0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
97 toyotanın arka sağ amortisörü patlak.. patlak haliyle ne kadar binilir...arka sağ taraftan ses geliyor... patlak amortisörden olabilir mi? patlak amortisör ses yapar mı? yoksa rotlardan mı gelmektedir[/quote]Ses dediğin gibi büyük ihtimal amortisörden geliyordur.Patlak amortisörle istediğin kadar binebilirsin fakat arabanın yol tutuşu ve frenajında oluşacak negatif etkilerini biliyorsundur herhalde.Kısa zamanda değiştirmeni tavsiye ediyorum.
Ses dediğin gibi büyük ihtimal amortisörden geliyordur.Patlak amortisörle istediğin kadar binebilirsin fakat arabanın yol tutuşu ve frenajında oluşacak negatif etkilerini biliyorsundur herhalde.Kısa zamanda değiştirmeni tavsiye ediyorum.[/quote]bozuk amortisör zamanla amortisör takozunu ve z rotu bozar bilginize.cok uzun süre kullanırsan amortisör yagsızlıktan kitlenebilir.
Sağ sol takım değişti dimi yani 2 amortisör...[/quote]arka sağ-sol takım tamamiyle değişti..
Uygun fiyata değiştirmişler. Modelini biliyormusunuz sensatrac diye bi modeli var ondan mı yoksa standart model mi. Memnunmusunuz eskilere göre farklılık varmı.[/quote]modelini bilmiyorum ama kutusu duruyor ordan bakabilirim... memnunum eskisine göre biraz sert gibi geldi.. amortisörden gelen ses kesildi.. fakat bozuk yolda tıkırtılar yine geliyor bu tıkırtılar da rotlardan galiba...usta uygun fiyata değiştirdi sağolsun.. üstelik bir saat gibi bir sürede...