0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ergun abıcım hakıkaten masallah denılecek bı aracın var sımdıkı halıyle ıse 41,5 kere masallahı haketmiş.gule gule bın abı.kazasız belasız ınş.
şimdi daha güzel olmuş Ergün. Birde film yasak olmasaydı uygun tonda bir film tam otururdu arabaya.Yanlış anlama benim şahsi zevkim ama kapı kolları siyah olsa sanki daha iyi duracak.Allah nazardan korusun....
BU sefer güzel olmus oo gri desenlerden kurtulman ama rüzgarlıgıda yesıle boyat bence
ilk kez bu kasanın bu rengini beğeniyorum keşke kapı kolları da metalik gri yeşil olsaymış...
Tutulmamış olsa da hastayım ben bu arabanın tipine ya Ergün kardeşim, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, güle güle kullan.
Masallah.Hakki, tutmayanlar utansin.
ama kapı kollarıyla bagaj çıtasının suçu neydi abi ?
Ergünüm aracının temizliğ yeter kardeşim zaten eee mal sahibine benzemezse harammış İlk günde beğeniyordum bugunde senin içine böyle sinmişse daha iyidir ama eski hali kimse beğenmesede bana farklı geliyordu Nice güzel günlerde çoluk çocuk binmeyi nasip etsin rabbim
Ergün ne yaptın sen Kurbağacığa öyle üzüldüm vallahi..Senin içine böyle sindiyse bize bir şey söylemek ne haddimize ama önceki hali daha bir güzeldi.Bari bırakta spoiler öyle gri kalsın...
Ergün maşallah kazasız belasız sürüşler.
Sağolasın Ahmet'im... Bence hakikaten böyle daha ciddi bir havaya girdi araba
Plaka çerçevesi gözümden kaçmış Ergün.Onuda boyama.Öyle kalsınlar...
Bizden geçti artık diyosun kardeşim evli barklı adamız