0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
honda aşkı insana 2000 km yol yaptırabiliyor:) aracım 150000 km de orjinal.tabik ben biraz oynadım araçla:) 16500 tl ye aldım.toyoya göre daha donanımlı,güçlü ve çekici...
Sen böyle vizyonsuzsan satarlar aleti sana alırlar paralarını sende oturursun daha uzun yıllar boş arabaların içinde .
2007 öncesi honda gerçektende bom boş mu? Aynı model yılları karşılaştırıldığında corollada ne fazla var gerçekten çok merak ettim şimdi. Hani ikisinide kullanmamış olsam...
bizde ikisi de vardı abi sana söylim.ES7 Honda civicte (en dolusu) 4 hava yastığı klima radyo kaset çalar abs eps srs ebd far yıkama çelik jant elektrikli ısıtmalı aynalar sis farı.Sol donanım corolla da(en dolusu) 8 hava yastığı dijital klima radyo cd çalar yol bilgisayarı abs srs ebd çelik jant elektrikli ısıtmalı aynalar.Fark fazladan 4 hava yastığı dijital klima cd çalar yol bilgisayarı.(bu arada terra en boşlarda ise 4 hava yastığı klima radyo kaset çalar yol bilgisayarı abs srs ebd sis farı elektrikli yan aynalar.)Farkı sen çöz abi
aracımı satsam yne toyota alırım kişisel tercih tabi herkesin farklı hayırlı ugurlu olsun.
hayal büyük
arkadaşlar artılar frenleri daha iyi,sürüşü daha güzel ve keyifli jdm olması baktırtıyor:) ve tabiki daha güçlü. toyotayı karalamak istemem ama honda gercekten güzel arac..
Erdem abi aslında aynı paraya 1.6 si alınır 136 hp heralde
Evet kardeşm bende 1993-1994 civic 1.6 si tercih ederdim ama Sİ 136 hp değil , orjinal haliyle en kral 118hp gibi bir değer verir diye tahmin ediyorum. (kullanım kitapçığını okumadım) Hea turbo çakınca 136hp güç alabilirsin. bu arada arkadaşın sattığı araba , yani 1.6XEİ 1.6civicSİ ıda , aldığı arabayıda kalkışta ikiye katlayıp dörde böler. Arkadaşım XEİsiyle hondacı bi arkadaşla kalktı 2.vitesi kullanmayacağını söyledi ve harbiden kullanmadı. 3.vitesle bile uzun süre dayandı.Ama her zaman söylerim ; hondanın devir ibresinin verdiği zevki , Toyotanın vitesinden bile alamazsın.
abi si'ler 136 hp orjinal olması lazım.