0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.5 Gb ile iyi çalışıyor, en azından şu anki hali.Nihayi şekli ne olur, ne kadar tüketir fikrim yok ama bence temiz bir 1 gb ister en az [/quote]windows un kendisi çalışırda benim kullandığım programlarda eklenince kasabilir sanırım... bi visual studio 400-500mb a kadar kullanıyo bazen bide sanırım 64 bittir bu yeni işlemci yeni anakart falan filan... bi windows için bu kadar uğraşılırmı windowscuyum ezelden vazgeçmem xp den
aslında en iyisi dual core işlemcili olması pcnin hiç kullanmadım ama çok farkettiği söyleniyor..[/quote]Ben yaklaşık 4 ay önce kanada'dan bir dual core sistemi getirdim. AMD X2 3800 işlemcisi üzerine kurulu. Baya memnunuz ancak beklemenizi öneririm. Intel Core Duo işlemcileri gelince performans baya artacak
kod değişikliğinin beni en çok etkileyecek tarafı eski office dosyalarının uzantısının sonuna eklenen x kodu böyle olunca vista office de yapılan dosyaları bundan önceki sürümlerde okunamayacağı benim gibi office manyaklarına kötü oldu bu[/quote]Office 2007 Pre release beta sürümünü kullanıyorum. Sonlara x ekliyor fakat ben onu geçici bir özellik zannediyordum. Değil mi yoksa?