Gönderen Konu: toyota araç tavsiyesine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 2921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: toyota araç tavsiyesine ihtiyacım var
« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2010, 21:03:25 »
atakan yardımların için sağol zze11 en son durumda alacagım kasa biraz daha sabretmekte fayda var sanırım. yaza kadar  fiyatlarda da belki değişiklik olur.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2010, 21:03:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2010, 21:07:36 »
  Km. den ziyade önceki sahibinin araca nasıl baktığı önemli bence.
 Önce tam olarak ne istediğinizi (segment, donanım vs.) belirleyip sonra ona göre eleme yapmak daha mantıklı olur.
 Yaza doğru fiyatlar artar bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2010, 21:08:19 »
bu zamanda araba alınmaz.yaz dönemi ikinci el piyasası çoşmuş durumda.kışa doğru en az 500 ile 750 tl en az fiyatlar düşer.sende uzun vadede bineceksen en temizini en güzel fiyata alırsın sabretmen lazım.bide nette aratırken 500 tl fazla arat çünkü herkez şişirme fiyat koyuyor.bir çoğu telde bile düşüyor o fiyatı
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #23 : Nisan 06, 2010, 00:01:15 »
km, yıl ile orantılı olmalı 2005-2006 için fazla mesela dediğin km.
Bi AwEnSiS GördÜm SanKİ!!!  :o  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #24 : Nisan 06, 2010, 00:25:42 »
bende otomatık vıtes var ben uzak dur derim otomatiklerden.
arıza falan old. değilde performans ve yakıt olarak cok fark ediyor
ama dediğim gibi Allah'a şükür simdiye kadar ariza yapmadi insallah yapmazda :D
km de zaten söylemişler (max.  aracın yası*20000km) tabi bu benzinli için

şimdiden hayırlı olsun
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2010, 16:17:26 »
arkadaşlar toyota hastalık gibi oldu ama sanırım maddi sorunlar dolayısıyla forda yönelmeye başlıyorum sizce nasıl kötü bir fikirmi kızmayın ama soruyorum diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2010, 19:38:50 »
ford da toyota kadar olmasın kalitelidir şıktır ama pahalıdır hem araç olarak hem yedek parça olarak pişman olabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 07, 2010, 19:48:19 »
bence; al bi avensis, bin ömür boyu...
bana dua edersin. ben corona ya biniyorum ve bu rahatlığı bu genişliği mersedesten başkasında bulamıyorum.
http://www.sahibinden.com/akedemisyenden_lpg_li_avensis_2_0_sol-16WQQaXQQ23547619WQQpXQQdisplayitem
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2010, 20:09:07 »
ford'un toyotanın rahatlıgını asla ve asla veremeyecegini sakın unutma derim ben  -_- -_-  -_-
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 07, 2010, 20:58:50 »
arkadaşlar toyota hastalık gibi oldu ama sanırım maddi sorunlar dolayısıyla forda yönelmeye başlıyorum sizce nasıl kötü bir fikirmi kızmayın ama soruyorum diye.
Erkan Bey Tanışma bölümünde açtığınız başlık altında yaş, şehir ve meslek bilgilerinize değinerek kendinizden bahseder misiniz?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 29, 2010, 21:16:41 »
arkadaşlar amcama bugun 2004 toyota corolla 1.6 benzinli sol aldık...arac daha 65 bınde 0 hatalı kullanım zevkı olarak falan hosuma gıttı ancak bazı arkadaşlarda opel hakkında atıp tutmuşlar bizimde astra g 1.6 elegance model arabamız var 120 bınde ve aracta tık demedı tamam toyotayı sevıyorsunuzda bu kadarda sallamayın lutfen bir arkadaş malzeme kalıtesınden bahsetmısde safranboluya yolun duserse benım arabadakı malzeme kalıtesını bır gosterıyım :) gelelım toyotaya arabanın gıdısı güzel 110 bg oldugunu fark ettırıyor.astrayla *** girdiğim viraja girmeyı denedım arkasını biraz salladı o yuzden yol tutusunu pek beğenmedım konfor olarak gayet güzel ilk toyota arabamız ama araca kanımız ısındı...
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami
 hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 29, 2010, 21:35:52 »
arkadaşlar amcama bugun 2004 toyota corolla 1.6 benzinli sol aldık...arac daha 65 bınde 0 hatalı kullanım zevkı olarak falan hosuma gıttı ancak bazı arkadaşlarda opel hakkında atıp tutmuşlar bizimde astra g 1.6 elegance model arabamız var 120 bınde ve aracta tık demedı tamam toyotayı sevıyorsunuzda bu kadarda sallamayın lutfen bir arkadaş malzeme kalıtesınden bahsetmısde safranboluya yolun duserse benım arabadakı malzeme kalıtesını bır gosterıyım :) gelelım toyotaya arabanın gıdısı güzel 110 bg oldugunu fark ettırıyor.astrayla 140 girdiğim viraja girmeyı denedım arkasını biraz salladı o yuzden yol tutusunu pek beğenmedım konfor olarak gayet güzel ilk toyota arabamız ama araca kanımız ısındı...
tık demiyor olabilir fakat bir çoğu diyor.her hangibi bir yedek parçasıda biraz tuzlu.yol tutuşu iyi bence corollodan iyi fakat konforlu değil.corolla bozuk zeminde astradan çok çok daha konforlu.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 29, 2010, 21:54:45 »
bence çok marka sempatizanısınız sert süspansıyonu abartıldığı gıbı değil kesinlikle...arıza konusuna gelınce opelin 4 tane buyuk forum sıtesı var istersenız pm yoluyla atabilirim gidin üye olun opel çok arıza yaparmı dıye bir baslık açın gelen yorumları okuyun apacinin eline düşmüş bir opeli alırsanız bir araba parası harcasanız yinede adam edemezsınız ama adam gibi kullanılan bir opel kesınlıkle sızı uzmez ;) yedek parçasıda pahalı demıssınız ben daha agustosta 4 amortisör yayalar dahıl baskı balata komple yağı suyu ön frenler  falan komple orjinal parçalar 1000 tl para verdım ve allaha şükür suanda 1 tl masrafı yok sız ne kadar harcardınız toyotoyla bu bakımlara ?
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 29, 2010, 22:17:43 »
 Konunun polemiğe dönüşmemesi için müdahale etmek zorundayım. Konuyu kilitliyorum.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid