0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan bey, bende sizin gibi düşünüyordum. Ama 4 ay dayanabildim.Gittim 1400 Tl ye Zavoli kit LPG yaptırdım.LPG li araç 200.000 km de sorun çıkarıyorsa bu demek gazdan yapılacak tasarruf 25.000-30.000 TL demek.Bu da araç parasını çıkarmış demek oluyor . 4000 km de aracım gittim LPG yaptırdım. Şükür sorunsuz biniyorum. Şimdilik 1000 km gittim. Yaptığın tasarruf 140 Tl. LPG ye en iyi uyum sağlayan motor Toyoto deniyor. Son karar sizin.
LPG taktırdığın zaman, (iyi bir ustaya tabiki) diyeceğin tek şey şu olacaktır;Ahh niye taktırmadım bunca zaman lpg'yi yazıklar olsun benzine verdiğim paraya...
sana kesinlikle katılıyorum serkan kardeşim bende almadan çok araştırdım en sonunda benzinli alıp lpg taktırmaya karar verdim öylede yaptım.şuan memnunum uzun yıllar bineceksem rahat rahat binerim dedim.inş.pişman olmam.
bence büyük bir firmanın bayisine gidersen bu işlem için memlun kalırsın arkadaşım....bi de ikametine yakın olanı seçmen senin açından iyi olur.....çünkü göstergelerde sorun çıkabiliyor şamandra felan o zaman çok km yapmazsın......