ben dün itbariyle Lpgsi yanlış takılmış (sıralı değil) Muayenesi geçmiş birçok yerinde boyası olan ön sağ çamurluk değişmiş yan ayna,km teli, karter contası rotlarında problemi olan birçok yerinde daha masrafı olan 1999 model Toyota terra 1.3 179.000km (Olumlu yanları Klimalı,Lastikler yeni Brigstone) sahibi oldum diyebiliriz ilk olarak 11,000 tl anlaşmıştık şuan için 9,000tl fiyatla
ben size bu aracı almaya değer mi?
masraf yapsam kaç tlye mal olur ?
bu fiyatla bu kadar kusur gözardı edilir mi?bana bu konuda acil bilgi yardım dönerseniz sevinirim
Yani anlaşılan adam arabasına hiç bakmamış.
Bence 12-13 bin tl'ye daha düzgün bi araba bulabilirsin.
Hiç uğraşma başını ağrıtır bence bu araba...!
hiç uğraşma o araçla derim. çok temizleri var 11.500 civarında.
Yerinde olsam o araca bulaşmazdım.
En zor şey araba almak,

En zor şey araba satmak

mademki bu forumdasın, bence diğer alternatiflerine bak 3-5 kuruş fazla ver kafan rahat olsun.
aracı aldım ama isteyerek değil herneyse şuan bir sorunum var kilometre telinin şanzumana giren kısmında bir parça varmış o yok ve km teli çalışmıyo konu hk bilgisi olan var mı servisi komple değişim yapıyor ve 200 tl istiyor
ersin hocam hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok. bence sanayiye çek aracı, bu saydığın eksikleri toyota özel servisinde hallederler. 1.3 motor klimayı kaldırmakta güçlük çekebilir özellikle antalya gibi bir yerde. bende de 1.3 86 hp lik 99 model vardı. klima taktıracaktım ama önermedi ustam.sattım aracı bende.
sanayide bir arkadaşa yaptırdım 450 tl ama km telini takamadı parçasını yan sanayide dahi bulamadık çıkma olarak bulabileceğim bir yer varmı?
Kilometre müşürü sorunu bende de vardı, geçen ay Bursa'da bir parçacıda buldum, ama parçacının ustası eskisini tamir ettiği için fiyatını sormadım, isterseniz parçacının isim ve telefonunu verebilirim.
çok iyi olur mehmet bey ....
bence hiç uğraşmayın bakımlı temiz arba almak daha mantıklı sizin almak istediğiniz araca hiç bakım yapılmamış lastiklerin yeni olmasına aldanmayın daha önce eski lastiklerle binilmiş aracın bilgisayarlı makinelerde test edilip ne kadar güvenilir sağlam olduğu ispatlandıktan sonra deeğr biçilmelidir ve araç 1,3 birde tüple binilmek isteniyor yolda bide klimayı açarsanız toros la yan yana gidersiniz

yani toyota binmiş sayılmazsınız arkadaşlar küçük motorlu araçlara özenmeyin benim aracım 1,6 16 valve ve 114 beygir ama neden bu araç 1,3 motorlardan daha az yakıyor?
Bir dünya çıkmacı vae googleda aratırsan küçük bedeller karşılığında kargo ile bile gönderdiklerini göreceksin. Hayırlı olsun şimdiden aracın.
1,3 birde tüple binilmek isteniyor yolda bide klimayı açarsanız toros la yan yana gidersiniz
yani toyota binmiş sayılmazsınız
Böyle bişey kesinlikle olmaz
aracım tüplü ve klima açınca çok da bir fark görmüyorum
Yanlış anlaşılmasın corollanın ölüsü torosu yolda rakip bile almaz
hele ki siz 99 model 16 valf 86 beygir bir aractan bahsediyorsunuz...
sezer kardeşim kusura bakma lütfen yağmurlu bir gün dü istanbuldan geçtiğimiz sırada arka koltukta yatıyordum birden arkadaşım uyandırdı beni hız göstergesindeki kadrana ve önümüzde giden araca bakarmısın dedi baktımki 140 km sürat yapıyoruz önümüzdede toros gidiyor bu gidiş yaklaşık 15 dakika sürdü neyse benimkine espri diyelim ben toyota sevdalısı asla arabamı yerlilerle kıyaslamam her zaman ve heryerde toyota derim .
Ersin bey pm ile gönderdim, saygılar..
Araba cok guzel araba ama sizin bahsettiginiz pek iyi durumda degil herhalde bence masraf yapmayip 2-3 lira daha fazla verip duzgununu almak daha mantikli .
harcayacağınız parayı satıp üstüne koyun temiz araç alın ve sizin yerinizde olsam 97 gli alırım paşa gibi binerim
gerçi en temiz aracıda alsak rahat 500 tl gidiyor gitmez diyoruz ama gidiyor

lastik alırsın ne biliyim akü alırsın en basiti kafanın rahat etmesi için rot balansa sokarsın demi

ben olsam bunları yapardım yani
Arkadaşlar aracı almış hala alma diyorsunuz. Güle güle kullan Ersin kardeş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle eksiklerini tamamlar mis gibi binersiniz
kardeş hiç durma al....yok 1.3 tutulmuyor diyenlere kop dağını ilk çıkma garentisi veriyorum...özellikle vvt motorlarla.
yalnız haberin olsun o arabanın trigel seti değişecek tam zamanı...250 ye yaptırırsın.ama dışarda.tüp le 175 vurdum.
ben bu arabadan hayatta vazgeçmem....
al kardeşim al