kadar.
merhaba Toyota severler, aracımda su eksiltme sorunu olduğu için aynı başlıkta sorayım.Arac: 2011 avensis 1,6 46000 km'de (lpg li kullanıyorum)ilk farketme: tesadüfen hararet göstergesinin yükseldiğini farkettim,2-3 km sonra suyu tamamladım.ertesi gün 150 km yol yaptım yine 1,5 litr kadar eksildi.tamamlayıp 150 km gittim tekrar eksildi.dönüş yolunda aynı 300 km yi klima kullanmadan geldim.bu kez hiç eksilme olmadı.1 haftadır aracın klimayı hiç kullanmadan biniyorum (yaklaşık 50x7 =350 km )ilk tespit: klima kullanmaz isem su eksiltmiyor kanısına vardım.(gözle görülen farkedebildiğim bir kaçak göremedim)not:yakınımda yetkili servis yok,yakın ilçelerde de pek kaliteli usta olmadığı için hala baktıramadım.servise gitme fırsatım olana kadar biraz araştırmak istedim.katkıda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler