Gönderen Konu: xei satıp aldığım araç sizce nasıl tercih:)  (Okunma sayısı 6097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: xei satıp aldığım araç sizce nasıl tercih:)
« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2010, 15:08:27 »
honda aşkı insana 2000 km yol yaptırabiliyor:) aracım 150000 km de orjinal.tabik ben biraz oynadım araçla:) 16500 tl ye aldım.toyoya göre daha donanımlı,güçlü ve çekici...

16.500 e 2001 sol specıal alırdım senın hondan'dan 2 gömlek üstün olurdum ;) hatta 2002 terra alsamda senın aracından ustun olurdum 99 modele o parayı verıpte hava atman abeste işkital ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2010, 15:08:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Temmuz 24, 2010, 13:52:46 »
 Honda Civic 2007 öncesi kasaların bomboş iç dizaynı nasıl bir tasarlayamamak ürünüdür ? Hatta CRV'nin bile iç dizaynı çok kötüydü son kasaya kadar . Dış görüntüye önem verenler içerideki boş görüntüden memnun galiba . Bu nasıl bir zihniyettir anlamak mümkün değil dışarıda jantım var görüntü fena değil eee içeride 20 yıl geride otururum sorun değil . Sen böyle vizyonsuzsan satarlar aleti sana alırlar paralarını sende oturursun daha uzun yıllar boş arabaların içinde .   
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 24, 2010, 14:57:39 »

Sen böyle vizyonsuzsan satarlar aleti sana alırlar paralarını sende oturursun daha uzun yıllar boş arabaların içinde .   

Agir olmamis mi Gokhan bey sizi sakin olmaya ve yazdiklariniz duzeltmeye davet ediyorum arkadasimiz bir araba almis bizimle paylasmis siz hakarete varan "vizyonsuz" gibi bir kelime ile yanitliyorsunuz !!! Herkesin sahsi gorusudur isteyen istedigi araca biner cok begenemdiyseniz benim VIZYON'um degil BEN olsam almam der gecersiniz !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #23 : Temmuz 25, 2010, 21:54:07 »
kardeş hayırlı uğurlu olsunda resim yok :(
dostunla öyle dost ol ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek birşey bulamasın

düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 25, 2010, 22:07:18 »
İlk sayfada var.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 25, 2010, 22:20:36 »
2007 öncesi honda gerçektende bom boş mu? Aynı model yılları karşılaştırıldığında corollada ne fazla var gerçekten çok merak ettim şimdi. Hani ikisinide kullanmamış olsam...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 25, 2010, 22:27:04 »
2007 öncesi honda gerçektende bom boş mu? Aynı model yılları karşılaştırıldığında corollada ne fazla var gerçekten çok merak ettim şimdi. Hani ikisinide kullanmamış olsam...

Alper abi girmeyin bence böyle gereksiz polemiklere ;)

Şimdi Gökhan bey gereksiz dediğim için alınacak ama yapacak birşey yok malesef...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 25, 2010, 22:28:57 »
bizde ikisi de vardı abi sana söylim.ES7 Honda civicte (en dolusu) 4 hava yastığı klima radyo kaset çalar abs eps srs ebd far yıkama çelik jant elektrikli ısıtmalı aynalar sis farı.Sol donanım corolla da(en dolusu) 8 hava yastığı dijital klima radyo cd çalar yol bilgisayarı abs srs ebd çelik jant elektrikli ısıtmalı aynalar.
Fark fazladan 4 hava yastığı dijital klima cd çalar yol bilgisayarı.(bu arada terra en boşlarda ise 4 hava yastığı klima radyo kaset çalar yol bilgisayarı abs srs ebd sis farı elektrikli yan aynalar.)
Farkı sen çöz abi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 26, 2010, 00:47:02 »
bizde ikisi de vardı abi sana söylim.ES7 Honda civicte (en dolusu) 4 hava yastığı klima radyo kaset çalar abs eps srs ebd far yıkama çelik jant elektrikli ısıtmalı aynalar sis farı.Sol donanım corolla da(en dolusu) 8 hava yastığı dijital klima radyo cd çalar yol bilgisayarı abs srs ebd çelik jant elektrikli ısıtmalı aynalar.
Fark fazladan 4 hava yastığı dijital klima cd çalar yol bilgisayarı.(bu arada terra en boşlarda ise 4 hava yastığı klima radyo kaset çalar yol bilgisayarı abs srs ebd sis farı elektrikli yan aynalar.)
Farkı sen çöz abi
yani corolla forever ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Temmuz 26, 2010, 01:08:00 »
aracımı satsam yne toyota alırım kişisel tercih tabi herkesin farklı hayırlı ugurlu olsun.

katılıyorum ama corolla ya da avensis almıcam land cruiser alacam inşallah :D
Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
En sevdiğim tatlı kazan dibidir...
Leyla sokma beni müşgüle,
Gel beraber kaşık atalım keşküle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 26, 2010, 01:10:26 »
hayal büyük :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Temmuz 26, 2010, 01:14:40 »
hayal büyük :D

biraz öle...ama hastasıyım land cruiserin ....daha bugün birisi nerdeyse kandırıyordu beni takas için :D
Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,
En sevdiğim tatlı kazan dibidir...
Leyla sokma beni müşgüle,
Gel beraber kaşık atalım keşküle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Temmuz 29, 2010, 17:49:38 »
arkadaşlar dediğm gibi toyotayı kötülememek lazım.ben daha önce bir çok toyota kullandım ve sattım (avensis 2001 d4,avensis 2006 elegant,corolla  1995 1.6 xei,) ben sadece önce kullandığım xei ile karşılaştırma yaptım.ama marka tutkunluğu tartışmanın boyutunu değiştirmiş bakıyorumda.toyota harcinde citroen c4 110 bg ,opel astra enjoy,opel vectra 2.0 cd. her aracın beklentisi ve segmenti farklı.forumdaki yorum yapan arkadaşları farklı pencerelerden bakmaya davet ediyorum.yinede ilginize teşekkür ederim.keyifli forumlar......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Temmuz 29, 2010, 19:07:10 »
Sizi Honda Forumundada görmüştüm ama cevap yazmamıştım , şimdi sizin yazdıklarınız hakkında daha net bir görüşüm olduğu için yazıyorum. Yinede fazla konuşup kalp kırmayacağım.

arkadaşlar artılar frenleri daha iyi,sürüşü daha güzel ve keyifli jdm olması baktırtıyor:) ve tabiki daha güçlü. toyotayı karalamak istemem ama honda gercekten güzel arac..
Sürüşü dahamı güzel? :D :D :D
JDMmi? :D :D :D JDMnin ne olduğunu bize açıklarmısınız göksel bey :)

Bence güzel bir tercih , bende olsam XEİnin üzerine 1.500 lira verip GLİ alacağıma , 3.000 lira verip 1.6ies alırdım. Her zaman söylediğim gibi E100 corollalar olması gerekenden daha fazla para ediyor. Bu arabalara talep olması gerekenden çok daha fazla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 01, 2010, 00:12:11 »
Erdem abi aslında aynı paraya 1.6 si alınır 136 hp heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #35 : Ağustos 01, 2010, 00:18:13 »
toyotayı satıp honda almam kişisel tercihim benim, daha doğrusu toyotyı satıp başka marka almam zevki,gidişi ve şekliyle bambaşka geliyor bana... toyotaya binmek ayrıcalık bence, askerden geldiğimde efsaneyi satmadan auris almayı düşünüyorum bu aralar gözüme beyazı çok hoş görünmeye başladı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 01, 2010, 00:51:05 »
Erdem abi aslında aynı paraya 1.6 si alınır 136 hp heralde
Evet kardeşm bende 1993-1994 civic 1.6 si tercih ederdim ama Sİ 136 hp değil , orjinal haliyle en kral 118hp gibi bir değer verir diye tahmin ediyorum. (kullanım kitapçığını okumadım)

Hea turbo çakınca 136hp güç alabilirsin. :)
bu arada arkadaşın sattığı araba , yani 1.6XEİ 1.6civicSİ ıda , aldığı arabayıda   kalkışta ikiye katlayıp dörde böler. ;)

Arkadaşım XEİsiyle hondacı bi arkadaşla kalktı 2.vitesi kullanmayacağını söyledi ve harbiden kullanmadı. 3.vitesle bile uzun süre dayandı.

Ama her zaman söylerim ; hondanın devir ibresinin verdiği zevki , Toyotanın vitesinden bile alamazsın. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 01, 2010, 00:53:57 »
abi si'ler 136 hp orjinal olması lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 01, 2010, 02:28:15 »
Evet kardeşm bende 1993-1994 civic 1.6 si tercih ederdim ama Sİ 136 hp değil , orjinal haliyle en kral 118hp gibi bir değer verir diye tahmin ediyorum. (kullanım kitapçığını okumadım)

Hea turbo çakınca 136hp güç alabilirsin. :)
bu arada arkadaşın sattığı araba , yani 1.6XEİ 1.6civicSİ ıda , aldığı arabayıda   kalkışta ikiye katlayıp dörde böler. ;)

Arkadaşım XEİsiyle hondacı bi arkadaşla kalktı 2.vitesi kullanmayacağını söyledi ve harbiden kullanmadı. 3.vitesle bile uzun süre dayandı.

Ama her zaman söylerim ; hondanın devir ibresinin verdiği zevki , Toyotanın vitesinden bile alamazsın. :D
abi si'ler 136 hp orjinal olması lazım.
Doğrudur vallahi , kaç hp olduğunu bilmiyordum. Zaten bilsemde aklımda kalmıyor araçların kaç hp oldukları. :) Ama 106gtı civicSİ'a çakıyor , onu biliyorum bak :D    106GTI'ın 120hp olduğunu düşünerekte 136hp olması bana pek mantıklı gelmedi , şimdi faceden arkadaşa sordum , gerçekten 136hp olarak biliniyormuş. Ama ilginç birşey söyleyim , oda bana ''136hp olarak geçiyor ama dynoda 125bile çıkmıyor'' dedi. Onunda eskiden Sİ'ı vardı ve sözüne güvenirim.
Ama yinede ben o işi araştıracağım çünkü civicSİ eğer gerçekten 136 hp ise benim arabada 120 falan vardır. :D  Tabi bunu şaka olarak söylüyorum , çünkü araçların hpleri hızlanmalarıyla doğru orantılı değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Ağustos 01, 2010, 21:07:55 »
performans isteyene vti derim daha sı typer,s2000...... si hava civa kalır...dediğim gibi xei den daha keyifli....