Gönderen Konu: Kadın ve Erkek  (Okunma sayısı 1706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Kadın ve Erkek
« : Şubat 15, 2010, 19:49:51 »
  Selam.
 Sizce kadın ve erkek arasında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar vardır? Her hangi bir konuyu her ikisinin ayrı ayrı bakışı nasıl olur?
 Amaç kesinlikle polemik yaratmak değildir, bu yüzden lütfen kişiselleştirilmesin.

Erkek kadınının ilki, kadın ise erkeğinin sonuncusu olmak ister. :)

Toyota Club Türkiye

Kadın ve Erkek
« : Şubat 15, 2010, 19:49:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kadın ve Erkek
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2010, 21:25:15 »
ikiside birbirini kandırmaya çalışır :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2010, 01:26:23 »
Hakan abi sitemizde aktif bayan üyemiz daha fazla olsaydı emin ol ki istemediğin polemikler beklemediğin sonuçları çıkartacaktı. :D

Bu konu ile ilgili cevap vermesem daha iyi. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2010, 02:00:17 »
Bunu ana okulunda öğrenmiş olmanız gerekmez miydi? :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #4 : Şubat 16, 2010, 09:57:03 »
bence pek bi benzerlik yoktur, farklılıklar ise zaten bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır bayanlar ne derse dersin bunu değiştiremez kabullenmeleri lazım olay bitmiştir nokta :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 16, 2010, 10:32:05 »
ha ha ha :) Olay bitmiştir nokta haa...

İşte fark bir: Kadınlar nokta kullanmaz.  Virgül kullanır, çok sıkışırsa noktalı virgül kullanır. Senin kullandığın noktalara da herhangi bir saygı göstermezler. Bazen noktalı virgülü koyarlar, on sene sonra o cümleye kaldıkları yerden devam ederler.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2010, 10:38:51 »
Ask; bir kadinin yasaminin tum oykusu, erkegin ise yalnizca seruvenidir. ..
(alıntıdır. ben katılmıyorum ama)
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2010, 10:40:20 »
birazcıkta ben katılıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2010, 11:02:43 »
Bir kadina ne verirseniz verin, onu daha da buyuk hale getirir...
Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir;

Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.

Ona bir gulucuk verirsiniz, size kalbini verir.

Ona sperm verirseniz, size bir cocuk verir;

Ona bir sarki soyleyin, size Konser verir,

Ozetle; Kendisine verileni, carpip cogaltarak geri verir...

Bu yuzden ona camur atarsaniz, karsiliginda bir bataklikta bogulmaya hazir olun
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2010, 11:38:49 »
ERKEK OLMAK;
Hayatina bir sürü kadin girmesi degildir. Önemli olan;

kaç kadinigerçekten sevdigi ve onlara ne kadar dürüst olabildigidir.

ERKEK OLMAK;
Genis omuzlara sahip olmak degildir. Önemli olan;

kaç kadina o omuzlara yaslanacak kadar güven verdigidir.

ERKEK OLMAK;
Kalin bir sese sahip olmak degil. Önemli olan;

nazik ve duygulu cümleler kurabilmektir.

ERKEK OLMAK;
Romantik bir ortamda güzel sözler fisildamak degildir. Önemli olan;

her sözünün kalbinden gelmesidir.

ERKEK OLMAK;
Vurdu mu oturtmak degildir. Önemli olan;

dokunusundaki yumusakliktir.

ERKEK OLMAK;
Büyük ve agir esyalari kolay kaldirmak degildir. Önemli olan;

hayatin yükünü cesurca tasiyabilmektir.

ERKEK OLMAK;
Killi bir vücuda sahip olmak degildir. Önemli olan;

o vücutta nasil bir kalp tasidigidir.

ERKEK OLMAK;
Yatakta iyi olmak degildir. Önemli olan;

sevilmenin sevismeden öte bir sey oldugunu bilmektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2010, 17:25:48 »
Bir kadina ne verirseniz verin, onu daha da buyuk hale getirir...
Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir;

Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.

Ona bir gulucuk verirsiniz, size kalbini verir.

Ona sperm verirseniz, size bir cocuk verir;

Ona bir sarki soyleyin, size Konser verir,

Ozetle; Kendisine verileni, carpip cogaltarak geri verir...

Bu yuzden ona camur atarsaniz, karsiliginda bir bataklikta bogulmaya hazir olun

Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir; Aman aman sakın ev filan vermeyin, sonra birgün açıkta kalabilirsiniz

Ona bir gulucuk verirsiniz, size kalbini verir; Hayatta inanmayın kalbini ödünç verebilir.

Ona bir sarki soyleyin, size Konser verir; O konseri sık sık dinlerseniz kulaklarınızda problem olabilir.

Ozetle; Kendisine verileni, carpip cogaltarak geri verir....
Bu yuzden ona camur atarsaniz, karsiliginda bir bataklikta bogulmaya hazir olun ; O bataklıktan kurtulmak biraz zor.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2010, 18:35:55 »
  Harbi çok ilginç yaklaşımlar olmuş, hiç birine katılmamak elde değil, en olmazının bile kıyısından köşesinden doğru tarafı var bence. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2010, 20:50:05 »
ha ha ha :) Olay bitmiştir nokta haa...

İşte fark bir: Kadınlar nokta kullanmaz.  Virgül kullanır, çok sıkışırsa noktalı virgül kullanır. Senin kullandığın noktalara da herhangi bir saygı göstermezler. Bazen noktalı virgülü koyarlar, on sene sonra o cümleye kaldıkları yerden devam ederler.

Ahmet Bey, Matrix'i çözmüşsünüz :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2010, 20:59:40 »
araba kullanmayı bilmezler ama kullanırmış gibi hava atarlar örnek:
"sevgilim kullanmayı bilmesem ehliyet verirlermiydi?"
"al sür o zaman"
"yok burası kalabalık gülüm"
"konuşma o zaman asabımı bozma"
"tamam bea tamam sür arabanı"
"kes yeter"

bunlar canlı örnektir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 19, 2010, 11:36:19 »
Kadın olmak ; sadece güzel olmak demek değil, gördüğünde o güzelliğin içinde erkeğin kendi ruhunu bulabilmesini sağlayabilmektir...
Kadın olmak ; ipek saçlar, pembe topuklar, ince bel değil, bütün bunların içerisinde bir hanımefendi olabilmeyi başarabilmektir..
Kadın olmak ; güzellik takıntısı içerisinde olmak değil, o güzelliğe akılda katabilmektir...
Kadın olmak ; insanları elinin tersiyle itip kendisinden uzaklaştırmak değil, avuçlarını sımsıkı kavrayarak insana emin ellerde olduğu duygusunu verebilmektir.
Kadın olmak ; çok konuşarak beynini didiklemek değil, sıradan ve kabullenilebilir yaşamın ne olduğunu bilebilmektir...
Kadın olmak ; şatafat düşkünü olmak değil, sımsıcak bir öpücüğün bir tek taş yüzükten daha değerli olduğunu anlayabilmektir...
Kadın olmak ; doğum günleri, evlenme günleri ve bilumum ardı arkası kesilmeyen özel gün sendromlarında pahalı hediyeler istemek değil, sadeliğin içerisinde fark edilebilir olmaktır...
Kadın olmak ; duruşu, oturuşu ve yürüyüşü abartılı olmak demek değil, kendini süs bebeği gibi ortalara atıp başkalarıyla fingirdeşmemektir...
Kadın olmak ; hangi dizi başlamış, kimler oynuyor, kim kiminle yakalanmış bunları merak etmek değil, ekonomiden, politikadan, spordan ve kültürel olaylardan haberi olmaktır...
Kadın olmak ; sırf hatun numarasıyla cahilliğini gizlemek değil, bizi kim yönetir, oligarşi, monarşi, revalüasyon, ofsayt gibi kelimelerin anlamını bilmektir...
Kadın olmak ; gezip eğlenmek değil, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin,
soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilmektir...
Kadın olmak ; telefonda saatlerce cak cak konuşmak değil, sonradan gelen faturalara niye böyle fatura geldi acaba diye şaşırmamaktır...
Kadın olmak ; içi vıcık vıcık dedikodu yumağı içinde kaybolmak demek değil, eşini, dostunu kollamaktır...
Kadın olmak ; marka düşkünü, moda düşkünü olmak değil, sökük, paça boyu, fermuar dikebilmektir...
Kadın olmak ; marifetlerini sadece erkekleri elde ederken göstermek değil, tüm elinden gelen marifetleri içinden gelerek, göstermelik olmadan yapabilmektir...
Kadın olmak ; dır dır konuşup adamın sinirini bozup, kafatasını attırmak değil, körolası dilini gerektiğinde tutabilmektir...
Kadın olmak ; sadece alışveriş merkezlerine gidip ne bulduysa almak değil, sana don kilot almasını, gömlek ve ayakkabı numaranı bilebilmesidir...
Kadın olmak ; sadece kendi giyiminden sorumlu olup kendini giydirmek değil, zevki seni giydirecek kadar yerinde olmaktır...
Kadın olmak ; orada burada dedikodu yaparak, laf taşımak değil, seni ayıkla pirincin taşı durumlarına getirmemektir...
Kadın olmak ; güzel görünebilmek için orasını burasını her yeri görünene kadar açmak değil, dekoltesinin dozunu ayarlayabilmektir...
Kadın olmak ; saldırganlaşıp kafesinde kırbaçla eğitilmeye çalışılan bir aslana benzemek değil, yumuşak huylu olup erkeğinin dizlerinde tüyleri okşanan bir kedi olabilmektir...
Kadın olmak ; çağırdım, gelmedin, geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver demek değil, sana yüreğiyle güvenmek ve inançlarıyla sokulmaktır...
Kadın olmak ; sağda solda konuşulanları gerçekmiş gibi saymak değil, kimsenin arkasından konuşmamaktır...
Kadın olmak ; sınırları zorlayıp, salya sümük ağlamak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmak demek değil, sözü
dinlenir, anlaşılır olmaktır...
Kadın olmak ; hayatı giyim kuşam üzerine kurmak demek değil, giydiğin gömleğe hangi pantolonun yakıştığını, uyum ve uyumsuzluğun ne olduğunu bilmektir...
Kadın olmak ; dağa çıkarken rugan ayakkabı giymek değil, spor ayakkabısı ile topuklu ayakkabının ayrımı bilebilmektir...
Kadın olmak ; of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim demek değil, sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme diyebilmektir...
Kadın olmak ; korkak ve çekingen olmak demek değil, seni seviyorum derken korkmamak, başka şeylerin
arkasına gizlenmemek ve arkandan laf söyletmemektir...
Kadın olmak ; aklını sadece seksle bozmuş olmak değil, yanına boylu boyunca uzandığında göğsünde atan kalbinin yerine kendini, ruhunu, herşeyini koyabilmektir...
Kadın olmak ; yatağa boylu boyunca uzanmak değil, sana yatağa aşksız yatmadığını hissettirmektir...
Kadın olmak ; çıtır çerez gibi bir günlük olmak demek değil, gecelik değil ömürlük olarak yıllara rehaveti değil huzuru
taşımaktır...
Kadın olmak ; sadece en seksi leydi olmayı bilmek değil, yeri geldiğinde hanım sultan olarak söz geçirmesini bilmektir...
Kadın olmak ; cıvık konulara takılıp zaman tüketmek değil, küsmemesini ve ayıp nedir öğrenebilmektir...
Kadın olmak ; sık boğaz edip yalancı durumuna düşürmek değil, karşısındaki insanı taşıyabilmektir...
Kadın olmak ; yapılan her tartışma sonunda karşısındaki insanı ayrılmakla tehdit etmek demek değil, sabırlı ve gururuna dokundurmadığı gibi, karşı tarafında gururunu incitmemeyi bilebilmektir..
Kadın olmak ; tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürsüz yemeklerle işi olmak demek değil, pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı kondurabilmek ve salatasız yemeğe oturmamaktır...
Kadın olmak ; temiz olmak için yarım şişe parfümü sıkarak süslü boyacı küpü olmak değil, öpüldüğü zaman etrafa buram buram parfüm değil aşk kokuları saçabilmektir...
Kadın olmak ; sadece istemek demek değil, seni bir hamur gibi karmasını bildiği gibi o hamura kendisini de katabilmektir...
Kadın olmak ; parası yokken ezik, varken kudurmuş olmak demek değil, paranın gücünü bilebilmektir...
Kadın olmak ; değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmek değil, namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni
baştan çıkarırken kullanabilmek, yan gözle adam kesmemek, üstüne sevgili edinmemektir...
Kadın olmak ; sarışın, renkli gözlü, uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber olmak değil, sözüne güvenilir olmaktır...
Kadın olmak ; konuşulan her şeyi eşe dosta yetiştirmek değil, konuşulanların oradan dışarı çıkmamasını sağlayabilecek kadar sıkı bir çeneye sahip olmaktır...
Kadın olmak ; para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından, dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden, tehditkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmak demek değil, rol yapmamaktır...
Kadın olmak ; komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmak değil, kendisini sevebilmektir...
Kadın olmak ; sadece koluna takıp gururla gezmesini bilmek değil, koynuna çekip şehvetle sevişmesini bilmektir...
Kadın olmak ; sadece ana olabilmek değil, çocuklarından saygı görmeyi, anaya babaya hürmet etmeyi de bilebilmektir...
Kadın olmak ; sevdiği insanı parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle sınırlamak değil, sevdiği insanı sadece o olduğun için sevebilmektir...

alıntı....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 19, 2010, 11:42:52 »
Aplacım ayakta alkışlama yok olsa öylede alkışlarım  :alkis: :alkis: :alkis:   

Değil böyle biri, 10/1ini bulsam bugün evlenip ömür boyu kılıbık olmaya razıyım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2010, 11:49:57 »
ahmet can ben yazmadım alıntı yaptım evet güzel toparlanmış keşke hepimiz (hanımlar) bu özelliklere sahip olabilsek....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2010, 11:58:09 »
ahmet can ben yazmadım alıntı yaptım evet güzel toparlanmış keşke hepimiz (hanımlar) bu özelliklere sahip olabilsek....

Aplacım farkında Çalıntı yaptığının, da benim için önemli olan paylaşmış olman ;)  Teşekkürler tekrar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #18 : Şubat 19, 2010, 14:16:17 »
hande hocam iyi bir alıntı mübarek destan destan.ahmet oglum sen zaten kılıbıksın öle birini bulmana gerek yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Şubat 19, 2010, 14:23:43 »
hande hocam iyi bir alıntı mübarek destan destan.ahmet oglum sen zaten kılıbıksın öle birini bulmana gerek yok

Balon patlamasından korkan adam bana kılıbık demesin lütfen :D :D :D