ergun abıcım hakıkaten masallah denılecek bı aracın var sımdıkı halıyle ıse 41,5 kere masallahı haketmiş.gule gule bın abı.kazasız belasız ınş.
şimdi daha güzel olmuş Ergün. Birde film yasak olmasaydı uygun tonda bir film tam otururdu arabaya.
Yanlış anlama benim şahsi zevkim ama kapı kolları siyah olsa sanki daha iyi duracak.
Allah nazardan korusun....
BU sefer güzel olmus oo gri desenlerden kurtulman ama rüzgarlıgıda yesıle boyat bence
ilk kez bu kasanın bu rengini beğeniyorum keşke kapı kolları da metalik gri yeşil olsaymış...
Tutulmamış olsa da hastayım ben bu arabanın tipine ya

Ergün kardeşim, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, güle güle kullan.
Masallah.
Hakki, tutmayanlar utansin.

ama kapı kollarıyla bagaj çıtasının suçu neydi abi ?
ergun abıcım hakıkaten masallah denılecek bı aracın var sımdıkı halıyle ıse 41,5 kere masallahı haketmiş.gule gule bın abı.kazasız belasız ınş.
Sağolasın Eray, cümlemize kazasız belasız sürüşler...
şimdi daha güzel olmuş Ergün. Birde film yasak olmasaydı uygun tonda bir film tam otururdu arabaya.
Yanlış anlama benim şahsi zevkim ama kapı kolları siyah olsa sanki daha iyi duracak.
Allah nazardan korusun.... 
Sağolasın Tuncay abi. Film olayını sonra düşünüyorum. Şimdilik böyle iyi

BU sefer güzel olmus oo gri desenlerden kurtulman ama rüzgarlıgıda yesıle boyat bence
Sağol Taylan. Açıkcası hiç hoşuma gitmiyordu gri tamponlar. Boyatırken kanıma girdiler, çok güzel oluyor dediler falan... Sonunda kurtuldum. Rüzgarlıkla arka plaka lamba çıtasına zamanım yetmedi açıkcası. Biraz aceleye geldi. Onu ileride boyatacağım artık...
ilk kez bu kasanın bu rengini beğeniyorum keşke kapı kolları da metalik gri yeşil olsaymış...
Kapı kollarının da jantları tamamladığını düşünüyorum Berkcan, o yüzden değiştirmedim...
Tutulmamış olsa da hastayım ben bu arabanın tipine ya
Ergün kardeşim, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, güle güle kullan.
Çok sağolasın Hakkı abi. Aslında tutulmaması benimde işime geliyor. Fiyatı ucuz çünkü

2001 modellere 16-17 bin TL fiyat çekiyorlar, ben bu arabayı 11 bin'e aldım

Cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip olsun Hakkı abi, sağolasın...
Masallah.
Hakki, tutmayanlar utansin. 
Sağolasın Ahmet abi. Dediğin gibi tutmayanlar utansın...

ama kapı kollarıyla bagaj çıtasının suçu neydi abi ?
Kapı kolları böyle hoşuma gidiyor Eyüp. Ancak spoylere vakit yetmedi...
Ergünüm aracının temizliğ yeter kardeşim zaten eee mal sahibine benzemezse harammış
İlk günde beğeniyordum bugunde senin içine böyle sinmişse daha iyidir ama eski hali kimse beğenmesede bana farklı geliyordu
Nice güzel günlerde çoluk çocuk binmeyi nasip etsin rabbim
Ergün ne yaptın sen Kurbağacığa öyle

üzüldüm vallahi..Senin içine böyle sindiyse bize bir şey söylemek ne haddimize ama önceki hali daha bir güzeldi.Bari bırakta spoiler öyle gri kalsın...
Ergün maşallah kazasız belasız sürüşler.
Plaka çerçevesi gözümden kaçmış Ergün.Onuda boyama.Öyle kalsınlar...
Sağolasın Ahmet'im... Bence hakikaten böyle daha ciddi bir havaya girdi araba 
Biraz daha ağır olmuş haklısın

Bizden geçti artık diyosun kardeşim evli barklı adamız
Kardeş allah kaza bela vermesin iyi günlerde kazası belasız kullan.Önceki hali çok sırıtoydu.Gittikçe ağır abi takılmaya başlıyor..
Bence bu kasalar ayrı bır guzel heleki senınki kadar guzel bakılırsa bence corollanın her kasasının ayrı bır guzellıgı var su kasayı begenmıyorum dıyemem corolla ıcın....
Arabayı çocuk parkının yakınına park etme, çocuklar mahveder valla
Ahh zaten oo cocuklar yokmu :@