0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim benim abin ve seni ayırmaz birbirinden kimse abin bir sen bir, hepimiz bir biz bir racon kesmiyoruz burda..kafa... noluo ya dur karıştı geçmiş olsun kardeşim benim ya, hayır vardır her şeyde, konur yerine daha iyisi inşallah
abimin forumda bi çok arkadaşı vardı.heralde ben daha kabul görmedim konu fazla kimsenin ilgisini çekmedi.O kadar muhabbet var ama neyse
Sonuçta burdaki kimse , kimsenin altındaki arabaya göre değer vermiyor ,Burada amacımız bir ortamda paylaşıma katılmak ise Redline da bizim için Güzel paylaşımız olan bir kardeşimizdirAltında araba olmamasıda hiç sorun değil , Kimseye arabasına göre değer verilmiyor , Şahsen benim için buradaki arkadaşlarımdan 0km Avensisi olanla , e101Corollası olan arasında hiç bir fark yok , Corollası olan avensisi bilmez , Avensisi olan E101in keyfini hiç bilmez. İnsanları birbirinden ayıran karakterleridir. Sen böyle devam ettiğin sürece her zaman bizim arkadaşımızsın , Çok kişinin mesaj yazmaması sana özel değil , ''Arabamı sattım'' gibi bir konu açıldığında , insanların ilgisini çekmediğinden olsa gerek pek üstüne düşülmüyor.
insan heryere arabayla gitmeye alışınca zor oluyor biz de araç pert olunca 5-6 ay arabasız kaldık burnunu sürtüyo adamın nerde benim japanım diyosun umarım kısa zamanda daha iyileriyle görürüz sizi