0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kadar pislik atılan VW'nin Türkiye'de bu kadar beğenilmesi ilginç.
o kadar para versen bence sen de beğenirdin abi ben bu testelere güvenmiyorum, toyotaya da güvenmiyorum yani..çünkü gayet kullanıcılara soruluyor (bana hiç sormadılar) bir çok vw kullanıcısı araçlarının sorunsuz olduğuna inanıyor, çıkan sorunları normal görüyor, nikelaj mı soyuldu? normaldir..egr valfi mi bozuldu? normaldir... koskoca vw bu..tarzında bir düşünce var..
Türkay o zaman bu işin en doğru yöntemi tarafsız bir jüri bulup onlara sormak Valla bak şaka yapmıyorum Diğer türlü arabamdan memnun değilim diyecek delikanlı bulmak zor olur yani
Reklam beğendiriyor.Vw nin türkiye distbiritörü sayesinde bu kadar kalıte oldu bu marka.Anlmadığım interette bazen cadyylere bakıyorum.Hafif oynanmışlara 2008 doğuş oto cıkıslı yazıyor 50.000 tl istiyor doğuş ne koydu senın arabanada bu parayı istemekte hak göruyorsun aracına.Kimbilir kaça aldı gidip boşunu alsa 1-2 haftada bursada aynı işciliği cok daha ucuza yaptırırsın 50.000 tl istemezsın satarken.
bunlar pazarlama tekniği ve bu tekniği türkiyede en iyi kullanan iki ditribütör var. biri doğuş, diğeri borusan. hoş ikisi de tekel. anlamadığım bişeyde şu, passat doğuş oto çıkışlı olmayıp ne olabilirki. doğuş otodan başka ditribütör mü var ki türkiyede.