0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni corollada da arka zeminin düz olması lazım[/quote]evet arka zemin duz, o ortadaki sislik yok. onun yerine nerde ise 2 santim yükseliginde hissedilmeyen bir kabarıklık var. yani tam duzdedegil ama hissedilmez, rahatsız etmez bir yuksekligi var.civic'te bu var mı bilmiyorum. tam duzde olabilir.
Sedanları kastediyorsun galiba sırf tasarımını beğendiğim için Civic derim.Hatchback için birşey diyemeyeceğim, daha test etmedim ama büyük ihtimalle Auris olurdu.[/quote]Kesinlikle aynı düşüncedeyim..Civic kullanmayan da motorunun ne kadar atak olduğunu bilemez.. Dayımda var, oldukça güzel gidiyor.125 hp nihayetinde.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim..Civic kullanmayan da motorunun ne kadar atak olduğunu bilemez.. Dayımda var, oldukça güzel gidiyor.125 hp nihayetinde.[/quote]bende sana katılıyorum cem civic kullanmayan motorunu bilmez.... !!!
bende sana şöyle bişey anlatiim...Bende Arabama abart egzoz taktırmayı çok düşündüm tam gaza geldim ve kendimi sanayide bulmuşken..egzozcu usta beni tekrar dünyaya döndürdü...egzoz yerine hava filtresi taktır yazık olucak egzozuna...en sağlam egzoz TOYOTA'da var dedi..biz parayı tofaş ve renolardan kazanıyoruz dedi...reno derken eski modelleri kastetti zannettim...ve sordum hangi renolar ya diye oda yeni meganlar dedi..ben şok oldum..bir yıllık egzozlar parçalanıyomuş..... iyi düşün bence toyota yada civic .....meganı zaten düşünme bile[/quote]+1 helal olsun o ustaya çok doğru söylemiş valla bu 3 modelde megane ye bakmam bile reno arabamı ya eniştemde vardı yolda giderken konuştuklarımızı duyamıyorduk iğrenç bi araba. . . civic ve corolla birbirine çok yakın zaten . . . v-tec biraz daha spor model üretiyor vvt-i ise aile arabası neredeyse motor olarak civic daha iyi döşeme ve görünüm olarak bence corolla diyorum. . .
Toyota'nin sanzimani ön kisimda. Arka taraftaki yolcu ile ne alakasi var?[/quote] Bir meganzede olarak 2 satır birşeyler yazmayı bir borç bilirim kendime 2004 de sıfır megan aldım 1.5 dcı..2 aylık araçla gecenin yarısı kuş uçmaz kervan gecmez bir yerde yolda kaldım.Aracın tüm elektirik aksamı bir anda felç oldu durup dururken hemde park halinde.Kapılar kitlenmedi camlar iptal park lambaları yanıyordu onları bile sönduremedim.2.5 saatlik bir bekleyişin ardından renault yol yardım ekibi geldi ..Aracın sağına baktılar soluna baktılar birşey anlayamadılar.Akü kutup başlarını söküp tekrar bağladılar.Araç düzeldi.Arıza sebebini sordum, kem küm, sonunda bizde anlamadık dediler ..Daha sonra yaklaşık 3 ay gibi bir zaman sonra bir iş için gittiğim Bursa'da sabah araca binip kontağı çevirdiğimde yine aynı sorun baş gösterdi..Bu sefer gelen arkadaş mais merkezden geldi direk..Daha ben sorunu anlatmadan,açtı kaputu cam sileceklerinin rölesini deiğiştirdi ve araç düzeldi ..15 bin km deki araçla 2 kere yolda kaldım.Ve düşünün beni yolda bırakan ,bütün arabanın elektirik sistemini felç eden 5 ytl lik bir röle ..E peki ben ne yaptım ? ilk fırsatta sattım kurtuldum
toyotanın yeni corollasından hiç haz etmediğimi söylemek istiyorum benım 99 arabam bile daha güzel gözüküyor.... yeni corollayı sürmedim fakat megan la civici sürme şansım oldu...ben corollayı tip yüzünden direk eliyorum......ben olsam civic alırım modifeyde yapılır parcasıda bol ucuz...700 TL ye mugen replkia body-kit var yeni civic için ben civic alırdım