0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar 2011 1.33 corolla
Arabamızı geçen hafta aldık. Gerçekten çok güzel. Hem konforlu hem sessiz ayrıca donanımıda gayet yeterli. 160 km yol yaptık. Ortalama yakıt tüketimi 11,6 dan 9,4'e kadar düştü. Her kullanımımda arabaya alıştıkça daha da düşüyor. Çok fazla performans beklemeyen ve yolda yavaş bir şekilde araba sürmekten hoşlanan babam ve benim için çok keyifli. Çok önemli olmayan bir kaç eksiklik var.Mesela bir arkadaş bir başlık açmıştı. Bagajdan gözüken kablolar(Gerçi ben kontrol etmedim ) ve cam otomatiğinde bulunmayan ışıklar. Sadece bir tanesine (auto) ışık var diğerlerinede 3 tane ampul takılabilirdi. Bu konuda arkadaşa son derece hak veriyorum. En başlarda debriyaja alışamamaktan dolayı biraz koku yaptı. Çekişinde hiç bir sorun yok gayet başarılı. Şu an için çok çok memnunuz 1.33 corollamızdan. Bi de şu park sensörüne alışabilseydim çok bağrıyo bi iniyom daha bi ton yer var
Düğmeler değişiyor mu sordun mu atilla? Sanırım elegant modellerinde bi tek böyle bir sıkıntı yok. Acaba yapışkanlı fosforlu kağıt mı alsak Kablolara akşam bakacam kafama takıldı