0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel alet kaç para bu Erdem birde ayarlar nasıl ve nerden yapılıyor???[/quote]Kamber açıalrını en alttaki plaka şeklindeki parçalardan ayarlıyorsun. Yumuşaklığı en üstteki musluktan yapıyorsun yükseklik ayarınıda helezonun hemen altındaki somunu sıkıp gevşeterek aşağı yukarı hareket ettirerek ayarlıyorsun.[quote=Coşkun Demiratlı]erdem abı 2.el neden dusunmuyosun bır cok marka var....[/quote]Param osla da almam biraz zor aslında arcı ailem de kullanıyor sadece benim aracım değil ve aslında çok fuzuli bir harcama. ondan 2. elini de düşünmem
yaa oofff tr yye getiren varmğıdır acaba tam olarak fiyat yazarsan gzl olur [/quote] 1.145,95€ Almanya fiyatı
offfffff işte o bzi aşarmış [/quote]
Ya ben bu steyi duydum ama güvenemiyorum ne yazık ki artı olarak düşünmüyorumda böle bişiy yapmayı. Firmalar yüzbinlerce dolar altyapı hazırlığı gibi şeyler yapıyolar ama buradaki vatandaş her araca yaparım diyor..... [/quote]Haklısınız ilk olarak bende öyle düşünmüştüm fakat kendi aracıma yapılırken bizzat başında durdum ve daha sonradan yurt dışından sitelerde incelediğim yapının aynısı olduğunu gördüm. Ayrıca Nizam usta Bilstein firması ile sürekli bağlantı halinde, Tabiki diğer firmaların yaptıklarıyla aynı performansı bekleyemessiniz ama kimsenin canıda o kadar tatlı değil
YakınDa ßénDé alCAm HawaLı SüspanSiyon[/quote]1. Böyle garip karakterler Türkce'de yok. Düzgün yazmanizi rica ediyorum.2. Havali süspansiyon degildir. Burda konusulan coil-over, otobüs süspansiyonu degil. Farkli seyler.Bu normal süspansiyonun ayarlanabilir bir versiyonu