0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi dediğin gibi bazen hiç olmadık yerlerde uygulama yapabiliyorlar.Buda insanlara ister istemez zarar verebiliyor.Kaza dediğine göre çok kötü olmuş.Allah yaralılara acil şifalar versin...
Kemal abi bunun gibi bir şey olsa gerek...http://www.izlesen.org/trafik-polisi-yanlis-yerde-durunca.html Buda ambulans sirenini duyunca insanların esas yapması gerekeni gösterir videohttp://www.dailymotion.com/video/xcjox2_bu-trafikteki-ynsanlara-dikkat_lifestyle
Buda ambulans sirenini duyunca insanların esas yapması gerekeni gösterir video
Çok üzücü ve ibret alınması gereken bir olay
Kemal abinin dediği gibi bazen hiç olmadık yerlerde uygulama yapabiliyorlar.Buda insanlara ister istemez zarar verebiliyor.Kaza dediğine göre çok kötü olmuş.Allah yaralılara acil şifalar versin...
Kemal abi bahsettiğiniz yeri çok iyi biliyorum. Bir keresinde bende o yolda 70-80 km/sa hızla giderken kendimi kukaların arasında bulmuştum. Neyse ki ben durabilmiştim ancak polislerle tartışmıştık. Canımıza kastın mı var yavaş ol vs. diye çıkışmıştı polis. "Ölür müsün, öldürür müsün" sözü sanki tam bu olay için söylemiş...
Benim aklıma takılan da, şehiriçinde yani o yolda hız sınırı 50 değil mi? Nasıl hangi cesaretle, hangi salaklıkla o kadar hızlı gidebiliyor bu çarpıp kaçan katil sürücü? Eğer kurallara uyup 50km/saat hızla gidiyor olsaydı belki kaza yine olurdu ama bu kadar feci olmazdı.
2 yıl önce kadar İdealtepe-Maltepe arasında radar ile trafik kontrolü yapılırken polislere aynı soruyu ben sordum. Burada hız limiti 50 km/h olmasına rağmen çoğu sürücüler 80-100 ile gidiyor. Bunların hepsine ceza yazmanız gerekmez mi? dediğimde; Bu 50 km/h hız limiti levhalarının ancak İl Belediye Meclis kararı ile değiştirebileceği, kendilerinin ise 70-80 km/h hıza müsade ettiklerini beyan ettiler.Hatta bir polis ben bile 50 km/h hızla gitmem dedi. Buradan anlaşılan, bu yolda 50 nin üzerinde üzerinde kesinleşmiş olarak belirli bir hız limiti yok. Daha açıkçası onların insiyatifine kalmış bir şey. Ancak kararlaştırılan hızdan fazla olarak radara yakalananların yapacakları bir şey de yok.