0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
denemesi bedava.Size söyle söyleyim o zaman ilk aldığım zamanlar motor calısır halde bıraktıgımı unutup yine arabaya bındıgımde marşa basmastım bunu alısana kadar 5-10 defa yapmısımdır ses yalıtımı konusunda toyota gercekten cok basarılı ben çogu kısıyı benzınlı dıye gezdırdıgımı bılıyorum
ben sana inanıyorum kardeş, yalnız bişey sormak istiyorum motor çalışırken marşa basılınca bişey oluyormu arabaya. yani basıyormu marşa. yüksek devirde marş otomatiği çekerse biyerleri kırabilir.
Broadway ile 2004 Corolla arasında pek bi fark yokmuş yani nerdeyse yokmuş. Bizim Yarisler de Torosa eş değer o zaman. Vay halimize bilinçli kullanıcıya bak Madem farkı yok niye aldınız arabayı
+1000Vallahi ne araçmış be.. Bir diğer sayfa da yolda durmuyor,frenleri berbat, DOĞAN SLX koltukları bile bundan iyi vb.yazılmış...... ben artık cevap yetiştirmekten kendimin sorunlarını unuttum. Bu ne kadar kötü bir araçmış birtek ben mi anlamamışım. Keşke Doğan Broadway satılmaya devam edilseymiş bu millet buna layık demek ki Hele Mazdayı bitiren distribitörün getirdiği çin malları ile bir tutulması falan.. Allah aşkına biraz izan biraz insaf.. Bu araçlar bu kadar kötü değil be kardeşim...Benim naçizane tavsiyem bu sayılan araçlar ile kaza riskinizi düşünün birde COROLLA'yı. 2. tavsiyemde diğer markalara ilişkin forum sitelerinde yazılanlara bir göz atın adamlar bırakın gürültüyü konuşmayı, motor ve yürüyen aksam sorunlarını konuşmaktan konfora el atamıyorlar. Birileri yine sataşabilir herkes konuşacak falan diye ama paylaşımlarınızda insaflı olunuz lütfen...
ben buranın fikirlerin paylaşıldığı bir yer zannetmiştim.demekki sadece iyi fikirlerin paylaşılması lazımmış.çin malına gelince de,5 sene sonra hep beraber görecez.
Fanatizm konusunda yorum yapmayacağım ama bu güne kadar yaklaşık 4-5 popüler markanın aracını da kullandım,1.Hangi marka araç olursa olsun, kullanıcı en önemli faktör dünyanın en kral arabası da olsa düzenli bakım, düzgün bir sürüş, hor kullanım en büyük faktörler. 350.000 de sorunsuz şahinde gördüm, 5000 KM. yolda kalmış WV de nihayetinde insan yapımı ürünler 0 km alınmış ve 50 km içersinde yolda kalmış araçlarda gördüm. Tüm bu sonuçlar bir aracı iyi veya kötü olarak yorumlamaya yetmez.2.Çin konusuna 10 yıl boyunca hiç girmeyelim ama yıllar içersinde kazanılan tecrübe ile bir şeyler yapabilirler.3.Corolla (E12) kasa araçlarımız 110KM/s hız sonrasında alışılmışın dışında bir ses çıkartıyor ancak bu ses artan hızlarda belirli bir azalma gösteriyor (Oto yollarımızdaki hız limitleri uyarılarını dikkate alalım )Herkese Selamlar
Erdem, bence artık 1980 ler ve 90 lar daki gibi düşünmemek lazım. Bir çok farklı bölgeden (ABD, Avrupa, Uzak Doğu) ortak işler yapıyorlar ya da aynı yan sanayi firmalarından parça temin ediyorlar. Emin olun piyasa tüketim piyasası artık. Bundan sonra ve özellikle alt ve alt-orta sınıfta araçları uzun süreli ve Efsane niteliğinde göremeyeceğiz.
Yine diğer yandan; örneğin Fransız aracı olarak görülen ve Fransız araç çekingenliği olan sürücülerin bir çoğu artık bazı Japon üreticiler ile Fransız üreticilerin ortak araç yaptıklarını da bilmiyordur. Örneğin P 107 (bildiğim kadarı ile) amblemi dışında hemen hemen tamamen Japon işi.
Yanlış anlamayın ama bu ben inandırıcı gelmedi , Belki pug. firması japonya yada korede yaptırmıştır.