0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gelmezzzzz %84 varken toyota o motoru getirmez
en azından ötv oranları motor hacmine göre olmamalı, tüm otomobiller için %40 ötv olsun, firmalarda istediği motoru getirip satsın, hangi çağda yaşıyorsak
bence motor hacmine göre vergilendirme kalmalı, tabi şu vergilendirme olayını biraz daha(bayaa) insaflı yaparlarsa sorun kalmicak. 3.2 motora binen biriyle 1.4 aracı olanın aynı vergiyi vermesi bence adaletsizlik olur.
bunun çözümü farklı ötv oranları değildir ki !hatta bununla ilgili olarak kampanyalar başlatmalı diye düşünüyorum
Verdiğiniz ayrıntıların herkes için çok faydalı olacağını düşünüyorum, teşekkürler Uğur bey. Aracınız benzinli yanılmıyorsam değil mi? Motor özellikleri hakkında (tüketim, performans, vs.) fikir edinirseniz, d4d, Dual Vvt-i başlığında paylaşmanızı ve bununda herkes için çok faydalı olabileceğini düşünüyorum.
5 - Bu arac kesinlikle Elegant paketi ile alinmali bence , bir cok tatmin edici ozelligi barindiriyor ( bazi basit eksiklikleri de var tabiki ) * Elegant paketinde park sensorunun standart olmamasi cok ilginc mesela * Elegant paketinde alarm olmamasi eksiklik
7 - Aracin gogsunde ( Elegant paketinde 6 hoporlor bulundugu icin , cd calarin hemen ustundeki kisimda hoporlor var ) kucuk bir kac goz bulunmamasi buyuk eksiklik , comfort paketinde cd calarin ustunde bir goz var mesela , vitesin altindaki kucuk goz hem ulasilmasi zor hem de yetersiz kaliyor