0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özer bey iyi günlerde kullanın. sensör ve kamera hoş görünüyor. ama 85 tl işçilik ve 1 gün serviste kalması bana abartı gibi geldi.önler için bir önerim var naçizane; iki sensörü öne taktırın, diğer ikisini yanlara. yani ön tekerlerin hemen önüne. dar yerlerden geçmek zorunda kaldığınızda büyük faydası olur. tekrar hayırlı olsun.
tamponu bizzat kendim söktüm ve herşeyiyle kendim taktım. pazar öğle 12-1 sıralarında başladım. akşam 5 de son kontrolleri yapıyordum. tertemiz oldu, içim rahat. ustaların en sevmediğim yanı; geçmelere ve tırnaklara gerekli özeni göstermeyip kırarlar, sonra yenisini temin etmeden öylece takarlar. bir kaç ay sonra tampon oynar yavaş yavaş düşer aşağı.
benim taktığım kısım bayağı kalındı ama ölçmedim. nasıl anlatayım, hani kutudan çıkan punç ucu varya onun içini dolduracak kalınlıkta. yani dipten dişlere kadar doldurdu.yanında yakınında olsaydım, mutlaka sana yardıma gelirdim. arabayla uğraşıp bişeyler yapmaktan gerçekten zevk alıyorum.
Özer bey ben taktım sizin bu kamera sisteminden. Ama sadece kamera park sensörü yok yani. Gayet güzel oldu, artık geri geri tampona 1 cm kalana kadar engele yanaşabiliyorum.
Güle güle kullanın Özer Bey.Onatça ile ilgili durumu ben de duyuyorum. Böyle olursa ben de 50.000 bakımını es geçeceğim sanırım. Ya da dışarıda bir yerlerde yaptıracağım.