arkadaşlar bugün şubeden telefonla öğrendim. evraklar 12.02.2010 da verilecekmiş.
askerliğim -58.Piyade.Eğtm.Alay.Komutanlığı/BURDUR- 'a düştü. evrakları alınca ver elini burdur. varmı başka toyotaclubtr askerleri? (beş sene tecilli olduk sonunda bulduk)
hayırlı olsun hayırlı teskereler...bende 2 senedir tecıl ettırıyorum bi 2 sene daha ettırcem gıbı gozukuyor bu gidişle
teşekkürler. gidip görecez...
Şimdiden hayırlı tezkereler Emrah. Sonuçta bu iş sıra ile.
Hayırlısı ile git, hayırlısı ile yap, hayırlısı ile gel.
Atilla SEZER kardeşimizde gidecek hayırlısıyla...Onunda İzmir Seferihisar,Jandarma muhabereye çıkmış.Hayırlısı ile gidip gelirsiniz inşallah..Allah sizlere komutanların ve silah arkadaşlarınızın en iyisini nasip etsin Atilla ve Emrah kardeşlerim.....
hemşerim hayırlı teskereler diliyorum. güle güle git, güle güle gel.
Emrah şimdiden hayırlı teskereler. Burdur a gittiğine göre topçu olacan
Emrah, hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden. İnşallah hayırlısı ile gidip dönersin.
Atilla SEZER kardeşimizde gidecek hayırlısıyla...Onunda İzmir Seferihisar,Jandarma muhabereye çıkmış.Hayırlısı ile gidip gelirsiniz inşallah..Allah sizlere komutanların ve silah arkadaşlarınızın en iyisini nasip etsin Atilla ve Emrah kardeşlerim.....
seni veren allaha kurban olayım abicim ben ya hemen msj çektim sana gidecez bakalım sağol teşükkür ederim ilgine
bende varım yazacaktımda özcan abim halletmiş saolsun
Emrah,başka asker varmı diye sorunca bende yazdım ATİ...
sağol abicim eline saglık bende senle paylaştım zaten gidecegim yeri
sanada hayırlı teskereler atilla. özellikle şubeye sordum ne olurum diye -"oraya gidince görürsün"- dediler. iki ucu açık bi cümle. nereye çekersen oraya gider

topcu derken ramazan bey?

iyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim.
topcu derken ramazan bey?
Bildiğin tank/top'un topçusu olacaksındır

Ne olacağın hususunda mesleğin doğrultusunda seçmelere girer öyle birşeyler olursun...
Vay anasını....Ben 269 K.D. yapmıştım 8 ay...78/1'lerle yapmıştım 1999-2000'de...

)))))
Bin yıl geçmiş....
Hayırlı teskereler...
valla ben 2 yıllık bilg prog mezunu oldugum için bide şubede oraya tekniker yazdılar ya telsizci yada santralcı olacakmışım hadi hayırlısı bakalım.umut abi senin bitirdigin sene ben daha yeni liseye başlamıştım
valla ben 2 yıllık bilg prog mezunu oldugum için bide şubede oraya tekniker yazdılar ya telsizci yada santralcı olacakmışım hadi hayırlısı bakalım.umut abi senin bitirdigin sene ben daha yeni liseye başlamıştım
Atilla kardeşim aman dıkkat, bende bsayarcıyım diye gitmiştim beni sıhhıyeci yaptılar
bi askerlik yaptım 5000km yol yaptım

izmir... hatay hatay.. izmir
izmir..samsun samsun..izmir
izmir.. izmit
Hayırlı teskereler Emrah abicim. Allah yardımcısı olsun bütün askerlerin.
Vay beee kardeşlerim gidiyo zaten 3 tanede kuzenim askerde.... Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin inşallah.......
Babam haklı galiba yaav

Akranların hacca gitti sen hala okuyosun

diyor da