0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15 senedir var ama ben ilk defa görüyorum...
2. fotoda, sağdaki aracın ızgaraları çok hoş.
Atakan, bu araba 10-15 senedir var, son modeli birazcik spor olmus ama yildan yila cok degisen bir model degil.
Ahmet bey ne kadar şanslısınız görün işte, sizin alıştığınız sıradan araçlar bize çok yabancı. ben de ilk defa gördüm. zaten yakın geçmişe kadar yollarda kuştan farklı araç görsek şaşırıyorduk.
Arkadaslar, bu farkli arac da Toyota'nin geri cagirma kampanyasindan nasibini aliyor sonunda. 600bin Sienna, yedek lastigi tasiyan kablonun Amerika'nin soguk bolgelerinde yol tuzundan dolayi paslanip kirilmasi ile yedek lastigin yola dusmesine sebep oldugundan hareketle geri cagiriliyor. 600,000 Sienna. Geri cagirmadan etkilenen modeller 1998 yili ile 2010 yili arasinda uretilen butun Sienna'lar.Toyota'yi sabote etme kampanyasi cercevesinde bakalim Toyota daha neler yapmak zorunda birakilacak...http://wot.motortrend.com/6634042/recalls/toyota-recalling-600000-sienna-minivans-for-cold-climate-corrosion-issue/index.html
geçen gün kırıkkaleden ankaraya giderken, önümdeki sarı (taksi) şahinden yola bir parça düştü. ilk etapta kağıdı havalandırdı zannettim ama yinede sola kaçtım. şahin sağda durdu, parçanın yanından geçerken baktım, gözlerime inanamadım, kocaman metal bir parça. artık devirdaimmidir nedir. iyiki şu kağıdı bi eziyim diye üstüne gitmemişim. araba dediğin böyle olacak yıllardır yollarda, geri çağrılan tofaş duydunuz mu?
bu ne be..aile aracı değil minibüs olmuş bu çakma vito